Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as putea, as interzice culoarea portocalie

Oamenii sunt atat de diferiti prin comportament, personalitate si caracter incat nu gasesti doi oameni identici nici macar daca sunt clone. Diversitatea este evidenta in modul in care ne asortam vestimentatia, dar mai ales in alegerea culorilor preferate pentru articolele de imbracaminte si incaltaminte. Personal daca as putea as interzice culoarea portocalie din vestimentatie. Oricum privim lucrurile nu trebuie sa ne raportam la realitatile politice de la noi ca sa interzici culoarea portocaliu. In primul rand, daca nu esti o persoana excentrica care doresti sa iesi in evidenta printr-o vestimentatie in culoare portocalie, niciodata nu vei cumpara un articol de imbracaminte sau incaltaminte intr-o nuanta de culoare orange. Statistic daca stai in mijlocul unei artere comerciale foarte aglomerata si observi culorile in care oamenii obisnuiesc sa se imbrace, vei constata cu surpriza ca poate la un singur procent din populatia ce-ti trece prin fata ochilor obeservi aceasta culoare. Exista totusi si cazuri exceptionale in care a purta portocaliu este o mandrie nationala cum este in randul olandezilor, dar la noi nu se pune problema aceasta.

Pantofi dama cu toc
Presupunem ca o femeie achizitioneaza o pereche de pantofi dama cu toc in culoare portocalie aflati la oferta de pret buna din magazinul online Asortie. Stai si te gandesti oare cu ce anume o sa poata asorta pantofii respectivi, ce sunt un model destul de placut, dar culoarea strica totul? Ce faci in cazul unei zile de primavara umeda si rece, cu ploi abundente? Categoric pantofii de dama de culoare portocalie din piele intoarsa se vor uda si murdari de nu mai scoti incaltaminte purtabila din ei niciodata. Oricat de fashion sunt pantofii de dama portocalii, din punct de vedere practic nu prea ai cu ce sa-i asortezi ca sa nu pari un clovn de circ sau un papagal portocaliu. 
Ghete barbati
Incaltamintea, in general, ne reprezinta si trebuie asortata cu vestimentatia, in functie de ocazie sau eveniment. De cele mai multe ori cand vorbim de incaltaminte, sunt magazine care se adreseaza cu precadere anumitor gusturi si se aprovizioneaza cu incaltaminte intr-un anumit stil. Am descoperit in magazinul online de incaltaminte Asortie o pereche de ghete barbati Pikolinos la un pret foarte bun. Modelul este frumos dar culoarea ocre este o culoare pe care nu o pot asorta cu niciun alt articol de imbracaminte din garderoba. Daca vorbim de imbracaminte de iarna o avem majoritatea in nuante de culoare inchisa. In plus, la barbati, incaltamintea se asorteaza intotdeauna cu cureaua pantalonului. Stau si ma gandesc ca nu am nicio curea in culoare ocre sau o nuanta de culoare asemanatoare. Cum as arata intr-o pereche de pantaloni grosi de culoare neagra si incaltat cu bocanci in culoare ocre? Un contrast mai evident, mai tipator, care sa atraga atentia tuturor nu cred ca exista. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poti ajunge subiectul de gluma al colegilor de serviciu, apoi te mai alegi si cu vreo porecla de care nu mai scapi toata viata.

Promotie Asortie
In materie de pantofi magazinul meu preferat este Asortie, un magazin online de incaltaminte si accesorii. Daca pasesti virtual pragul magazinului online Asortie vei intelege pe loc de ce a devenit preferatul meu. Asortie este un magazin care tine pasul cu tendintele modei exprimate prin genurile elegant, office, sport si comod ale celor mai cunoscute branduri din Romania sau strainatate. Indiferent de sezon, cand sunt in cautare de incaltaminte pasesc cu incredere in magazinul online Asortie in care cu siguranta voi gasi o pereche de pantofi exact pe gustul meu. Cu mici exceptii de culoare ce intaresc regula, in magazinul online Asortie gasesti incaltaminte pentru toate gusturile pe care o poti asorta in functie de culorile din garderoba.

Pantofi barbati Pikolinos
Un model de pantof comod la un pret foarte bun, exact pe gustul meu, am gasit in magazinul online Asortie. O pereche de pantofi barbati Pikolinos de culoare cuero, o nuanta de maro ce o poti asorta usor cu o curea maro intr-o tinuta casual, perfecta pentru mers la serviciu. Pantofii sunt comozi, cu lira, din piele naturala si foarte practici. De fiecare data aleg un pantof pentru comoditate, confortul oferit la mers si o nuanta de culoare care se asorteaza cu articolele de imbracaminte preferate. Sunt convins ca pantofii Pikolinos sunt de calitate, cu talpa lipita si dublu cusuta, care le ofera impermeabilitate in zilele ploioase de primavara dar si o durabilitate mare la uzura.

www.asortie.ro
Brandul Asortie tine pasul cu tine in cinci locatii in Ploiesti sau online. Recomand sa te abonezi la newsletterul Asortie sau sa urmaresti pagina de facebook dedicata brandului pentru a afla cele mai noi colectii si produse listate, campaniile de reduceri si promotii, dar si cele mai noi tendinte in moda, concursuri si lifestyle. Chiar si cei mai pretentiosi clienti vor gasi la Asortie un model de incaltaminte creat parca special dupa gusturile si pretentiile lor. Tine pasul cu Asortie si asorteaza-te cu primavara in culorile preferate.

Top 3 destinatii de vazut anul acesta prin tur-operatorul Cocktail Holidays

Oamenii sunt o specie foarte competitiva, functionam mai bine si suntem motivati mai mult de un clasament sau un top, chiar daca nu primim nimic in schimb, o pozitie buna intr-un top sau una pe un podium reprezinta o recompensa foarte buna pentru oricine. Oamenii sunt o specie foarte curioasa, probabil daca nu eram asa curiosi nu avansam din punct de vedere tehnologic. Intotdeauna, in orice a intreprins omul, curiozitatea si dorinta de autodepasire au fost ingredientele minune care au dus la succes. Este adevarat ca masuram totul cu precizie, alcatuim statistici la care ne raportam, cantarim si analizam totul din mai multe perspective si luam mereu decizii in urma unor analize. Ca oameni iubim calatoriile, iar acum cand poti ajunge oriunde in lume in mai putin de 24 de ore, toate locurile spectaculoase ne sunt accesibile. Trebuie doar sa apelam la serviciile profesioniste ale unui tur-operator, sa facem rezervare din timp prin programul early-booking ca sa putem calatori cat mai ieftin si sa ne bucuram de vacante memorabile in cele mai frumoase locuri de pe Pamant. 

La plaja in Corfu
Intr-adevar secretul unei vacante reusite este programul Early Booking prin care poti face rezervari la preturi exceptionale. Oferte atractive pentru vacante si concedii estivale gasim la tur-operatorul Cocktail Holidays, un mare jucator pe piata de servicii turistice din Romania. Cocktail Holidays de aproape 20 de ani, ofera servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere si bilete de avion. Daca ar trebui sa facem un top al celor mai frumoase destinatii turistice ce trebuie vazute intr-o viata, putem alege orice loc fabulos din lume si sa-l plasam pe o pozitie fruntasa intr-un top. Totusi cred ca trebuie sa fim realisti si un top cu destinatii chiar accesibile pe care ti le poti permite si unde poti ajunge foarte usor este mult mai bun. In opinia mea un top 3 destinatii ce merita vazute anul acesta ar cuprinde: Mykonos, Corfu si Antalya.

