Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara afara, primavara in casa cu ArtDecoZone

Civilizatia umana in complexitatea si dezvoltarea ei, este strans legata de arta decorativa, amenajarile interioare si manifestarile artistice. Inca din cele mai vechi timpuri observam legatura stransa intre arta decorativa, amenajari interioare si lux, aceasta dualitate o regasim asemenea simbolurilor filozofiei orientale Yin si Yang, astfel incat cuplul “Arta decorativa si Lux”, exista intr-un echilibru perpetuu, nu pot fi separate si constituie dinamica evolutiei civilizatiei umane. Conceptul de Arta decorativa este destul de larg raspandit si depinde foarte mult de cum il privim si cum ne raportam la el fiecare dintre noi. Daca ne raportam la istoria artei decorative, amenajarilor interioare si a civilizatiei umane, observam o atentie deosebita acordata decoratiilor interioare cum sunt cele din palatele regale si locuintele potentatilor din Micene, Grecia Antica sau Imperiul Roman. Contactele dintre civilizatii au facut posibile schimburile si influentele reciproce din toate punctele de vedere, fiind evidente inclusiv in arta decorativa si amenajarile interioare. Situatia legaturii stranse dintre arta decorativa, amenajarile interioare si lux, o regasim si la romani, desi cu unele intermitente cum ar fi perioada comunista, cand arta decorativa a fost confiscata de propaganda proletara si de partid, dar dupa revolutie, o evolutie este evidenta in societatea noastra. Interesul crescut pentru arta decorativa si amenajari interioare la romani se regaseste chiar si in perioadele de criza economica si tulburari politice, mai ales in ultimii ani, cand dezvoltarea si ieftinirea tehnologiei prin preturile practicate, amenajarile si decoratiile interioare sunt accesibile unui segment tot mai larg din populatie.

Dormitor matrimonial
O initiativa remarcabila si in acelasi timp utila o gasim la ArtDecoZone aceea de a oferi arta decorativa, amenajari interioare si lux clientilor care apreciaza si doresc acest lucru, mai ales ca romanii sunt mari consumatori de lux, parca am avea toti inscris in codul genetic nevoia de lux si servicii premium. ArtDecoZone ofera servicii premium de amenajari interioare, decoratiuni interioare, mobilier la comanda si design 3D, cu personal angajat specializat in finisaje de calitate, obisnuiti cu munca pe proiecte personalizate, cu experienta in a amenaja lucrari pe baza de proiect.

Biblioteca
Ramai placut impresionat de portofoliul celor de la ArtDecoZone, nici nu-ti poti inchipui ce pot face dintr-un apartament vechi, pe care-l pot transforma intr-un apartament cu un super-interior de lux. Totul incepe cu un proiect 3D, discutat si executat conform cu preferintele clientului din punct de vedere coloristic si stilistic. Ulterior se trece la punerea in practica a proiectului. Urmeaza demolarile si pregatirea apartamentului pentru executia noilor amenajari interioare si decoratii conform cu proiectul 3D. La proiectul din imagini au fost refacute toate instalatiile electrice, termice si sanitare, s-au schimbat pardoselile, tavanele au fost redecorate si aplicate cu gipscarton, peretii si pardoseala cu gresie, faianta, tapet si zugraveli noi cu diferite tipuri de vopseli decorative. La final a fost montata mobila executata la comanda in atelierul ArtDecoZone. Dupa terminarea lucrarilor de amenajare si decorare interioara de catre echipele ArtDecoZone, rezultatul este cu adevarat spectaculos, a iesit din mainile lor un apartament extravagant in care luxul este evident in fiecare coltisor.

Bucatarie
Cu adevarat spectaculos este sa vezi proiectul gata la cheie, nimic nu mai aminteste de vechiul apartamanet cu 3 camere care acum este compartimentat in living, bucatarie deschisa, dormitor matrimonial, dormitor oaspeti cu functie de birou, baie matrimoniala, baie serviciu si hol intrare. Amenajarile interioare s-au executat in tonuri de mov, fundal alb, negru si crem, dar ce a iesit este exceptional. Asta inseamna un proiect de amenajari interioare si decoratiuni la cheie finalizat de ArtDecoZone, cu o durata de executie de numai cateva saptamani.

Baie matrimoniala de lux
Amenajarile interioare si decorative sunt o adevarata arta promovata de ArtDecoZone ca un opus la vulgaritate, venind in intampinarea clientilor cu proiecte 3D si informatii utile in realizarea celor mai frumoase visuri. ArtDecoZone incearca sa vina in sprijinul tuturor clientilor introducandu-i intr-o comunitate elitista, oferind emotii artistice, comunicare estetica, lux si extravaganta, prin cele mai spectaculoase proiecte de amenajari si decoratiuni interioare.

www.artdecozone.ro
Cred ca cea mai buna, eficienta si ieftina solutie, cand vrei sa faci renovari sau amenajri interioare, este sa pariezi pe ArtDecoZone, un atelier care ofera servicii de design all inclusive, de la proiect, amenajare, mobilare la decorare, toate la preturi accesibile oricarui buzunar. Ca sa te convingi de profesionalismul celor de la ArtDecoZone, arunca o privire peste portofoliul lor si vei ramane cu siguranta surprins de creativitatea, indemanarea si calitatea serviciilor oferite, asa poti afla cum poti avea primavara afara si primavara in casa, in acelasi timp. Daca ai de executat amenajari interioare sau pur si simplu vrei sa-ti redecorezi locuinta cere cu incredere o oferta ArtDecoZone.

Influenta medicamentelor asupra sofatului

Orice medicament rezolva o anumita problematica, dar are si efecte secundare, unele dintre acestea influentand negativ comportamentul la volan. In mod obisnuit conducatorii auto sunt informati de medicii curanti despre eventualele efecte secundare ale medicamentelor administrate asupra riscurilor in circulatia rutiera, totodata, ei se pot informa si din prescriptiile terapeutice care insotesc ambalajul medicamentelor, in care se prezinta, daca este cazul, contraindicatii pentru conducerea auto.

Medicamentele care prezinta riscuri pentru circulatia rutiera fac parte din categoriile: hipnotice (fenobarbital, ciclobarbital, bromoval, extraveral), calmante sau sedative (rudotel), tranchilizante (meprobromat, diazepam, napoton, etc.), antihistaminice (feniramin, romergan, benadryl, etc.), hipotensive, antispastice.

Psihotropele naturale (morfina, cocaina, heroina) sau sintetice (amfetamine) pot fi administrate ocazional sau continuu, in ultimul caz ele dau dependenta care se manifesta in functie de substanta administrata. Toxicomanii au un comportament mai putin periculos la volan decat persoanele care prezinta stare toxica ocazionala.

In situatiile in care exista indicii precum ca una din cauzele accidentului ar fi putut fi administrarea unor medicamente contraindicate conducerii auto, trebuie sa se apeleze si la o expertiza medico-legala, singura in masura sa furnizeze date complete cu privire la influentarea reactiilor si duratelor acestora.