Oferta vacanta Corfu
O destinatie turistica de top, incarcata de istorie, mit si legenda, accesibila si in acelasi timp ieftina pentru toti romanii este insula Corfu. Insula este accesibila atat cu masina, autocarul sau avionul, dar cel mai comod si confortabil mod de a ajunge in Corfu este un Charter Corfu din Bucuresti, prin Agentia de Turism Cocktail Holidays. Optiunea pentru charter este fara stres si fara batai de cap suplimentare, respectiv nervi si energie consumata in trafic. In plus, chiar poti daca doresti sa inchiriezi de acolo o masina la un pret acceptabil pentru deplasari pe insula. Cele mai bune oferte prin Early Booking in Corfu le gasesti la tur-operatorul Cocktail Holidays, care-ti pune la dispozitie reduceri de pana la 20%, cu alte cuvinte iti faci concediul inteligent aproape la jumatate de pret. O data ce ai pus piciorul pe insula, vei fi fascinat de legendele locului. Una dintre legende te duce inapoi in istorie si face referire la celebra epopee Odiseea, scrisa de poetul orb Homer, ce descrie drumul haotic de intoarcere acasa a grecilor dupa asediul Troiei. Locuitorii din insula Corfu sustin ca stanca in forma de corabie, din fata portului insulei, este epava pietrificata a corabiei lui Ulise, asa ca este posibil ca Faecia, tinutul regelui Alcinoos, sa fi fost exact insula Corfu. Conform legendei, dupa ce i-a ascultat povestea, regele Alcinoos i-a daruit lui Ulise o corabie care sa-l poarte in Ithaca. Insula Corfu este cu adevarat o atractie turistica fantastica, fiind un paradis sau o gradina a edenului pe pamant, de la vegetatia mediteraneana verde tot timpul anului, la frumuseti naturale, mini fiorduri, stanci, plaje cu pietricele sau nisip, pesteri si lagune. Insa ce atrage cel mai mult si incanta un turist este marea de un albastru perfect si clar. Pe langa vegetatia salbatica, o mare parte din insula este cultivata cu plantatii de maslini, citrice si chiparosi. Peste tot pe insula, in zone in care te astepti mai putin, gasesti sate pescaresti, biserici si manastiri vechi ce rasar din vegetatia salbatica. Orasul Corfu cu portul sau natural, marginit de vechi case cochete si de cafenele, este un loc linistit, nimerit pentru zile intregi de relaxare. Profita de reducerile prin early-booking si fa o rezervare online pentru o vacanta in Corfu, unde mitul si legenda se intrepatrund pentru a oferi un colt de paradis, direct pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays.

Insula Mykonos
O alta destinatie turistica de top in care poti ajunge anul acesta este insula Mykonos. O vacanta memorabila in legendara insula Mykonos, prin tur-operatorul Cocktail Holidays, reprezinta o calatorie inedita in istorie si legenda. Pentru indragostiti sau proaspeti casatoriti ce vin pe insula in luna de miere, un loc pitoresc ce a inspirat artisti de-a lungul vremii este Mica Venetie din Mykonos. Acesta este unul dintre cele mai romantice locuri de pe insula, alcatuit din case vechi, cochete, ridicate exact pe malul marii. Intr-un loc legendar muzeele sunt atractii turistice ce merita vizitate: Muzeul de Arheologie, Muzeul Folcloric, Muzeul Casa Lena si Muzeul Maritim Egeean in care sunt expuse obiecte si artefacte ce cuprind istoria insulei din epoca de piatra pana in prezent. Desigur, in Mykonos, exista biserici si manastiri, unele dintre ele adevarate capodopere de arhitectura religioasa. Cele mai frumoase sunt biserica Panagia Paraportiani si manastirea Tourliani ce pot fi vizitate si admirate. Insula Mykonos ocupa un loc fruntas in topuri datorita plajelor sale faimoase pentru nisipul auriu si apele de un albastru intens, curate si cristaline, dar si pentru facilitatile turistice si sportive, ca sa nu mai vorbim de foarte multa distractie. Cele mai spectaculoase plaje din Mykonos sunt: Paradise, Super Paradise, Platis Yialos, Psarou si Ornos, pozitionate in partea sudica a insulei. In schimb plajele nordice sunt mai putin populate oferind liniste si relaxare celor ce prefera locurile putin aglomerate. Concret cele mai tari petreceri din Grecia insulara sunt in Mykonos. Ca sa te bucuri de un concediu fabulos in Mykonos poti rezerva vacanta visurilor tale online, direct de pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays beneficiind de reducerile early-booking. 

Minunata Antalya
Antalya este o destinatie indragita de foarte multi romani ce merita cu desavarsire un loc in topul locurilor minunate pe care le poti vedea anul acesta prin tur-operatorul Cocktail Holidays. O zona cu adevarat spectaculoasa plina de frumuseti naturale si o mare superba ce te face sa revii cu placere in fiecare an. Printre frumusetile naturale spectaculoase ce merita vizitate sunt cascada Manavgat, cascada Duden, cascada Kursunlu si Flacara Eterna, un loc unde focul este intretinut de gazul metan ce iese din pamant. Moschei, muzee, ruine si cartiere vechi intregesc nevoia de cunoastere a fiecarui turist. In plus pasionatilor de cumparaturi, aici ai parte de o diversitate mare de piete si magazine ce acopera toata gama de produse imaginate vreodata de om. Cu adevarat distractia este la ea acasa in parcul Dedeman Aquapark din Antalya. Trei plaje superbe, Lara Beach, City Beach si Konyaalti Beach prevazute cu tot ce ai nevoie pentru o zi relaxanta la plaja, atrag in fiecare an mii de turisti. La fel de antrenanta si euforica este viata de noapte plina de distractii in Antalya. Alege o vacanta in Antalya prin programul Early Booking. oferit de agentia de turism Cocktail Holidays.

www.cocktailholidays.ro
Un cocktail de vacanta minunat, poti avea prin tur-operatorului Cocktail Holidays, care ofera garantia calitatii 100%. Toate hotelurile sunt atent selectionate, pachetele turistice sunt fara taxe ascunse, zborurile sunt directe prin Tarom si asistenta turistica in limba romana este asigurata pe toate destinatiile de charter. Cocktail Holidays ofera rezervari online 24/24, iar pachetele rezervate sunt complete (servicii de cazare, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno) si includ toate taxele, inclusiv taxele de aeroport, fara taxe ascunse. In plus Cocktail Holidays garanteaza cel mai bun raport pret/calitate si pune la dispozitia clientilor personal calificat gata sa te ajute si consilieze in orice moment. Rezerva online un pachet de vacanta si primesti gratuit asigurare medicala si storno, indiferent de varsta.

Abonamentul 7card aduce sportul si miscarea unde esti tu

Orice companie mare care se respecta, la sfarsit de trimestru, organizeaza o sedinta cu toate departamentele in care se discuta evolutia companiei in trimestrul care s-a incheiat de curand si se fixeaza targetele pentru trimestrul urmator. Saptamana trecuta, inainte de minivacanta de Pasti, am participat la sedinta trimestriala la sediul central al companiei din Bucuresti. In general acest tip de sedinte in care se discuta grafice si statistici sunt plictisitoare si-ti scade moralul atunci cand targetele cresc de la un trimestru la altul situatie care totul devine tot mai greu de atins. Interesante sunt insa discutiile libere de la sfarsitul fiecarei sedinte, cand lumea se mai destinde putin si se aduce in atentia tuturor participantilor cate un subiect de interes general. Am avut un moment de glorie in timpul discutiilor libere cand am adus in discutie canceptul de abonament 7card de care am aflat de putin timp. Trebuie sa recunosc ca am captat interesul tuturor participantilor la sedinta cu beneficiile oferite de un abonament 7card pentru toti angajatii din companie.

50 cluburi sportive+100 de activitati=7card
7card este cea mai buna solutie care exista pe piata in domeniul serviciilor cu caracter sportiv si de petrecere a timpului liber dupa orele de program. In domeniul serviciilor inventivitatea si creativitatea este mai presus de orice, prin urmare o echipa tanara cu intuitie a gasit oportun sa ofere firmelor varietate, flexibilitate si accesibilitate, toate la un loc intr-un singur abonament denumit generic 7card. Cu 7card ai acces la peste 50 de cluburi sportive unde poti desfasura peste 100 de activitati sportive, intr-un singur abonament. O varietate de activitati sportive ti se ofera prin programul 7card, astfel poti practica fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti, toate intr-un singur abonament. In plus reducerile pe care le primesti cu 7card sunt importante mai ales la serviciile oferite de partenerii afiliati 7card, care sunt conexe sportului si miscarii. Reduceri substantiale ai la toti partenerii afiliati 7card pentru diferite cursuri, SPA, sau sporturi extreme, care nu sunt deloc de ignorat. 

Abonament 7card nominal
Din proprie experienta, recunosc ca de multe ori din cauza oboselii sau a timpului insuficient am renuntat zile la rand sa mai merg sa fac miscare sau sa merg la sala de sport. Este dificil daca nu ai o sala in apropiere de locuinta cu un program flexibil cu care sa te poti coordona cand inca mai chef de miscare. Altfel dupa ce esti frant de oboseala, fara chef si vezi doar patul, in cazul acesta chiar duci o lupta cu morile de vant. Mai rau este ca platesti un abonament pentru o luna si nu reusesti sa-l utilizezi integral. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu intotdeauna ai chef de miscare fizica, poate simti nevoia de o relaxare la SPA sau sa mergi la bazin, dar pentru toate acestea ai nevoie de un alt abonament sau ai alternativa de a plati o singura sedinta destul de scump. 

Cere un 7card
Prin varietatea si flexibilitatea oferita de sistemul 7Card se intelege ca poti face fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti toate intr-un singur abonament. Daca vrei sa ai acces la toate sporturile si salile de sport care sa-ti ofere acest lucru cere un 7card acum.

www.7card.ro
Serviciile 7card sunt accesibile doar pentru angajatii companiilor, dar sper ca in viitor aceste servicii sa fie accesibile si persoanelor fizice pentru ca sunt extrem de atractive pentru oricine. Recomand programul 7card ca fiind cel mai complet si ieftin program dedicat sportului si miscarii care functioneaza in Romania. Ia-ti un 7card si bucura-te de toate facilitatile pe care ti le ofera si de cat mai multa miscare. 

Aplicatia 7card
In plus poti descarca aplicatia 7card din G-play sau App Store, pentru smartphone ca sa ai tot timpul la tine informatii despre cele mai apropiate cluburi si sali de sport de pozitia in care te aflii. Ideea si beneficiile oferite de 7card, a fost bine primita de conducerea companiei si a entuziasmat toti participantii la sedinta. Intr-adevar 7card vine cu un plus de beneficii pentru sanatatea si conditia fizica a fiecaruia. In viitor sper ca acest serviciu genial sa se extinda la nivelul intregii tari, pentru a putea beneficia de el cat mai multi oameni activi.

O zi buna se incepe cu o cafea buna made by Saeco

Meseria se spune ca este bratara de aur, intr-un fel chiar consider proverbul adevarat. Inca imi mai suna in urechi o zicala comunista “nici paine fara munca, nici munca fara paine”, o zicala pe jumatate adevarata deca ne raportam la zilele noastre cand se promoveaza cu totul alte valori incepand de la cea mai inalta functie a statului. Oricum privim lucrurile un serviciu bine platit sau un venit suficient este tot ce isi doreste fiecare dintre noi intr-o economie de piata. Cand ai un serviciu si trebuie sa faci deplasari n-ai incotro si le faci, pentru ca nimeni nu-i de neinlocuit intr-o firma, mai ales intr-o perioada de criza. Soarta a facut in asa fel incat dupa sarbatorile de Pasti sa incepem un proiect nou intr-un oras de provincie si eu impreuna cu un coleg trebuie sa realizam proiectul. Cum nu aveam o locuinta in zona, existau doua alternative, ori luam cateva saptamani pana la finalizarea proiectului o camera la hotel ori inchiriam un apartament in regim hotelier. Problema cea mai mare cu hotelul este ca uneori internetul nu functioneaza la viteza buna ca sa ne permita o munca eficienta la proiect, astfel am decis sa incercam un apartament in regim hotelier ce trebuia sa aiba o conexiune foarte buna la internet, un frigider, un cuptor cu microunde si cel mai important un espressor sau ceva de facut cafea. Pe langa faptul ca ziua se incepe intotdeauna cu o cafea buna, ce-ti ridica moralul si-ti da aripi. Concret niciun proiect nu se poate realiza la termen fara cateva zeci de espresso macchiato aromate.

Espresor Saeco Exprelia Evo
Totul s-a desfasurat conform planului, omul de legatura ne astepta la locul stabilit. Am vazut apartamentul, am verificat internetul si conditiile puse de noi, am despachetat, apoi espressorul din bucatarie ne-a captat atentia. Ne uitam la el cu admiratie si incercam sa ne dam seama cum functioneaza. Dupa denumire am cautat pe internet repede cateva informatii tehnice. Cu bucurie am descoperit inclusiv un tutorial video despre Saeco Exprelia Evo. Eram amandoi excitati de-a dreptul, am scos cele doua pachete de cafea boabe Lavazza, am pregatit totul pentru o prima experienta cu espresorul Saeco Exprelia Evo, pana cand am bagat de seama ca nu avem lapte. In graba am alergat la primul magazin alimentar de unde am luat o cutie de lapte si cateva pliculete de zahar. Tremurand de emotie am turnat laptele in carafa de lapte a espressorului si am umplut cu boabe de cafea recipientul de deasupra. Am ales cu o simpla apasare pe buton meniul de espresso macchiato si am asteptat cu mare atentie si sufletul la gura sa se desfasoare procesul autentic de preparare a celui mai delicios macchiato. O aroma de cafea proaspat macinata a inceput sa ne invaluie ametindu-ne toate simturile. Sunetele ce insoteau procesul de preparare a cafelei ne captivau in totalitate, urmaream cu interes si emotie fiecare etapa. La un moment dat s-a lasat o liniste stranie, ne-am uitat unul la celalalt, am ridicat din spanceana intrebator si ne-am luat fiecare ceasca cu macchiato cald, aromat si perfect.


Tehnologiile revolutionare pe care le gasim in espresorul Exprelia Evo fac prepararea unei cesti de cafea aromata, mai rapida si la temperaturi mai inalte. Ofera o varietate mai mare de cafea si o intretinere mai usoara. Perfectiunea autentica a cafelei italiene o regasesti in cafeaua fara gust de ars, gratie rasnitelor 100% ceramice, in spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente si tehnologie H2, in rapiditate gratie boilerului dublu cu tehnologie bazata pe viteza termica si in varietatea specialitatilor de cafea delicioasa. La un espresor Exprelia Evo poti seta bauturile exact pe gustul tau, prin schimbatorul de boabe de cafea poti experimenta aromele, poti personaliza cafeaua in profiluri de utilizator si poti regla rasnitele ceramice ca sa experimentezi bogatia cafelei. Aparatul de cafea Exprelia Evo este usor de curatat si intretinut gratie componentelor lavabile si a sitemului automat de curatare si detartrare. Espresorul Saeco Exprelia Evo este prevazut cu un sistem de amplificare a stratului de crema si a consistentei cafelei printr-un buton, prin intermediul caruia poti regla fin concentratia, taria si temperatura cafelei. Mai multe specificatii si detalii tehnice despre espresorul Saeco Exprelia Evo se gasesc in pagina dedicata produsului din magazinul online Philips.ro.

Specialitati intaliene
Intr-adevar oricare este preferinta ta in materie de cafea espresso, aceasta este preparata la o simpla apasare de buton, datorita interfetei de selectare imediata a bauturii ce o gasesti la Exprelia Evo si este pregatita imediat datorita fierbatorului dublu al masinii. Un espresso macchiato aromat si savuros iti trezeste simturile in fiecare dimineata.

Espresor Saeco Minuto
Am descoperit un nou membru din colectia de espressoare Saeco perfect si accesibil pentru oricine. M-am indragostit instant de noul espresor Saeco Minuto, un aparat compact si performant. Cu Saeco Minuto pregatirea unui espresso excelent are loc prin apasarea unui buton, care declanseaza precesul de macinare a boabelor pentru o aroma intensa. Caracteristicile principale ale espresorului Minuto sunt aproape identice cu cele ale lui Exprelia Evo. Cafeaua este fara gust de ars datorita rasnitelor ceramice reglabile, spuma delicioasa si consistenta. Minuto este usor de curatat si intretinut gratie sistemului de curatire automata a circuitului. Tehnologia boilerului de incalzire rapida pentru Minuto Saeco asigura faptul ca aparatul este intotdeauna pregatit. Acum nu mai trebuie sa astepti intre pregatirea fiecarui espresso, ci poti pregati cafea dupa cafea. Pe cat de compact, de robust si performant este espresorul Minuto Saeco, acesta reprezinta tot ce ai nevoie pentru a te imbarca intr-o calatorie fara sfarsit in descoperirea aromei autentice de cafea italiana. 