Primavara te inspira sa calatoresti prin Aerotravel

Primavara anotimpul in care natura se trezeste la viata, totul este intr-un verde crud, plin de culoare si miresmele florilor, a inspirat artisti, pictori, sculptori, muzicieni, poeti sau scriitori a caror opere au ramas posteritatii ca o oda adusa celui mai indragit anotimp. Remarcabil este faptul ca primavara inspira pe toata lumea, inclusiv pe cei care n-au inclinare spre arta sau calitati artistice. Optimismul si energia primita in dar toata primavara ne inspira sa calatorim, sa planificam vacante memorabile la care visam de mai mult timp. O vacanta speciala pe care o meritam din plin este posibila prin intermediul serviciilor de 5 stele oferite de Aerotravel, o companie cu state vechi in servicii de turism complete din Romania, oferind cele mai diverse si personalizate solutii turistice la cel mai bun pret de pe piata. Aerotravel vine in intampinarea clientilor cu servicii si produse turistice inovatoare, de la bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara sau strainatate, croaziere, pachete de vacanta memorabile, pana la corporate travel, dedicat companiilor. Transparenta si onestitatea celor de la Aerotravel te fac sa ai incredere in serviciile turistice pe care le achizitionezi online.

Pachete turistice prin Aerotravel
Pe situl de prezentare al companiei Aerotravel gasesti cele mai populare destinatii turistice, cele mai ieftine modalitati de cazare dar si solutii personalizate in functie de perioada, transport, cazare si buget. Un atuu al celor de la Aerotravel este asistenta turistica de urgenta asigurata la orice ora din zi sau din noapte, apoi poti achizitiona asigurari de calatorie si intermediere de obtinere viza daca este cazul, aspecte importante cand planifici cateva zile de concediu. Intotdeauna reprezentantii Aerotravel vor face tot ce este omenesc posibil ca tu sa fii pe deplin satisfacut de ofertele si serviciile turistice achizitionate online.

Jerusalem Locurile Sfinte
Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, avem la dispozitie cateva zile libere in care putem calatori intr-un loc special, incarcat de istorie, legenda si religie. Daca in religia islamica exista o obligatie ca sa faci un pelerinaj la Mecca cel putin o data in viata, in crestinism pelerinajul la Jerusalem este optional. Oare cati credinciosi crestini au visat intotdeauna sa ajunga macar o data in viata sa se roage la Mormantul Sfant? Cred ca toti crestinii au visat si viseaza la o calatorie initiatica de mare amploare. Astazi sa faci un pelerinaj la Mormantul Sfant in perioada Sarbatorilor Pascale este posibil la preturi rezonabile prin intermediul serviciilor turistice oferite de compania Aerotravel. Jerusalem este Orasul Sfant pentru trei mari religii, zeci de biserici si moschei impanzesc orasul, cladiri vechi si noi, legate prin stradute inguste si bulevarde largi, te invita sa faci o calatorie in istorie pana la crearea marilor religii universale.

Cazare ieftina Jerusalem prin Aerotravel
Primul obiectiv turistic si religios pentru un crestin odata ce ai pasit pe Pamantul Sfant este sa mergi sa te rogi in Biserica Sfantului Mormant, edificiu ridicat peste locul unde a fost inmormantat Iisus Hristos. Biserica adaposteste sfintele locuri ale crestinatatii, Muntele Golgota, Mormantul si pestera unde s-a descoperit Crucea. Mormantul Mantuitorului se gaseste exact in centrul bisericii. Un alt obiectiv este Mormantul Fecioarei Maria situat in Gradina Ghetsimani, intr-o galerie subterana sapata adanc in stanca ce trece pe sub zidurile orasului vechi. Capela Inaltarea Domnului, trebuie vizitata daca esti in Jerusalem, fiind situata pe Muntele Maslinilor, este un loc de inchinaciune atat pentru crestini cat si pentru musulmani. Conform traditiei acesta este locul de pe care Iisus Hristos s-a inaltat la cer, capela pastreaza o piatra cu urma piciorului stang al Mantuitorului. Cea mai spectaculoasa cladire cu specific religios din Jerusalem este Biserica Tuturor Natiunilor ridicata in Gradina Ghetsemani la baza Muntelui Maslinilor, denumita si Basilica Agoniei datorita faptului ca se afla exact pe locul unde Mantuitorul s-a rugat in noaptea de dinaintea prinderii sale. Cu o arhitectura interesanta, biserica imbina mai multe stiluri arhitecturale si mai multe domuri in care se afla 12 steaguri reprezentand fiecare natiune care a contribuit la ridicarea lacasului de cult. Zidul Plangerii cea mai sensibila zona din Jerusalem, zona fiind considerata sfanta atat de evrei cat si de musulmani, reprezinta o bucata din vechiul templu distrus de romani. Merita vizitata si Cupola Stancii sau Moschea lui Omar, conform traditiei musulmane aceasta a fost ridicata peste piatra de pe care s-a ridicat Mohamed in Rai. Jerusalem capitala Israelului este o destinatie turistica si de pelerinaj cu incarcatura istorica, religioasa si culturala deosebita. Macar o data in viata merita sa vizitezi Locurile Sfinte, mai ales acum cand este atat de usor sa calatoresti si sa te cazezi in Jerusalem cand faci rezervare online prin Aerotravel.

Dubai lux si extravaganta
Daca doresti sa petreci cateva zile in lux, intr-o excursie fabuloasa si extravaganta atunci Dubai este destinatia perfecta. Prin Aerotravel poti face o colatorie spectaculoasa in orasul recordurilor Guinness Book unde “cel mai” si “cea mai” le intalnesti la tot pasul. Evolutia spectaculoasa a orasului din ultimii zeci de ani este remarcabila, constructiile monumentale moderne rasar la tot pasul, printr-o simpla comparatie noi n-am reusit sa construim in 25 de ani o autostrada iar ei au construit cu oras intreg, insule artificiale, cu cladiri care au batut toate recordurile mondiale. Cele mai scumpe, cele mai mari, cele mai inalte claridiri din lume le gasesti adunate intr-un spatiu restrans in Dubai, oras construit cu lux si extravaganta. Aici ai la dispozitie orice distractie sau modalitate de petrecere a timpului liber de la plaja, scufundari, croaziere, schiat, zboruri cu avionul, balonul, parasutism, parapantism, schi nautic, safari, off-road, shopping, viata de noapte, orice iti pofteste inimioara, singurul lucru care-ti poate frana entuziasmul este bugetul, in rest ai tot ce vrei la discretie.

Cazare ieftina Dubai prin Aerotravel
Dubai poate purta cu mandrie denumirea generica de Paradisul sau Raiul de pe Pamant. O data ce ai calcat in paradis o sa doresti sa ramai vesnic tanar si vesnic sa traiesti intr-un oras magnific care-ti ofera totul. Principalele atractii turistice in Dubai sunt Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, simbolul micului emirat. Burj Kalifa cea mai inalta cladire din lume ce masoara 829 metri inaltime si 163 de etaje. Aici poti vedea cele mai spectaculoase fantani arteziene, cu o lungime de 275 metri si un jet de apa proiectat la 150 metri inaltime, luminate de 6600 lumini si 50 de proiectoare. Complexul Atlantis de pe insula artificiala Palm Jumeirah. Complehul Wafi construit in forma de piramida, insulele artificiale. Dubai Marina un complex portuar artificial, cel mai mare mall din lume, Emirates Tower si zgarie norii din preajma, Moschea din Dubai sau Muzeul din Dubai sunt doar cateva din atractiile si obiectivele turistice din Emirat pe care le poti vizita usor daca faci o rezervare online prin Aerotravel.

www.aerotravel.ro
Cele mai bune oferte la cazare pentru cele mai populare destinatii turistice prin Aerotravel sunt extrem de atractive si accesibile oricarui buzunar. Cele mai bune servicii personalizate la standarde de inalta calitate primesti numai prin Aerotravel oferite prin business travel, tour operator si turism leisure. In plus, Aerotravel din anul 2000 este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 84 de tari, toate acestea asigura garantia calitatii serviciilor oferite. 