Gama Saeco espresoare in stil italian
Am inceput cu dreptul noul proiect, impreuna cu espresorul Exprelia Evo sunt sigur ca o sa avem rezultate bune si o sa terminam la timp totul. Nici nu-mi pot imagina cum s-ar desfasura totul fara cele 2-3 cesti de espresso macchiato in fiecare zi. Trebuie sa incerci noile espresoare Saeco care-ti ofera o cafea italiana autentica, preparata perfect. Toate espresoarele Saeco au la baza cele mai inovatoare tehnologii de macinare si preparare, prin care poti modifica structura cafelei si stratul cremos al fiecarui espresso astfel incat sa corespunda gustului tau, tocmai datorita sistemului inovativ de preparare a cafelei Saeco. Confirm faptul ca in fiecare zi un espresso perfect, aromat si delicios iti trezeste toate simturile si reprezinta garantia succesului in orice faci.

Dispozitivele DAQ pentru scopuri generale

Dispozitivele DAQ pentru scopuri generale sunt acele dispozitive ce se conecteaza la calculator si permit utilizatorului sa obtina valorile datelor digitizate. Aceste dispozitive se conecteaza in mod uzual direct la magistrala interna a calculatorului prin intermediul unui “slot”. Unele dispozitive sunt externe si se conecteaza la calculator prin intermediul porturilor seriale, GPIB sau ethernet. Primul element distinctiv al sistemelor test ce utilizeaza dispozitive DAQ cu scop general il constituie locul unde se realizeaza masuratorile. Cu dispozitive DAQ, hardware-ul face numai conversia semnalului de intrare intr-un semnal digital ce este apoi trimis catre calculator. Dispozitivele DAQ nu prelucreaza sau calculeaza masuratorile finale. Acest proces este lasat in seama software-ului ce este localizat in calculator. Acelasi dispozitiv poate realiza o multitudine de masuratori prin simpla schimbare a aplicatiei software care citeste datele. Astfel ca pentru a controla, masura si afisa datele aplicatia, pentru sistemele DAQ bazate pe calculator, trebuie de asemenea sa aiba si rol de software dedicat – software necesar la porcesarea datelor si calcularea rezultatelor – ce ar trebui sa existe in interiorul instrumentelor cu scop special

Aceasta flexibilitate permite utilizatorului sa aiba un dispozitiv hardware la mai multe tipuri de teste dar utilizatorul trebuie sa aloce mai mult timp dezvoltarii diferitelor aplicatii pentru diferite tipuri de teste. Din fericire, LabVIEW vine cu multe functii de achizitie si analiza ce fac ca dezvoltarea diferitelor aplicatii sa fie usoara.

Indrazneste sa porti costume de baie sexy si sarbatoreste iubirea cu SevenSins

Adevarul este ca orice concurs de frumusete iesit din comun socheaza. Noi suntem obisnuiti ca la un concurs de frumusete sa admiram feminitatea si frumusetea participantelor in costume de baie sexy, in culori pastelate. Daca stam sa facem o incursiune in istorie putem observa o evolutie spectaculoasa a concursurilor de frumusete dar mai ales a costumelor de baie sexy. Daca in urma cu 100 de ani femeile erau incorsetate in costume de baie conservatoare ce le acopereau aproape in intregime, astazi constumele de baie sexy dar in special cele care le poarta sunt mult mai indraznete. Mai ales pe plaja este o adevarata desfatare pentru ochi sa observi cele mai frumoase costume de baie purtate de femei la fel de frumoase ce emana rafinament si senzualitate. Femeile moderne adora sa faca multe cumparaturi online, iar cand vine vorba de lenjerie intima sexy ele sunt experte si aleg intotdeauna modelele cele mai potrivite, care le pun in valoare feminitatea si senzualitatea. 

Oferta SevenSins
Intr-adevar femeile au un simt special care le fac sa aleaga articolele de impracaminte ce le pun cel mai bine in valoare formele si frumusetea. Frumusetea pusa in valoare este un argument foarte puternic pentru care femeile adora costumele de baie indraznete comercializate in magazinul online de lenjerie intima sexy SevenSins. Adevarul este ca cele 7 pacate sunt mult mai putine in comparatie cu cele pe care le vei face o data ce ai intrat in universul celor mai frumoase lenjerii sexy. 

Concurs de Miss intr-o tara islamica fundamentalista
Totusi este socant sa vezi, intamplator, un concurs de frumusete desfasurat intr-o tara islamica fundamentalista in care femeia din considerente religioase este acoperita din cap pana in picioare cu o vestimentatie de culoare neagra si doar o mica fanta in dreptul ochilor lasa femeii posibilitatea de a vedea pe unde calca. In afara de ochi si maini nimic nu este expus privirii din corpul feminin. Stau si ma intreb, dupa ce criterii se alege o participanta drept cea mai frumoasa intr-un astfel de concurs de frumusete? Ce anume este apreciat si punctat la o vestimentatie absolut identica. Oare cum pot femeile intr-o astfel de comunitate sa se bucure de tinerete si de frumusetea fizica, care si asa este trecatoare? Oare cand vor indrazni femeile dintr-o comunitate de islamisti fundamentalisti sa poarte pe plaja sau la strand un costum de baie sexy sau macar sa-l poarte intr-un concurs de frumusete. De-a dreptul socant si de neinteles este situatia de inferioritate in care sunt mentinute femeile intr-o societate islamica fundamentalista. 

Costum de baie Fergie Orange
Trebuie sa multumim divinitatii ca nu ne-am nascut din greseala intr-o tara islamica fundamentalista si avem parte de cele mai frumoase femei din lume, care poarta la plaja cele mai indraznete costume de baie. In plus, trebuie sa multumim ca exista initiativa privata in mediul online si offline cum este magazinul de lenjerie intima sexy SevenSins, ce prin articolele comercializate fac totul posibil si atat de frumos. Costumele de baie indraznete pe care le poti achizitiona online simplu si usor din magazinul SevenSins iti pun in valoare frumusetea si feminitatea. Cred ca nicio femeie nu ar refuza sa poarte noul costum de baie Fergie Orange, de la Marko, ce emana rafinament, senzualitate si feminitate caracteristici ce vin toate intr-un singur pachet. Un costum de baie deux-pieces, cu slip clasic si sutien cu push-ap detasabil, iti face cu ochiul din magazinul online SevenSins. Sarbatoreste iubirea imbracand costumul de baie Fergie Orange la plaja sau la strand si vei capta toate privirile. Costumul de baie din noua colectie SevenSins, intr-o culoare de un orange pal si cu snur multicolor, din material de calitate este ideal pentru o tinuta de plaja sexy, lejera si de bun gust, pe care il poti achizitiona online la un pret de invidiat. 

Costum de baie Carmelita Fuchsia
Stai si te gandesti oare cum ar arata o perla a desertului purtand un costum de baie sexy si indraznet din colectia SevenSins? Sunt sigur ca ar rapi inimile multor admiratori si ar aparea in cele mai fierbinti vise de primavara. O femeie frumoasa cu un ten mai inchis la culoare ar trebui sa imbrace un costum de baie Carmelita Fuchsia, de la Marko. Culorile uni si materialul de buna calitate din care este confectionat costumul de baie Carmelita Fuchsia emana eleganta si bun gust. Costumul de baie indraznet din doua piese, cu slip clasic si sutien cu cupe push-up detasabil la reducere de -70% reprezinta o achiztie de exceptie pentru sezonul estival. Imbracata intr-un costum de baie Carmelita Fuchsia vei fi ca o oaza plina de viata in comparatie cu desertul arid si fierbinte.

Costum de baie Liliana Red
Esti o femeie frumoase ce stie sa-si puna in valoare feminitatea, vrei sa mergi la plaja si vrei ca toate privirile sa se intoarca dupa tine? Atunci trebuie sa imbraci un costum de baie Liliana Red, de la Marko. Costumul de baie este din doua piese, cu slip clasic si sutien cu cupe cu push-up detasabil. In sutien sta toata ghidusia, cupele intarite cu push-up detasabil si balenele de sustinere, rotunjesc sanul si scot bustul in evidenta. Efectiv nu poti sa mergi pe plaja fara sa nu captezi atentia tuturor printr-o tinuta lejera si sexy. Combinatia de culori alb-rosu, materialul de calitate si modelul care iti hipnotizeaza privirea, reprezinta o incantare vizuala pentru oricine. In plus metalul decorativ de la sutien si slip, capteaza razele solare comportandu-se ca o oglinda. Dar cel mai spectaculos si atractiv este pretul costumului de baie la care-l poti achizitiona din magazinul online SevenSins. 

www.sevensins.ro
Magazinul de lenjerie intima sexy SevenSins vine in intampinarea clientelor fidele cu o surpriza placuta in aceasta primavara, inaugurand noul Showroom Sevensins din Str. Orzari, nr 3, sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi cu Delea Veche. In noul Showroom, SevenSins isi propune sa-si intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima sexy. In plus, spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de proba spatioase, la care se adauga o experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor, te conving ca este oportun sa le faci o vizita. Showroom-ul beneficiaza de o “zona de relaxare” unde clientii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spatiu cat mai intim, atat de necesar in alegerea unei piese de lenjerie intima. Reducerile de preturi substantiale, calitatea produselor, diversitatea modelelor de lenjerie intima comercializata in magazinul online SevenSins, il recomanda drept cea mai buna optiune pentru cumparaturile online de lenjerie intima. Dragi reprezentante ale sexului frumos indrazniti sa purtati cele mai sexy si frumoase costume de baie din colectia SevenSins. 

Cum am descoperit ca un somn placut poate incepe cu un simplu click?

Mersul cu udatul sau stropitul fetelor este un obicei de Pasti pastrat in Ardeal, prin care baietii si barbatii a doua zi de Pasti viziteaza fetele si doamnele pe care le stropesc cu parfum. Nu se stie cum si cand a aparut acest obicei, insa daca facem o paralela cu retelele sociale de astazi active si foarte populare pe internet, cred ca la baza, acest obicei a avut ca scop socializarea si reprezenta inca o modalitate de a intra in contact tinerii. Acum, incet acest obicei se stinge, din pacate tineretul are alte preocupari si socializeaza mai mult in mediul online. Noroc cu parintii mai in varsta care mai pastreaza acest obicei si il practica in fiecare an. De fiecare data cand merg acasa la parinti de Pasti, merg cu “udatul” impreuna cu 2-3 prieteni de varsta mea. Planul si itinerarul il stabilim impreuna sau telefonic in ziua de Pasti si de obicei a doua zi pornim in jur de ora 1 sa vizitam fetele de pe lista.

In mod traditional sarbatorile de Pasti se petrec in familie. Anul acesta am mers acasa de Pasti la parinti. Totul a fost perfect in afara de odihna mea. Probabil ca m-am dezobisnuit de patul de acasa si oboseala acumulata cu pregatirile de sarbatori si-a spus cuvantul. Am dormit foarte rau si nu m-am putut odihni cum trebuie, tot timpul cat am stat acasa. Mai rau de atat nu se putea, tocmai a doua zi de Pasti m-am trezit cu o durere de spate in zona lombara de abia ma mai puteam misca. Mai ales pe partea dreapta era un punct atat de dureros incat nici cu masaj si crema anti-reumatica nu a trecut toata ziua. Putin s-a ameliorat dar simteam tot timpul un junghi in zona lombara ce ma tinea intr-o pozitie dreapta si pe scaun si in pat. De durere nici nu puteam sa ma aplec sa ma incalt sau sa ma imbrac normal. N-am avut incotro si a trebuit sa renunt la traditionalul “udat al fetelor”, asa am ajuns chiar subiect de glume din partea prietenilor care se amuzau copios pe seama mea. Adevarul este ca n-am avut cum sa prevad dinainte ca dupa o noapte de somn zbuciumat o sa ma blochez la spate. Singura explicatie plauzibila pentru necazul meu era faptul ca patul si salteaua mai vechi in care dorm doar cand merg acasa, dar mai ales salteaua s-au deteriorat in timp. 

Saltea Emotion Sleep Confort
Cea mai necajita era mama care nu mai stia ce sa faca si cum sa faca sa ma simt mai bine. I-am explicat ca necazul mi se trage de la saltea si practic ar trebui inlocuita cu una de calitate mai buna care sa reziste in timp, chiar daca nu e folosita mai rar. Am luat-o pe mama de mana si am mers la laptop sa cautam pe internet o saltea noua, mai buna si mai confortabila. Am intrat direct in magazinul online Salterra pe cera-l cunosteam de mai bine de un an de zile si am cautat o oferta buna la saltele din spuma. Daca pornim de la premisa ca somnul este esential pentru sanatatea ta si ca un somn bun depinde intotdeauna de calitatea saltelei, ne aflam in magazinul potrivit. Practic daca investim intr-o saltea de calitate investim de fapt in propria sanatate, asta sustin din experienta. Am descoperit in magazinul online Salterra o saltea Emotion Sleep Confort 24 cm la o reducere substantiala de pret de -30%, ce merita cu prisosinta investitia. Inclusiv mama care-i reticenta la preturi a ramas surprinsa de pretul bun si a fost de acord cu noua achizitie. 

Cred ca am facut o alegere buna cu salteaua Emotion ce iti ofera o suprafata de dormit flexibila care distributie presiunea corpului punct cu punct. Este exclus ca dormind pe o saltea Emotion sa simti o bucla de arc ce se incapataneaza sa-ti intre in zona lombara sau intercostala in timpul somnului. In plus indiferent de postura adoptata in timpul somnului cei 8cm de Green Therm Memory Foam, material vascoelastic care se adapteaza la temperatura corpului iti vor oferi o sustinere perfecta pentru un somn sanatos si relaxant. Vei scapa de durerile de spate iar miscarile partenerului in timpul noptii nu te vor mai deranja. Ce argument mai puternic decat “vei scapa de durerile de spate” trebuie ca sa achizitionezi o saltea Emotion? Senzational la salteaua Emotion este faptul ca are mijloc dublu din spuma: este mai moale pe o parte si mai ferma pe cealalta. Nu trebuie decat sa o intorci si vei beneficia de un alt nivel de confort. Pretul excelent si faptul ca salteaua Emotion combina inteligent beneficiile spumei cu memorie de forma cu cele ale nanofibrei, cea mai fina fibra sintetica, iar rezultatul este o senzatie extraordinara de odihna in puf, te fac sa iti doresti sa dormi in fiecare noapte pe o saltea Emotion

Saltea bebe Latex Pikolin
Daca tot eram in magazinul online Salterra i-am aratat mamei categoria de articole pentru copii, tentante, cu preturi bune, mai ales la saltele pentru copii. Aici am gasit solutia unui cadou pentru mers cu plocon la cel mai tanar membru al familiei, pentru care somnul si odihna sunt extrem de importante, iar noi trebuie sa alegem produsele cele mai potrivite pentru somnul odihnitor al copilului. Alegand produsele pentru copii din magazinul online Salterra avem certitudinea ca oferim celor mai tineri membrii ai familiei un somn placut si lipsit de riscuri.

Saltea Dream Pikolin 
Intre timp am mai descoperit o saltea de ocazie cu o reducere de -40% in magazinul online Salterra. O saltea Dream Pikolin de 34 cm de 5 stele la o asemenea reducere reprezinta o ocazie unica ce nu trebuie ratata. Ce m-a surprins insa la saltea, pe langa pretul extraordinar, erau specificatiile tehnice. Salteaua este prevazuta cu un sistem de arc continuu NormActive Bloc Normablock, cu sistem de matlasare Optima cu spuma de mare densitate care contribuie la cresterea confortului. In plus, este tratata Sanifoam, prin care se elimina si se previne aparitia acarienilor, in combinatie cu Triple Barrera un tratament ce elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Salteaua este prevazuta cu 4 manere iar tesatura ce acopera salteaua este tratata Sanitized, ignifug. Mi se parea fantastic sa descopar o saltea de calitate la aproape jumatate de pret exact pe dimensiunile patului parintilor. Imi si imaginam cat o sa-mi multumeasca si ce fericiti vor fi daca o sa le fac surpriza, facandu-le cadou o saltea noua si confortabila. Desi era si mama langa mine, nu am pomenit nimic, am lasat-o sa citeasca toate caracteristicile saltelei Dream Pikolin urmarindu-i reactia si mimica fetei.

www.salterra.ro
Daca facem un exercitiu matematic, in care calculam ca o saltea are o durata de viata de aproximativ 10 ani si impartim pretul ei la zilele de somn odihnitor ce ni le ofera o saltea de calitate, cred ca este un pret mult mai bun decat ne asteptam la prima vedere. Chiar daca pentru moment, din cauza durerii de spate ,am ratat “mersul cu udatul”, cum spune o vorba din popor “in tot raul este si un bine” fara acest eveniment neplacut nu eram tentat nici eu si nici parintii mei sa schimbam o saltea veche cu una noua de calitate superioara. Cred ca nu mai este nevoie de un argument in plus pentru a intelege de ce recomand magazinul online Salterra, unde gasesti produse de calitate exceptionala ale celor mai bune branduri din Europa. Asa am descoperit ca un somn placut poate incepe cu un simplu click. 