Paza buna trece primejdia rea cu Master Security

Miscarea face bine la sanatate, o plimbare de duminica, chiar daca afara este putina racoare, devine un mod placut si relaxant de a petrece dupamasa in aer liber. Nu ai nevoie de ceva sofisticat si multa pregatire pentru o plimbare placuta, o tinuta lejera asigura tot confortul unei plimbari in parc. De obicei primavara cand se face vreme buna in fiecare duminica dupamasa am adoptat un fel de rutina in a face plimbari in parc sau de cele mai multe ori colind stradutele inguste din orasul vechi unde admir casele si arhitectura veche. Chiar ma bucur de preivelistea oferita de stradutele din centrul vechi al orasului si ma gandesc cu groaza cate din casele vechi mai ramaneau in picioare daca ramanea comunismul mai multa vreme la putere. Cred ca toate centrele vechi erau rase de pe fata pamantului, distruse de buldozerele oranduirii socialiste daca nu era inlaturat comunismul in '89. Te socheaza faptul ca niste lideri comunisti puteau sa ordone distrugerea atator constructii valoroase de patrimoniu doar pentru a face loc blocurilor comuniste, inestetice, din beton cenusiu, cu apartamente mici ca niste cutii de chibrituri. Cunoscand istoria centrului vechi si norocul de a scapa de la demolari in ultimul moment, o plimbare printre casele vechi este cu atat mai placuta. De cele mai multe ori o plimbare in centrul vechi este linistita, prea putini oameni circula duminica in zona. 

O adevarata delectare este sa admiri casele vechi, inalte cu geamuri mari acoperite de storuri sau cu obloanele trase, foarte putine au ferestrele descoperite. Interesant este faptul ca, din loc in loc, unele case au montata cate o oglinda retrovizoare veche cu vedere spre poarta sau spre intrarea in curte, ori garaj. Intotdeauna am admirat ingeniozitatea oamenilor in asemenea situatii, o oglinda retrovizoare este intr-adevar utila ca sa vezi din casa, cine suna la usa, ca sa nu te deplasezi degeaba pana la poarta, mai ales in conditii meteo nefavorabile. Cred ca majoritatea caselor vechi sunt locuite de oameni in varsta care nu au o mobilitate asa de mare. O varianta mai buna la oglinda retrovizoare este in opinia mea o camera de supraveghere cu o raza de acoperire mai mare. La o simpla comparatie de preturi o oglinda retrovizoare de masina costa cat o camera de supraveghere, prin urmare investitia este aproximativ egala, dar eficienta si performanta, mai ales pe timp de noapte inclina balanta categoric in favoarea camerei de supraveghere video. 

Camera supraveghere color de inalta rezolutie, 700 TVL, Dahua KM-78IRF
In centrele oraselor pe stradutele slab iluminate noaptea, o camera de supraveghere este un accesoriu intimidant pentru infractori sau tinerii cu inclinatii huliganice ori cu veleitati de artisti graffiti. Nu poti sa nu remarci ca majoritatea zidurilor vechi sunt pline de graffiti si de semnaturile diversilor indivizi pentru care o cladire veche nu reprezinta o valoare de patrimoniu. Daca la noi sistemele cu camere supraveghere sunt destul de putin raspandite, in Europa occidentala acestea au o arie de raspandire mult mai mare, datorita eficentei camerelor video, statisticile arata o scadere a infractionalitatii in perimetrele supravegheate video. Ieftinirea tehnologiei de suveghere video o fac accesibila acum si persoanelor fizice nu doar bancilor sau institutiilor publice ori private, Cele mai ieftine si accesibile sisteme de supraveghere video le gasim la Master Security, o firma specializata in comercilizarea si montarea sistemelor de suveghere video si de securitate. 

O camera supraveghere color de inalta rezolutie, 700 TVL, Dahua KM-78IRF de la Master Security reprezinta o solutie optima pentru supravegherea video a proprietatii individuale, aceasta implica cele mai mici costuri dar ofera eficienta maxima. Camera de supraveghere color pentru exterior de inalta rezolutie, 700 linii TV, cu iluminator IR Led Array pana la maxim 40m, Dahua KM-78IRF, dispune de senzor de imagine 1/3" Sony EXview HAD CCD II cu senzitivitate inalta, lentila varifocala, filtru Digital WDR (Wide Dynamic Range) si OSD (On Screen Display). O camera de supraveghere video cu tehnologia de iluminare IR LED ARRAY permite detectarea, clasificarea, recunoasterea si identificarea obiectelor care nu sunt vizibile cu ochiul liber pe timpul noptii. Este considerata o metoda mult mai eficienta de a obtine imagini de inalta calitate in conditii de intuneric datorita modului uniform de distributie a luminii IR asupra zonei de supraveghere video. Cu ajutorul acestei noi tehnologii se pot obtine imagini in orice conditii de iluminare, chiar si pe perioada noptii sau in medii complet intunecate. Datorita noilor tehnologii si a ieftinirii lor, o camera de supraveghere video performanta este ideala pentru supravegherea locuintei si a bunurilor personale, iti ofera linistea si siguranta de care ai atata nevoie. 

Kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06
De asemenea in zonele centrale sau periferice cu stradute slab iluminate, daca ai o proprietate, un garaj sau un spatiu comercial ori de birouri, merita sa instalezi un sistem de alarma wireless cu costuri mici dar efiecient si performant. Cred ca un kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 pentru siguranta, este cea mai buna optiune in cazul acesta. Kitul contine o centrala Antiefractie Jablotron PROFI JA 63KR, o tastatura fara fir JA-60FA, o telecomanda cu 4 butoane Jablotron RC-86, o sirena alarma Jablotron serie PROFI fara fir de interior UC-260, un contact magnetic, wireless, releu reed, Jablotron JA-60N, un detector de miscare PIR fara fir JABLOTRON PROFI JA-60P si un acumulator cu Pb fara intretinere, acumulator backup, 12V, 2.4Ah. Kitul sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 mi se pare perfect pentru orice spatiu, iar raportul calitate/pret foarte bun. In plus, este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it my self". Sistemul de alarma Jablotron PROFI JK-06 este avantajos pentru ca instalarea este simpla si neinvaziva, iar programarea si operarea usoara este accesibila la nivel de nespecialist. Autonomia mare a detectorilor pe baterii alcaline obisnuite il recomanda ca fiind cel mai fiabil sistem de alarma pentru spatii comerciale sau birouri. 

www.ultramaster.ro
Recomand sistemele de supraveghere video si securitate comercializate si montate de Master Security. Compania Master Security pune la dispozitia clientilor o echipa de profesionisti cu mijloace, cunostinte si experienta in domeniul mijloacelor de securitate. Sunt maestrii in servicii de supraveghere video, sisteme de alarma, video interfoane, automatizari porti si bariere auto, control acces si pontaj sau usi de garaj. Apeleaza cu incredere la serviciile lor, iar casa, spatiul comercial, afacerea ta si bunurile tale vor fi in deplina siguranta, intotdeauna paza buna trece primejdia rea cu Ultramaster. 

Influenta varstei conducatorului de autovehicul asupra sofatului

Parcul de autovehicule a cunoscut o crestere in fiecare stat, dar odata cu el a crescut si longevitatea, deci s-au marit numarul de soferi considerati generic “de varsta a III-a”. Evident, pe masura inaintarii in varsta se atenuează firesc si unele potente umane si de aceea s-a emis ideea limitarii varstei maxime de detinere a permisului de conducere sau s-a propus limitarea vitezei in functie de varsta. Experienta acumulata si ultimile studii intreprinse au scos in evidenta ca aprecierea dreptului de a conduce numai in functie de criteriul varstei nu corespunde realitatii intrucat comportamentul la volan este determinat in mai mica masura de varsta, comparativ cu personalitatea, starea nervoasa si echilibrul intregului organism uman. La varsta de peste 70 ani, rapiditatea in gandire, mobilitatea, perceptia pericolelor sunt compensate de experienta in conducere, de prudenta, de toleranta fata de ceilalti participanti la trafic, etc.

Referitor la modificarea timpului de reactie cu varsta. De pilda, un salt de varsta de la 25 la 35-45 ani implica o crestere a timpului de reactie cu 7,7 %-8,6 %, un salt de la 35-45 ani pana la peste 45 ani implica o crestere a timpului de reactie cu 28,5-48 %, iar intre o varsta sub 30 ani si o varsta peste 45 ani, apare o prelungire a timpului de reactie cu 40 %-60 %.

Atitudine de primavara cu WardrobeB

Omul cat traieste invata din experiente proprii, traite in anumite situatii. Weekendul acesta n-am mai putut scapa de shopping in mall. A trebuit sa-mi insotesc partenera la cumparaturi ca sa-mi exprim opinia asupra tinutei daca-i vine bine sau nu. Cred ca nu exista pe lume o activitate mai plictisitoare pentru un barbat ca vizitatul magazinelor si asteptatul in fata cabinelor de proba. Shoppingul este o activitate placuta daca mergi intr-un magazin maxim doua, gasesti articolele de imbracaminte de care ai nevoie, le probezi si le cumperi daca totul este in regula. De la shoppingul ideal la tortura fizica si psihica, ce inseamna sa mergi la shopping intr-un mall cu partenera, este o diferenta ca de la cer la pamant. Efectiv te termina nervos cand incerci sa o ajuti sa aleaga un articol dintr-un model din care sunt mai multe bucati si nu intelegi de ce refuza sa probeze marimea ei pe care o gaseste relativ usor. Dar nu, femeia se incapataneaza sa caute articole de imbracaminte din care exista cate o bucata sau doua in tot magazinul si apoi se mira ca nu gaseste marimea potrivita sau se chinuie sa probeze numere mai mici ori mai mari. Intr-o asemenea situatie simti ca te lupti cu morile de vant si incepi sa numeri miei si oite in gand ca sa te calmezi si sa suporti cu brio calvarul prin care trebuie sa treci intr-o zi de weekend la shopping.

Atitudine de primavara cu WardrobeB
Am reusit performanta sa vizitam toate magazinele cu articole de imbracaminte si sa nu achizitioneze nici macar o bucata de material, dupa zeci de probe si cateva ore pierdute la cumparaturi. Trebuia sa aflu motivul pentru care nu am cumparat nimic, nici macar nu a probat un articol de imbracaminte din acele modele cu multe bucati, eram convins ca sigur gasea ceva pe masura ei. Era sa fac accident de masina in drum spre casa, cand am aflat crudul adevar si anume ca ea nu doreste sa cumpere nicio bucata din articolele de imbracaminte care sunt multe bucati din acelasi model expuse la vanzare, pentru ca nu vrea sa vada si pe alte femeie acelasi model de haine. Socat de raspuns nu am putut intelege atunci de ce mai mergi la shopping in magazinele din mall unde toata lumea merge, existand o probabilitate mare ca si alte femei sa achizitioneze acelasi model de imbracaminte. Este intr-adevar destul de dificil sa intelegi mecanismul care le ghideaza pe femei la cumparaturi.

N-am avut incotro si a trebuit sa caut o solutie ca sa nu mai trec printr-un calvar asemanator in viitor. Am intrat in magazinul online WardrobeB unde poti gasi articole de imbracaminte, genti si accesorii, ale unor branduri care pun accentul pe unicitatea si stilul individual, si se adreseaza in special doamnelor si domnisoarelor care inteleg ca felul in care te imbraci te reprezinta. WardrobeB este magazinul ideal daca te confrunti cu probleme asemanatoare pentru ca exista o sansa de 1 la 10.000.000 sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B la un alt roman, probabilitate ce iti garanteaza ca mai ramane doar sa identifici marimea potrivita si ai rezolvat problema unei comenzi de articole unice de imbracaminte.

Bluza Bruuns Bazaar
O data ce ai pasit virtual in magazinul online WardrobeB observi ca articolele si accesoriile vestimentare de la Wardrobe B fac parte din categoria pieselor nemuritoare care nu se demodeaza sezonul viitor. Am gasit o bluza Bruuns Bazaar vapoaroasa pentru zilele calduroase de primavara-vara care capteaza privirile tuturor. O bluza de culoare indigo fara maneci, din matase cu decolteu rotund si margine textila neagra la baza gatului. Bluza are un croi si design modern cu pense decorative la baza gulerului, cu spatele decupat si lateralele drapate. Bluza este de o eleganta aparte si de bun gust, ideala pentru iesiri in club sau evenimente speciale. Bulza Bruuns Bazaar se poate asorta cu pantaloni la dunga, jeansi slim, fusta sau pantaloni scurti. O bluza Bruuns Bazaar nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care pune accent pe eleganta si unicitate.

Rochie Atos Lombardini
Imposibil sa nu-ti capteze privirea o rochie Atos Lombardini fara maneci cu print abstract. Rochia fabuloasa efectiv iti hipnotizeaza privirea, nu poti trece neobservata imbracata intr-o rochie Atos Lombardini cu print abstract. Designul si croiul rochiei este modern si unic, cu decolteu rotund la baza gatului si fermoar ascuns la spate. Rochia este pana deasupra genunchiului cu talie inalta de la care porneste o fusta in clin. Materialul plin din care este confectionata rochia este 100% poliester de calitate superioara, usor elastic, ce nu se sifoneaza. Hipnotizeaza toate privirile intr-o rochie Atos Lombardini spectaculoasa, ideala pentru evenimente festive, cocktailuri sau iesiri in club. Pentru o nota de eleganta in plus o poti asorta cu bijuterii A Cuckoo Moment, pe care le poti achizitiona online din magazinul WardrobeB. 