Instrumentele virtuale

Masuratorile se fac prin intermediul instrumentelor. Acestea au ajutat la progresul stiintei si tehnologiei. Oamenii de stiinta si inginerii din intreaga lume folosesc instrumentele pentru a observa, controla si intelege universul fizic. Calitatea vietii va depinde de viitorul acestor instrumente – de la cercetarea de baza in domeniul stiintelor vietii si medicinei pana la proiectarea, testarea si fabricarea produselor electronice si la controlul masinilor si a proceselor.

Instrumentele virtuale sunt definite ca o combinare de hardware si software cu tehnologiile IT din domeniul industrial pentru crearea solutiilor de instrumente definite de utilizator.

Instrumentele virtuale se pot folosi la crearea unui sistem specific pentru testarea, masurarea si automatizarea industriala prin combinarea diferitelor componente hardware si software. Daca sistemul se modifica deseori se pot refolosi componente ale instrumentelor virtuale fara a fi necesara procurarea unor componente hardware sau software aditionale.

Diferite componente hardware sau software pot constitui un sistem instrumental virtual. Exista o foarte larga varietate de componente hardware ce pot fi utilizate la monitorizarea sau controlul (cu sensul de actiune biunivoca, comanda si control) unui proces sau la testarea unui echipament.

Dispozitivele de masurare, cum ar fi dispozitivele de achizitie de date cu scop general (DAQ) si instrumentele cu scop special, sunt orientate catre achizitia, analiza si prezentarea masuratorilor si a altor date ce sunt achizitionate.

Oriunde primavara e mai frumoasa daca zbori ieftin cu Blue Air

Emotia primului zbor cu avionul ne ramane intiparita bine in minte si de fiecare data cand auzim zgomotul unui avion in zbor sau trebuie sa zburam cu avionul o retraim cu aceeasi intensitate. Odata ce ti-ai gasit locul in avion, te-ai asezat confortabil in scaun si ti-ai pus centura de siguranta, inima incepe sa-ti bata cu putere, adrenalina pura ti se revarsa in tot corpul si te cuprinde o emotie puternica de cum auzi primul zgomot de motor. Senzatia ca cineva te impinge in sus este atat de mare incat cu o privire speriata te uiti la pasagerii din jurul tau sa vezi cum reactioneaza intr-un asemenea moment in care tu esti terifiat de frica. Incepi sa te linistesti in momentul in care poti sa-ti scoti centura si iti dai seama ca totul a decurs normal si este chiar interesant si placut sa zbori cu avionul. La aterizare retraiesti aceleasi emotii ca la decolare, in plus o bucurie molipsitoare cuprinde intregul avion. Chiar ramai surprins de atitudinea si zambetul larg ce-l afiseaza pasagerii la aterizare Unii dintre ei aplauda frenetic, instinctiv incepi sa aplauzi si tu sa-ti manifesti o bucurie de care te-ai molipsit de la ceilalti. Urmatoarele zboruri sunt mult mai placute si te poti bucura in liniste de senzatia de nedescris ce ti-o ofera un zbor cu avionul. 

In aer este primavara cu Blue Air
Dupa ce ai trecut botezul primului zbor cu avionul totul devine o normalitate in care traiesti din cand in cand senzatii tari si simti valuri de adrenalina. Acum daca doresti sa zbori cu avionul o poti face simplu si usor, trebuie doar sa alegi o destinatie, faci o rezervare online direct pe situl companiei Blue Air si visul ti se implineste. Compania Blue Air este prima, din istoria aviatiei romane, cu capital privat 100% si prima companie de aviatie care ofera pasagerilor romani zboruri ieftine catre cele mai importante destinatii din Europa. Remarcabil pentru Blue Air este faptul ca ofera o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret, devenind in scurt timp un jucator important pe piata transporturilor aeriene. Statisitic transporturile aeriene sunt cele mai sigure, confortabile si rapide. Din punctul acesta de vedere, prefer un zbor cu avionul ieftin, mai scurt si mai putin obositor in locul sofatului, spre orice destinatie din Europa. 

Stuttgart
Pornind de la premisa ca primavara este mai frumoasa in Stuttgart, un zbor cu avionul ieftin prin Blue Air face calatoria si mai placuta pana la destinatie. Stuttgart reprezinta o destinatie turistica pentru toti pasionatii si iubitorii de masini de lux, orasul fiind centrul unei zone puternic industrializata si tehnologizata. Ce argument mai puternic decat ca in Stuttgart se afla sediul companiilor Mercedes-Benz si Porsche ai nevoie ca sa vizitezi orasul? In plus aici s-a nascut prima masina cu 4 roti si prima motocicleta din lume a fost produsa tot in Stuttgart. Pe langa faptul ca in zona orasului Stuttgart isi au sediul peste 150.000 de companii, orasul este un renumit centru cultural si istoric, ce atrage anual turisti din toata lumea. Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart merita sa fie vizitat, avand o expozitie speciala de masini de epoca, de la prima masina construita vreodata, pana la masini de curse si modele Mercedes-Benz detinute de personalitati din toata lumea. Muzeul Porsche din Stutgart reprezinta o atractie speciala pentru pasionatii masinilor sport Porsche unde poti admira cele mai spectaculoase modele in perfecta stare de functionare. Un punct de atractie turistica este reprezentat de Castelul Solitude, un palat in stil Rococo si de Castelul Vechi, un castel din secolul X, ce in prezent gazduieste Muzeul de Stat Wurttemberg cu artefacte ce acopera istoria zonei din epoca de piatra pana in prezent. Galeria de Stat din Stuttgart este un muzeu de arta in care poti admira lucrarile marilor pictori de la impresionisti si romantici pana la lucrari ale pictorilor contemporani. Kultur und Kongresszentrum Liederhalle este un centru cultural ce cuprinde sali de concerte si conferinte situat in centrul universitar din Stuttgart. Konigstrasse este principala si cea mai aglomerata artera comerciala din Stuttgart unde marile case de moda isi pun in vanzare colectiile de sezon. Tot aici gasesti magazine mici de suveniruri, terase si restaurante. Trebuie sa recunoastem ca orice destinatie, inclusiv Stuttgart, este mult mai frumoasa daca zbori ieftin si confortabil cu o cursa Blue Air. Daca ti-am starnit intersul sa vizitezi orasul Stuttgart rezerva acum un bilet avion ieftin, cazare sau masina direct de pe situl companiei Blue Air. 

Biserica Sfantul Lazar din Larnaca
Intotdeauna vremea face o diferenta enorma cand vizitezi un loc. Daca anul acesta de Pasti am avut parte de o vreme rece si ploioasa, era mult mai frumos daca ne faceam sarbatorile in Larnaca. Unul dintre cele mai vechi orase din Europa si totodata unul dintre cele mai mari orase actuale din Cipru, Larnaca satisface din punct de vedere turistic toate gusturile. Una dintre atractiile istorico-religioase din Larnaca este monumentala biserica Sfantul Lazar, o constructie in stil bizantin din secolul IX. Legenda spune ca biserica a fost ridicata pe locul unde a fost inmormantat Lazar, inviat de Iisus conform Evangheliei dupa Ioan. Un Muzeu Medieval functioneaza in interiorul Fortului din Larnaca ce strajuieste intrarea in port. Un mic muzeu de istorie naturala situat in Gradinile Municipale de Larnaca, atrage vizitatori pentru exponatele interesante, deosebit de bine pastrate. Dar, Larnaca, atrage turistii in special pentru vremea frumoasa, miile de palmieri seculari, plajele cu nisip auriu foarte fin, apele Mediteranei limpezi de un albastru intens si mai ales pentru viata de noapte si distractiile intalnite la tot pasul. Bucura-te de plaja, soare si mare in Larnaca, unde vremea intotdeauna e mai frumoasa ca acasa, rezervand online un bilet ieftin de avion, o cazare ieftina si o masina direct de pe situl companiei Blue Air. 

www.blueairweb.com
Zborurile ieftine si accesibile pe care le ofera clientilor, combinate cu servicii de zbor de inalta clasa sunt atu-urile companiei Blue Air, ce detine o flota de avioane performante, pilotate de piloti experimentati, personal specializat pe toate aeroporturile pe care opereaza, rute variate si exclusive, atat in tara cat si in strainatate. Compania Blue Air detine 25 de agentii proprii si peste 2000 de agentii partenere in tara si strainatate, ofera Call Center non-stop, programe si servicii de tip myBlue SmartMoney, Serviciu VIP, Grupuri, Corporate, Cargo, toate acestea recomanda compania Blue Air ca un transportator aerian smart flying. Oriunde in tara sau strainatate, o destinatie este mai frumoasa daca zbori cu o cursa ieftina si confortabila Blue Air.