Inel A Cuckoo Moment
Cele mai spectaculoase si frumoase accesorii le gasesti in magazinul online WardrobeB. Nu poti sa nu remarci din categoria inele, un inel Nude Quartz din colectia A Cuckoo Moment. Inelul este executat manual cu un design extravagant, ce atrage toate privirile si pune in evidenta printr-un spectacol cromatic original, mana celei mai elegante femei. Inelul este din argint suflat cu aur roz, captusit cu piele de pisica de mare, tot de culoare roz. Detaliul unic al inelului este piatra din smokey quartz, ce te duce cu gandul la misterul ce inconjoara purtatoarea. Culoarea fumurie a quartz-ului si textura din piele de pisica de mare in pas cu tendintele actuale ale modei, sunt atuuri ideale pentru a desavarsi o tinuta glam, plina de culoare si stralucire. Inelul Nude Quartz se remarca prin originalitate, o eleganta inegalabila si pretiozitate, atribute specifice inconfundabilului stil A Cuckoo Moment. 

www.wardrobeb.ro
Apreciez si recomand conceptul Wardrobe B prin intermediul caruia ai acces la produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil. Este locul ideal din care poti alege articole vestimentare si accesorii unice pentru cadouri de efect, special create pentru femei cu personalitate puternica pentru care eleganta si stilul unic sunt definitorii. Vrei sa devii un fashion icon? Daca da, alege-ti stilul unic din magazinul online WardrobeB.

Jocuri de primavara de la Best Kids

Astazi am avut parte de o zi frumoasa de primavara, ademenit de razele caldute de soare si vremea buna de afara, am iesit la o plimbare prin parc. Dupa o buna bucata de timp m-am oprit la o terasa unde am savurat un espresso cu un pahar de suc natural. In timp ce stateam la terasa priveam vis-a-vis la un teren de joaca amenajat pentru copii. Un mic rai al jucariilor de exterior plin de copii energici care radiau de bucurie, tipau, sareau si se jucau de zor. Spectacolul oferit de copilasii zglobii era electrizant, nu ii puteai urmari pe toti in acelasi timp, era o aglomeratie de nedescris in acel spatiu mic de joaca. Am sesizat ca numarul copiilor era mai mare decat capacitatea spatiului de joaca, efectiv saracii copilasi trebuiau sa stea la coada pentru a se da pe tobogan sau sa aiba loc in spatiul de sarit gonflabil. Totusi entuziasmul lor era electrizant, toti parintii erau cu zambetul pe buze urmarindu-si odraslele pline de energie, absolut niciunul dintre copilasi nu dadea semne ca este deranjat de aglomeratie sau de ceilalti copii cu care probabil doar de putin timp s-au cunoscut.

Oferta Best Kids
Admirand bucuria si energia copiilor la locul de joaca, am inceput sa ma gandesc oare cat costa sa amenajezi un mic loc de joaca in aer liber, perfect pentru zilele frumoase de primavara si vara. Am intrat pe internet sa ma documentez pe situl magazinului online Best Kids in categoria jucarii de exterior si gradina. Am descoperit ca preturile la jucariile de exterior si gradina sunt accesibile. In plus, la Best Kids gasesti o varietate si o diversitate mare la jucarii de exterior. Chiar ai posibilitatea in functie de buget sa creezi un spatiu ideal de joaca fara prea mare efort, toate comenzile le poti face online direct din magazin.

Saltea Gonflabila Adventure
Imaginatia a inceput sa lucreze dupa ce am descoperit o saltea gonflabila adventure in oferta Best Kids. Un spatiu gonflabil pentru sarit este ideal pentru odrasle cu multa energie, este perfect si practic, poti sa-l pui in functiune in maxim 2 minute cu un compresor de aer conectat non stop. Materialele sunt de buna calitate, spatiul este dotat cu plasa de siguranta pentru protectia celor mici. Spatiul de joaca este unul complex format din saltea pentru sarit, plasa de siguranta, cos de baschet, tobogan, loc de joaca cu bile, loc pentru Darts, tunel si spatiu de catarat. Pachetul contine pe langa locul de joaca, 30 de bile din plastic, compresor, geanta pentru transport, kit pentru reparatii minore si un manual de utilizare in limba romana. Spatiul de joaca are o capacitate pentru 4 copii in acelasi timp. Pe langa pretul bun, salteaua gonflabila este perfecta pentru a oferi copilului tau un spatiu de joaca agreabil si placut.

Tobogan mega cu apa
Visul oricarui copil este un tobogan mare pe care sa se dea pana la epuizare. In magazinul online de jucarii Best Kids gasesti la oferta un tobogan mega cu apa, special creat pentru a fi plasat oriunde spatiul permite. Toboganul este destul de mare, rezistent si sigur, prevazut cu protectii laterale inalte la partea superioara a scarilor, pentru a oferi mai multa siguranta copiilor. Toboganul este confectionat din material plastic de calitate, foarte usor de montat si se poate folosi, dupa preferinte, cu apa sau fara, avand un furtun montat in partea din spate. Materialul din care este confectionat si culorile sunt rezistente la razele solare si la variatiile de temperatura. Toboganul este o achizitie de exceptie si un cadou formidabil pentru orice copil.

Cabana Winnie si Leagan
Un loc de joaca foarte spectaculos pentru un copil este o cabana winnie si leagan ce se poate achizitiona din magazinul online de jucarii Best Kids. Cabana este prevazuta cu o usita ce se deschide in interior, doua geamuri, doua scaunele integrate si un telefon, Sub cabana exista doua spatii de acces pentru ascunzatoare, iar una din partile cabanei este prevazuta cu un tobogan. Balansoarul este evolutiv cu bara de protectie detasabila cu tot cu spatar, ramanand un leagan clasic. Cabana este fabricata din material plastic rezistent la razele solare si este usor de asamblat. Complexitatea, fiabilitatea si pretul bun, fac din cabana winnie o achizitie de durata pentru a oferi bucurie copiilor in anii cei mai frumosi ai lor.

www.bestkids.ro
Magazinul online de jucarii Best Kids, ofera o gama variata de produse, de la articole si accesorii pentru bebelusi, la jocuri si joculete pentru copii, pana la balansoare, carucioare, produse de igiena sau sanatate si carti. Best Kids se adreseaza atat copiilor cat si parintilor de toate varstele. Este orientat in special spre client, printr-o echipa de profesionisti ce face ca totul sa fie livrat in cel mai scurt timp la cele mai mici preturi. Daca trebuie sa faci un cadou si n-ai idei, apeleaza cu incredere la specialistii de la Best Kids care-ti ofera solutii practice. Recomand Best Kids, cel mai mare magazin online de jucarii si accesorii, de unde poti achizitiona jucarii cu care sa realizezi un mini spatiu de joaca special pentru copilul tau.

Emiterea foii de parcurs

De regula, o foaie de parcurs se emite pentru activitatea pe o zi a unui autovehicul sau pentru o cursa programata sa dureze mai mult de o zi (cazul unor transporturi interurbane).

Prin exceptie, foaia de parcurs emisa pentru activitatea dintr-o zi ramane valabila si pentru ziua sau zilele urmatoare, in cazul in care autovehiculul nu se inapoiaza la garaj sau locul de parcare la sfarsitul activitatii din ziua respectiva, ramanand imobilizat de pe o zi pe alta la locul de incarcare sau la cel de descarcare, pentru continuarea uneia din aceste, operatiuni in ziua urmatoare.

In cazul exploatarii autovehiculului cu schimb de soferi, fiecaruia i se emite cate o foaie de parcurs, pentru activitatea si perioada in care va avea autovehiculul in primire.

Daca preluarea autovehiculului de la un sofer la altul se face pe traseu sau in alt loc decat cel in care se emit foile de parcurs, unuia din soferi i se pot inmana si foile pentru celalalt sau ceilalti soferi, contra semnatura de primire pe borderoul-matca, in dreptul foilor primite.

Foile de parcurs se emit de impiegatul de autocoloana sau, in lipsa acestuia, de seful autocoloanei ori alt angajat caruia i s-a dat aceasta sarcina. Foile de parcurs se emit potrivit repartizarii autovehiculelor pe beneficiari si locuri de munca, inscrisa de seful autocoloanei in "Situatia mijloacelor de transport programate".

Inmanarea foilor de parcurs soferilor se face, de regula, chiar in ziua de desfasurare a activitatii pentru care se emite foaia, inainte de plecarea autovehiculului la program, din locul de parcare.

In cazul autovehiculelor carora li se fixeaza loc de parcare intr-un loc indepartat de cel in care lucreaza emitentul foilor de parcurs, inmanarea acestora se poate face la terminarea programului zilei precedente, odata cu restituirea foii cu care s-a lucrat in aceasta zi.

Emiterea unei foi de parcurs se face, de regula, numai daca soferul a predat foaia precedenta si daca la verificarea acesteia de catre impiegat a rezultat ca foaia poate intra in circuitul de prelucrare, in caz contrar, foaia se restituie soferului pentru obtinerea confirmarii corespunzatoare a activitatii, emitandu-i-se, totodata, foaia de parcurs pentru activitatea zilei curente. In asemenea cazuri, soferul are obligatia de a inapoia, la terminarea activitatii din ziua curenta, ambele foi de parcurs, completate si confirmate in mod corespunzator, in caz contrar, soferului vinovat i se intrerupe activitatea pana la predarea foilor de parcurs, imputandu-i-se, daca este cazul, folosul nerealizat datorita imobilizarii mijlocului auto pe perioada respectiva.

Primavara in pasi de dans cu Soft Step

Oamenii sunt atat de diversi mai ales din punct de vedere cultural si al traditiilor. Am avut parte de un soc cultural, anul trecut, in micuta Republica Macedonia, unde a trebuit sa petrec o buna bucata de timp. Pe langa faptul ca sunt foarte nationalisti, macedonienii sunt diferiti cultural fata de noi. Primul soc cultural pe care l-am trait in Macedonia a fost dupa cateva zile in Bitola al doilea oras ca marime si importanta din Macedonia, dupa capitala Skopje. Eram in weekend si am vrut sa-mi petrec seara intr-un club sau o discoteca, la un dans si eventual o socializare, dar nu a fost sa fie cum ma asteptam. Am luat un taxi, am cerut sa ma duca in cel mai tare club din oras, unde intentionam sa ma distrez de minune. In club am ocupat un loc la bar, am comandat ceva de baut si am asteptat sa vad ce se intampla. Muzica era ca in orice club de la noi, dar spre surprinderea mea nu dansa nimeni, toti stateau la mese sau in picioare in grupulete, consumau si discutau atat cat permitea volumul muzicii. Initial m-am gandit ca am ajuns prea devreme, asa ca am stat cuminte, inarmat cu rabdare am asteptat sa inceapa distractia. Au trecut vreo 2-3 ore, atmosfera era neschimbata toata lumea din club statea la masa, nici macar o persoana nu dansa. Situatia a inceput sa ma intrige, am reusit sa gasesc un barman care putea vorbi engleza pe care am inceput sa-l descos. Asa am aflat ca de fapt la ei nu danseaza lumea in club, lucru destul de ciudat, in cazul acesta de ce te mai duci in club. Oarecum dezamagit de cele auzite am mai ramas putin apoi neavand incredere in spusele barmanului, credeam ca doar la ei in club se manifesta asemenea traditie, am inceput sa vizitez pe rand cluburile din Bitola, ca sa ma conving personal. Imi era greu sa cred ca in niciun club nu se danseaza, dar spre dimineata m-am convins, dupa ce am vazut mai multe cluburi macedoniene.

Cursuri de reggaeton
Intrigat de seara petrecuta prin cluburi am inceput sa fac o cercetare interesanta, voiam sa ma conving daca exista vreo scoala de dans in oras si ce poti invata intr-o asemenea scoala de dans macedoneana. Cu ajutorul unei cunostinte din Bitola cu care puteam comunica in engleza am vizitat o scoala de dansuri, pe cea mai renumita din oras. Am luat parte la o sedinta de dansuri, de pe margine, in timpul careia am mai trait un soc cultural. Acolo se invatau doar pasi de dans traditional macedonean, un fel de hora pe muzica populara. Uimit de cele vazute am intrebat totusi daca ei nu invata sa danseze un vals vienez sau dans modern, ceva mai in pas cu moda. Din pacate a trebuit sa constat ca traditionalismul si nationalismul lor ii impiedica sa accepte sau sa invete sa danseze altceva inafara de dansurile lor traditionale. Peste tot genul lor de muzica populara este in voga, efectiv nu am vazut tendinte sau o mica dorinta din partea tinerilor de a se schimba si de a dori sa invete sa danseze altfel decat in mod traditional. 

In discutiile ulterioare cu noile cunostinte macedoniene am incercat sa le arat si sa le explic ca la noi exista scoli de dans cum este Scoala de Dans Soft Step, unde poti invata sa dansezi de la primii pasi pana la dansuri de performanta. Cursurile sunt tinute de antrenori profesionisti cu mare experienta si se pot adapta in functie de fiecare persoana in parte, sau poti opta pentru cursuri de dans in particular daca te intereseaza doar un anumit stil de dans sau o coregrafie anume. In plus, chiar daca nu ai partener poti opta pentru lectii de dans unde cu siguranta o sa gasesti un partener cu care sa formezi o pereche. Scoala de dans Soft Step ofera cursuri de dans pe categorii de varsta, de la grupe de copii, grupe de adulti pana la grupe de seniori, pentru ca dansul nu are varsta si oricine poate frecventa lectii de dans.

Cursuri de dans pentru seniori
Macedonienii au ramas surprinsi sa afle ca intr-o scoala de dans precum Soft Step tinerele pot lua cursuri de reggaeton, in urma carora fetele invata sa danseze ca in videoclipurile muzicale pe care le poti urmari pe canalele de muzica la televizor sau pe internet pe youtube. Grupa de fete de reggaeton invata prima data miscarile de baza, apoi complexitatea miscarilor creste, pentru ca la final sa deprinda coregrafia si miscarile complexe pe care le vedem la dansatorii profesionisti din videoclipuri.