Primavara se poarta rosul in tinute chic de la Glittio

Sarbatorile de Pasti sunt un bun prilej de relaxare si petrecerea timpului intr-un mod placut in sanul familiei. Dupa masa copioasa de Pasti o siesta bine meritata nu o poti refuza in compania partenerei. Am lasat deoparte internetul si gadgeturile, tolaniti comod pe canapea discutam diverse cu partenera. Intre timp televizorul mergea in surdina, din curiozitate la un moment dat mi-am aruncat privirea sa vad ce emisiune i-a captat interesul partenerei. Cu surpriza constat ca privea cu mare atentie o prezentare de moda pe programul de fashion. Urmarim o vreme in tacere amandoi prezentarile de moda, Timp in care observ ca majoritatea articolelor de imbracaminte si tinutele prezentate erau in culori inchise in negru, maro inchis, verde inchis, bleumarin inchis, mov si gri inchis aproape negru. Un gand imi incolteste in minte si nu-mi dadea pace, nu puteam intelege trendul asta in moda ce punea un asa mare accent pe culorile inchise. Mi se parea straniu ca multe culori erau eliminate din cromatica articolelor de imbracaminte si accesorii prezentate de diversi designeri. 

Urban chic de la Glittio
Cred ca am privit mai mult de o ora la prezentarile de moda unde am sesizat aceeasi cromatica sobra si pesimista. Ciudat era faptul ca nu am vazut nicio nuanta de rosu, o culoare atat de placuta privirii, atat de vie si optimista. Cat de pretuita era culoarea rosie la romani, senatorii si nobilii romani purtau cu atata mandrie toga purpurie, soldatii romani puratu rosu atat in imbracaminte cat si in toga, ca sa nu mai vorbim de steagurile legiunilor ce erau intr-un rosu aprins. In evul mediu rosul era culoarea regilor din marile dinastii occidentale. Oare putem sa-l imaginam pe Ludovic Regele Soare intr-o tinuta in verde inchis, cand in toate portretele si picturile vremii apare intr-o vestimentatie in care predomina culoarea rosie? Cu siguranta nu putem. Uneori chiar nu-i pot intelege pe marii designeri care promoveaza trendurile in moda.

Tricou Polo Repablo Rosu
Un omagiu adus culorii rosii ar fi un fashion trend pe care l-as lansa in primavara asta. As apela cu incredere la magazinul online Glittio ce ofera o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, sanatate si frumusete, pentru femei, barbati si copii. Navigarea simpla, in deplina siguranta si eficienta, iti ofera o experienta placuta in shopping-ul online. Magazinul online Glittio mi se pare excelent pentru a lansa un trend in culori optimiste si placute privirii. Din magazinul online Glittio poti alege ce culori preferi sa porti in fiecare sezon fara sa fii constrans a purta tocmai culorile care sunt in trend. Poti sa-ti creezi propriul trend foarte simplu si usor, mai ales ca vei gasi aici articole de imbracaminte diverse, in culori potrivite pentru fiecare gust. Glittio este cel mai usor de navigat magazin online cu articole de imbracaminte si incaltaminte, mai ales prin optiunile de selectare puse la dispozitia clientilor pentru a putea finaliza cat mai simplu si usor o comanda online. Remarcabila este optiunea de selectie dupa culoare prin care iti afiseaza toate articolele existente in culoarea respectiva.

Costum de baie Alpha Male Comfo Rosu
Cu un simplu click pe culoarea rosie ai in fata un fashion trend in rosu viu si optimist. Am descoperit un costum de baie Alpha Male Comfo rosu. Costumul de baie Alpha Male este recomandat pentru barbatii activi, care pun pasiune in tot ceea ce fac si doresc un look atragator la piscina sau la plaja. Costumul de baie este din poliester, un material protector UV si rezistent la clor, ideal pentru strand sau mare. Costumul de baie Alpha Male il poti asorta perfect cu un tricou Polo Repablo rosu intr-o tinuta lejera si confortabila pentru plaja, exact in fashion trend-ul care-ti place cel mai mult. Tricoul este din bumbac 100% foarte confortabil. Designul unic si croiul original al tricoului Polo Repablo il recomanda pentru toti barbatii care apreciaza estetica, confortul si calitatea unui articol de imbracaminte de calitate superioara. Tricoul Polo Repablo il poti imbraca intr-o tinuta casual sau sport in zilele calduroase de primavara-vara. 

Rochie Enny
Imi plac rochiile Enny din magazinul Glittio. Cred ca as putea lansa un fashion trend in primavara asta cu brandul Enny ce se evidentiaza prin tinute pline de inspiratie, ce se pot accesoriza simplu si usor, oferindu-ti o tinuta impecabila pentru orice eveniment. Mi-a cucerit privirea o rochie Enny de de culoare rosie, o rochie cu adevarat spectaculoasa care poate schimba trendul primavara aceasta. Rochia Enny cu o lungime pana la genunchi este fara maneci cu bretele late, decolteu abisal in V. Rochia are un croi sofisticat care scoate in evidenta formele si feminitatea, fiind un articol de imbracaminte senzual care-ti capteaza privirea si-ti trezeste simturile de la prima aparitie. Materialul rochiei este o combinatie intre poliester, vascoza si elastan care o fac placuta la atingere. Culoarea rosie a materialului reprezinta ingredientul minune ce face din rochia Enny un articol de imbracaminte extrem de seducator. Accesorizata cu un colier spectaculos, impreuna cu o poseta plic tot de culoare rosie sau neagra si o pereche de pantofi cu toc cui de culoare rosie, poti obtine o tinuta “wow” extrem de seducatoare si vei cuceri toate privirile.

Bluza Makadamia M64 Corai
Nu poti promova un trend fara sa te gandesti la partenera, cu care sa te poti asorta in aceleasi culori si tonuri de rosu. Remarci bluza Makadamia M64 corai din prima. O bluza cu maneci trei sferturi care-ti atrage atentia ca un magnet. Bluza are un croi simplu cu decolteu rotund pe langa gat. Se poate asorta intr-o tinuta office sau casual dupa preferinte. Designul modern, materialul de calitate superioara si pretul accesibil la care o poti achizitiona din magazinul online Glittio, fac din bluza Makadamia M64 corai un articol de imbracaminte spectaculos ce te scoate din anonimat.

www.glittio.ro
Este foarte usor sa diversifici tinuta si sa-ti alegi outfit-ul preferat din magazinul online Glittio. Aici nu vei gasi niciodata un cod strict pentru o tinuta, ci poti alege ce doresti, poti opta pentru o tinuta exact dupa gustul si preferintele tale. Intotdeauna iti este greu sa te decizi ce articole de imbracaminte sa achizitionezi, mai ales ca majoritatea sunt la oferte si reduceri substantiale. In plus primesti transport gratuit pentru comenzi mai mari de 80 lei. Intotdeauna vei recunoaste o experienta placuta, prietenoasa si un serviciu clienti ireprosabil, primite in magazinul online Glittio. Toate la un loc: serviciile, diversitatea articolelor comercializate, politica de reduceri si oferte, fac din cumparaturile online in magazinul Glittio o experienta deosebit de placuta. Intotdeauna in magazinul online Glittio vei gasi diversitate si creativitate in articole de imbracaminte care definesc un stil de viata echilibrat si confortabil.

Partile componente ale motorului Wankel

Rotorul are 3 fete convexe, fiecare din ele comportandu-se ca un piston. Fiecare fata a rotorului, are o adancitura pentru a mari "cilindreea" motorului, permitand mai mult spatiu pentru amestecul aer-combustibil.

La varful (marginea) fiecarei fete, o placuta de metal izoleaza camerele formate de rotor intre ele. Aceasta placuta poate fi considerata a fi corespondentul segmentilor de la motorul cu piston. De asemenea exista inele de otel de fiecare parte a rotorului, pentru a sigila marginile camerei de ardere.