Foarte surprinsi au fost de asemenea cand au aflat ca indiferent de varsta poti lua cursuri de dans, in cadrul lectiillor de dans pentru seniori. La cursuri de dans pentru seniori poti sa-ti urmaresti pasiunea chiar daca ai depasit varsta de 50 de ani. Astfel poti invata sa dansezi de la Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Bachata, Rumba, Samba, Cha-Cha, Jive, Paso-Doble pana la Quick Step. Urmand cursurile de dans pentru seniori te poti mentine intr-o forma fizica buna, vei face miscare in ritmul tau si este cel mai placut mod de a petrece timpul liber. Toate cursurile scolii de dans Soft Step se tin intr-o sala moderna sub atenta supraveghere a antrenorilor profesionisti Soft Step. 

www.softstep.ro
Cursurile de dans oferite de Scoala de dans Soft Step atat pentru seniori cat si pentru tinere, adulti sau copii sunt o alternativa placuta prin care consumi energie, te simti bine, iti pastrezi conditia fizica si sanatatea. Recomand cursurile de dans de la Scoala de dans Soft Step pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca abilitatile de dans. In plus, Scoala de dans Soft Step ofera dansatori profesionisti pentru diferite evenimente sau filmari, care va pot oferi demonstratii de dans speciale pline de miscare si culoare. Accepta provocarea scolii de dans Soft Step si indragosteste-te din nou in pasi de dans. 

Vacanta buna se cunoaste de primavara prin Early Booking

Oricine viseaza, an de an, sa aiba un concediu memorabil, intr-un loc frumos, odihnitor si relaxant. Cel mai incitant vis de vacanta se poate implini prin agentia de turism Viotop Travel. Secretul unui concediu reusit este sa-ti faci rezervare din timp prin Early-Booking ca sa prinzi cele mai mari reduceri din sezon. O destinatie de vis, o locatie exotica pentru un concediu perfect este insula Creta. Cel mai simplu si usor mod de a ajunge in Creta este un zbor cu avionul din Bucuresti de circa 1 ora si 45 minute, prin Agentia de Turism Viotop Travel. Insula Creta are o infrastructura turistica bine dezvoltata ce atrage anual milioane de turisti. Cele mai bune oferte prin Early Booking Creta le gasesti la Viotop Travel, care-ti pune la dispozitie reduceri de pana la 50%, cu alte cuvinte iti faci concediul inteligent la jumatate de pret. 

Palatul din Cnossos
Insula Creta, leaganul civilizatiei Minoice, un loc incarcat de legenda si istorie milenara, cu frumuseti naturale spectaculoase si plaje fabuloase, reprezinta cu adevarat alegerea perfecta pentru un concediu de vis. Creta cea mai mare insula greceasca se afla in sudul Marii Meditarane cu o clima mediteraneana, poseda singura plaja cu palmieri din Europa. Am invatat despre Creta si civilizatia minoica la orele de istorie, acum avem ocazia si posibilitatea sa vizitam ruinele de la Cnossos, cu temple si palate monumentale. O incursiune in istoria si civilizatia minoica o poti face vizitand muzeul din Heraklion cu exponate valoroase din perioada neolitica pana astazi. Merita sa vizitezi castelele venetiene de pe insula, care raman marturie a maretiei si influentei politico-economice a orasului Venetia din perioada medievala. Manastirile si bisericile, unele cu o indelungata istorie in care se pastreaza biblioteci si manuscrise valoroase reprezinta de asemenea o atractie turistica.

Defileul Samaria
Relieful spectaculos al insulei Creta este o atractie pentru turisiti. Cel mai spectaculos este defileul Samaria din Muntii Albi situat in partea de vest a insulei. Defileul Samaria este un defileu extraordinar, in muntii din vestul Cretei, un refugiu pentru animale, cu aer parfumat si izvoare cristaline. Incepand de pe inaltul platou Omalos din Levka Ori (Muntii Albi), din vestul Cretei si terminandu-se pe coasta sudica incalzita de soare, a insulei. Defileul Samaria este unul dintre cele mai lungi si adanci defileuri din Europa. Capatul sau nordic se iveste brusc ca o prapastie care se casca in pamant la Xiloskalo, loc denumit astfel dupa scara improvizata aici de localnici pentru a urca defileul. Traseul ametitor coboara aproximativ 1006 metri, prin paduri de pini si chiparosi. Cu putin inainte de a ajunge la capat, se zareste bisericuta Agios Nikolaos. De aici, traseul urmeaza o linie dreapta, dar peisajul ramane spectaculos, iar aerul este parfumat de ierburi si flori. Dupa satul parasit Samaria, defileul se ingusteaza treptat, transformandu-se intr-o prapastie ingusta, cunoscuta sub numele de Portile de Fier. Ultima portiune, care se termina pe coasta, coboara lin, dar deja esti obosit dupa traseu si aici nu exista niciun pic de umbra. Rasplata bine meritate te asteapta in fermecatorul sat Agia Roumeli, unde te poti odihni si relaxa pe terasa unei taverne. Defileul Zakros sau valea mortilor, denumire luata dupa mormintele neolitice descoperite in peretii defileului, este de asemenea o atractie turistica si merita vazut intr-un sejur in Creta prin Viotop Travel. In defileul Zakros se afla cel mai recent palat minoic descoperit pe insula Creta, ce atesta un important centru economic si comercial din timpul civilizatiei minoice.

Plaja Creta
Insula Creta atrage turisti mai ales pentru plajele sale superbe, scaldate de apele curate de un albastru azur cum numai Mediterana poate avea. Cea mai spectaculoasa este plaja Vai singura cu palmieri naturali din Europa, cu un aspect tropical autentic, cu nisip curat si ape cristaline, plaja este de o frumusete desavarsita. Plaja Falassarna una dintre splendorile Cretei cu ape de un albastru turcoaz, este declarata plaja cu cele mai curate ape din toata Grecia, este o oaza de relaxare intr-o zi torida de vara. Plaja Elafonissi este o mică insula, separata de tarm de o laguna cu apa calda, ce nu are mai mult de un metru adancime. Insula cerbului, traducerea Elafonissi, atrage in timpul verii, mii de turisti zilnic datorita nisipului alb al plajei care, in multe locuri capata nuante roz, gratie milionelor de bucatele de scoici pe care le contine. Apa limpede, albastru turcoaz, iti aminteste de un paradis exotic din care nu vei mai dori sa pleci. In plus, plaja este perfecta pentru un concediu cu familia, copiii mici vor fi fascinati de jocurile in nisip si scaldatul in apa de mica adancime a lagunei. Pasionatii de sporturi extreme si sporturi acvatice trebuie sa mearga pe plaja Paleochora, o plaja cu toate facilitatile pentru turisti si bine inteles kite surfing si wind surfing. 

Oferte Early Booking Creta
Oricum privim lucrurile daca doresti plaje tropicale, peisaje superbe, stanci abrupte sau line, valuri albastre minunate si nisip fin cu un click poti achizitiona o vacanta Creta la jumatate pret prin agentia de turism Viotop Travel. Rezerva-ti o vacanta de vis in insula Creta, unde mitul si legenda se intrepatrund pentru a oferi un colt de paradis tropical. Nu uita ca Agentia de Turism Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera un concediu in Creta, leaganul civilizatiei minoice si a ospitalitatii traditionale grecesti, unde te vei simti rasfatat, vei ramane cu momente memorabile si vei sti intotdeauna de ce revii. 