Rotorul are la interior o parte dintata. Acesti dinti se angreneaza cu dintii de pe arborele fixat in cilindru. Acesti dinti determina traiectoria si directia rotorului. La trei rotatii ale arborelui de iesire, rotorul se roteste o singura data. 

Forma cilindrului este oarecum ovala (de fapt este epitrochoid). Aceasta forma a fost proiectata astfel incat cele 3 margini ale rotorului sa fie in contact permanent cu cilindrul formand cele 3 camere etanse ale motorului.

Fiecare zona a cilindrului este dedicata unui singur proces al motorului. Cele 4 sectiuni sunt: admisie, compresie, ardere, evacuare.

Orificiile de admisie si evacuare sunt dispuse in cilindru. Observati ca nu exista supape si ca aceste orificii comunica direct in evacuare/admisie. 

Afla cum renovezi sau construiesti confortabil cu Arabesque online?

Sarbatorile de Pasti sunt un bun prilej prin care familia se reuneste in mod traditional. Anul acesta am primit din partea iepurasului o surpriza neasteptata, o casa mostenire in centrul orasului Targu Mures. Dupa ce a trecut bucuria si emotia din momentul aflarii vestii celei mari, intr-o atmosfera solemna exact in timpul mesei de Pasti, am inceput sa ne gandim la renovarea pe care trebuia sa o facem pentru a ne putea muta ca la casa noua. Cand un eveniment te ia prin surprindere si te pune in fata faptului implinit, nu stii incotro sa o apuci si de unde sa incepi. Inevitabil iti trec prin minte fel de fel de scenarii, unele mai stranii decat altele, dar intr-un final toate se rezuma la un buget de care trebuie sa dispui pentru renovari si amenajarile interioare. Daca nu dispui pe moment de un buget consistent lucrurile se complica si trebuie sa gasesti solutii practice si eficiente ca sa poti realiza proiectul de care te apuci.

Finisaje exterioare
Nu-i usor sa te faci constructor instant, dar poti sa te pregatesti, sa te organizezi eficient, sa alegi cele mai bune materiale de constructii la cele mai bune preturi de pe piata intr-un mod inteligent daca pariezi pe Arabesque online. Magazinul online Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.). Cu alte cuvinte, gasesti tot ce ai nevoie pentru constructii si finisaje intr-un singur loc la preturi fara concurenta.

Gama completa de materiale de constructii si finisaje
Povestea prin care devin constructor este de data recenta, nu am apucat sa ma familiarizez in detaliu cu rolul de constructor. Cred ca cele mai bune exemple le gasim in natura. Animale precum castorii ce construiesc intotdeauna baraje in locurile cele mai bune, cu materiale de calitate la indemana si cu cel mai mic effort, reprezinta un reper dupa care te poti ghida. La fel putem observa in lumea insectelor musuroaiele de furnici sau stupii de albine salbatice construite in cele mai bune locuri, aproape de materiale de calitate si hrana abundenta. Eficienta si modul practic de actiune al constructorilor din lumea animala este admirabila. Printr-o parelela simpla magazinul online Arabesque reprezinta locul ideal cu materiale de constructii si finisaje de buna calitate, ieftine cu stocuri mari si portofoliu complet de produse: de la structura, materiale grele, fier, caramizi, pana la tencuielile decorative.

Finisaje interioare
Daca in lumea animalelor, micii constructori mostenesc genetic cum si ce materiale sa foloseasca in constructii, oamenii trebuie sa invete totul, sa deprinda abilitatile de a cosntrui de la mesteri sau consilieri tehnici in constructii si finisaje. Cand esti novice in materie de constructii de mare ajutor iti este consilierea tehnica ce o primesti in magazinul online Arabesque. Intotdeauna reprezentantii Arabesque sunt prietenosi si au rabdare sa-ti explice totul detaliat ca sa intelegi ce necesar de materiale ai nevoie in functie de proiect si masuratori. Ce fel de materiale sunt indicate in functie de calitate sa le achizitionezi si iti vor da raspunsuri la toate intrebarile sau nedumeririle pe care le ai. Un alt aspect important pentru care aleg Arabesque online este faptul ca poti sa faci documentarea si achizitia de materiale in ritmul tau, dupa cum iti permite timpul si bugetul, nu mai esti constans de alergatul din depozit in depozit si ai rezolvat si problema platii si a transportului. Castorii sau furnicile te-ar privi cu invidie daca ar putea vedea si intelege beneficiile de care poti profita in constructii si amenajari interioare prin Arabesque online.

Transportul materialelor la lucrare asigurat
Casa mostenita necesita renovari ample de la termoizolarea exterioara, schimbarea unei parti din acoperis, zugravit exterior, pana la finisajele interioare, zugravit, reparatii la tavan si pereti, parchetat, schimbat gresie si faianta dupa gusturile proprii, si probabil schimbata o parte din instalatia sanitara, termica si electrica. O data ce constientizezi amploarea proiectului in care te bagi, incepe sa ti se faca rau la propriu. Iti mai revii putin in compania celor de la Arabesque ce-ti ofera avantajul de a cumpara retail nu doar engross, un avantaj ce-ti ridica un bolovan de pe inima la propriu. Panica ce te cuprinde se evapora incet cand aflii ca poti rezolva aproape totul online, inclusiv comanda prin magazinul online Arabesque decurge foarte simplu si comod. Un alt avantaj este faptul ca magazinul online Arabesque livreaza materialele comandate in fiecare etapa de lucru, eviti astfel pastrarea stocului in santier sau transformarea masinii personale in transportor de materiale de constructii si finisaje interioare.

Configurator online
Ca sa-ti poti face o idee despre cum poate arata locuinta decorata, magazinul online Arabesque iti pune la dispozitie un configurator online. O aplicatie foarte utila prin care poti selecta in functie de culoare materialele, zugraveala si parchetul. In functie de preferinte poti alege cum v-a arata interiorul locuintei gata decorat printr-un simplu click, mai ales ca iti este prezentat totul vizual ca un proiect 3D realizat de o echipa de profesionisti. La fel de mare ajutor sunt masinile de nuantat cu paletare de sute de culori, atat pentru vopselele lavabile si emailuri, dar si pentru vopsele texturate si tencuieli decorative cu diverse texturi. Dozarea pigmentilor este computerizata, iar omogenizarea se realizeaza in mixere specializate. Astfel, in maxim 5 minute, se poate obtine o culoare perfect omogena, identica cu cea aleasa din paletar. 

Mobila din PAL 
O problema destul de serioasa o ridica mobila, daca vrei sa acoperi un perete cu un dulap pe toata suprafata, din economie de spatiu, poti achizitiona pal melaminat din magazinul Arabesque ce asigura si taierea palului pe dimensiunile dorite de client, aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate si transportul in 24 ore la adresa indicata de client. Vastul portofoliu Arabesque cuprinde si lemn stratificat, MDF melaminat, PFL, blaturi de masa si bucatarie, PAL hidrofugat si melaminat intr-o paleta foarte diversificata de modele, astfel ai ocazia sa faci un proiect pentru orice mobilier doresti si sa-l asamblezi pe urma unde doresti sa-l pozitionezi. In plus ai la dispozitie o gama diversificata de accesorii: balamale, sisteme de glisare, manere, cuier si butoni, folie cant si multe altele cu care poti personaliza dupa bunul tau plac orice mobilier. 

Arabesque ofera acoperire nationala
Oricum privim lucrurile un parteneriat cu magazinul Arabesque online este preferat de orice constructor indiferent de lucrarea ce o are de executat. Ma simt extrem de usurat de cand am constientizat ca impreuna cu Arabesque online pot finaliza o lucrare de la A-Z cu costuri minime, fara stres si nervi. In cateva saptamani sunt convins ca voi reusi sa termin renovarea casei primita mostenire de Pasti.

www.arabesqueonline.ro
Renovezi? Construiesti? Cumpara materialele online la cel mai bun pret din magazinul Arabesque. In plus primesti gratuit o varietate mare de servicii: de transport, debitarea, fasonarea si cantuirea materialelor, colorarea vopselelor si asistenta tehnica ce te vor ajuta sa finalizezi proiectul cu costuri minime si cu materiale de calitate superioara. 
melimeloparis.ro