Sunny Beach vara 2013
Daca insula Creta este o destinatie mai indepartata si ai probleme la zborul cu avionul atunci poti alege o destinatie turistica mai apropiata cum este Sunny Beach din Bulgaria. Sunny Beach este cu adevarat o destinatie frumoasa si ieftina prin Early Booking Viotop Travel, dar in acelasi timp accesibila cu masina. Perla litoralului bulgaresc Sunny Beach este o statiune ce ofera totul in servicii de turism la preturi accesibile. Cele peste 800 de hoteluri ale statiunii, multimea de terase, restaurante, baruri, cluburi, discoteci ofera o viata de noapte plina de sunet si culoare, pentru toate varstele. In plus, Sunny Beach este gazda multor spectacole de moda si concursuri interactive pe plaja.

Plimbare romantica 
Plaja din Sunny Beach are o lungime de 8 km si o latime variind intre 30-60 m, acoperita cu un nisip auriu si fin ce se intinde in mare pe zeci de metri, foarte curata, fara alge, scoici sau mucuri de tigara ori diverse gunoaie. Apa marii este limpede, curata si linistita fara maree, cat de mult poti inainta in mare nu gasesti alge sau bolovani, simti doar nisipul fin, efectiv ai impresia ca te afli intr-un bazin cu apa sarata. Sporturile nautice reprezinta o adevarata placere si le poti practica din plin la Sunny Beach. Simti o tentatie irezistibila pentru wind-surfing, para-sailing, schi nautic sau scufundari. In plus poti practica sporturi pe plaja tenis, volei sau minigolf. O adevarata atractie pentru turistii de toate varstele este parcul de distractii Aqua Park cu peste 13 topogane cu apa si piscina.

Oferte Early Booking Sunny Beach
Statiunea Sunny Beach s-a format pe malul unui golf de o frumusete aparte, la nord de statiunea Nessebar, dupa numele vechiului oras antic simbol al culturii bulgare. Mandria statiunii sunt dunele de nisip fin ce se intalnesc indeosebi in partea sudica a statiunii si malul curat al marii. Linistea statiunii este asigurata de departarea de sosele principale si cai ferate, si de marile orase. Statiunea Sunny Beach mai este numita si “Children Beach”, datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor. In afara de factorii naturali precum climat bland, ape lipsite de flora si fauna daunatoare, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat, frumusetea parcurilor, sunt o sumedenie de factori creati de om, precum: bazine pentru copii, gradinite, acvaparcuri, locuri de joaca pentru copii, exista pana si restaurante cu meniuri speciale pentru copii, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive pentru copii.

Griluri diverse Sunny Beach
Sunny Beach este raiul gurmanzilor, aici gasesti restaurante cu specific bulgaresc, cu specific european sau specific oriental poti incerca meniuri picante indiene, tailandeze, vietnameze sau chinezesti. In plus, poti degusta vitel, purcel, miel sau pui la protap pregatiti direct in fata ta. Sunny Beach este locul ideal pentru petrecerea lunii de miere, ai la dispozitie atatea locuri romantice ca sa nu mai vorbim de plimbatul cu trasura, parcuri, restaurante cu separeuri si multe alte atractii turistice. Din Sunny Beach poti face o sumedenie de excursii pe litoral, in diverse orase ale Bulgariei, sau poate chiar la munte. Alege o vacanta la mare prin programul Early Booking Sunny Beach oferit de agentia de turism Viotop Travel, pentru ca locurile sunt limitate. 

www.viotoptravel.ro
Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera cele mai frumoase destinatii de vacanta la cele mai mici preturi. Pe langa reducerile spectaculoase prin programele Early Booking, Viotop Travel ofera sejururi in tara si in exteriorul tarii, cazari la hoteluri din toata lumea cu confirmare imediata, pachete turistice tematice si pentru diverse evenimente, circuite cu autocar sau avion, croaziere, rezervari pentru bilete de avion low-cost si de linie, rezervari pentru bilete de autocar, asigurari medicale pentru turisti, dar si asistenta sau consiliere in alegerea destinatiei ideale oferite de o echipa de profesionisti in domeniu. In plus, te poti abona la newsletter ca sa primesti noutatile, ofertele si campaniile de reduceri Early Booking sau descarca aplicatia Viotop Travel din App Store sau G-play pentru telefoane mobile si tablete, prin intermediul careia esti la curent tot timpul cu cele mai noi destinatii turistice listate de Viotop Travel.

Dorel ataca in Spital

De multe ori Dorel isi face simtita prezenta unde te astepti mai putin. Se pare ca a trecut pe la Spital de curand....

EXIT made by Dorel

Sanatate inainte de toate cu Hilmi Medical Center

Sanatatea este cel mai de pret lucru din viata noastra de care trebuie sa ne ingrijim mereu. Orice facem si intreprindem nu putem realiza nimic daca nu suntem in forma si nu avem o sanatate excelenta. Foarte important in mentinerea sanatatii si a formei fizice bune sunt masurile de preventie. In general, avem momente in care nu ne simtim bine, sau suntem obositi, ori nu avem chef de nimic, daca aceste situatii se mentin mai mult de o zi sau doua sau revin frecvent ar trebui sa tragem un semnal de alarma si sa mergem la un consult medical. De multe ori simtim dureri in zona stomacului si le punem pe seama alimentatiei deficitare si neorganizate, dar de cele mai multe ori poti simti dureri in zona stomacului daca ai probleme cu ficatul sau bila. Cu siguranta cand simti o durere puternica in zona stomacului care te face covrig, tine cateva ore si se repeta regulat o data la o luna sau la doua luni atunci de urgenta trebuie consultat un medic si trebuie sa faci analize complete ca sa fie identificate cauzele si sa primesti un tratament. In general aici vorbim de probleme biliare care se pot trata daca sunt descoperite la timp. Intotdeauna trebuie sa acordam atentie mai mare masurilor de preventie.

Hilmi Medical Center
Un set de analize medicale complete este indicat sa faci o data la cateva luni. Primavara este bine de asemenea sa faci un set de analize complete, pentru ca in sezonul rece de obicei facem excese la mancare si bautura, apoi alimentatia noastra este mai bogata in grasimi si proteine animale. Prin urmare este bine ca sa avem un rezultat cert al analizelor noastre medicale. Printr-un control medical si un set de analize medicale se poate depista, diagnostica si trata orice boala intr-un centru medical performant cum este Clinica Hilmi. Intr-o clinica noua cum este Hilmi Medical Center, dotata cu aparatura medicala de ultima generatie in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta mare, unde poti sa faci diferite investigatii sofisticate, poti primi un tratament bazat pe analize concrete, beneficiezi de un pachet de analize complete la un pret avantajos.

Pachet analize medicale complete
Clinica Hilmi Medical Center ofera in aceasta primavara un pachet de analize medicale complete la cel mai mic pret de pe piata. Pachetul include consultatie medicina interna + set de analize: colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatinina serica, VSH, hemoleucograma completa, glicemie, bilirubina directa si indirecta, electrocardiograma, masurarea tensiunii arteriale + interpretare analize de catre un medic specialist. Daca optezi pentru pachetul de analize medicale de la Clinica Hilmi, poti afla nivelul colesterolului, astfel se poate preveni riscul de infarct miocardic si arteroscleroza. In plus, ca sa beneficiezi de pachetul de analize medicale, trebuie doar sa completezi formularul online de pe situl clinicii Hilmi Medical Center.

Dereglarile hormonale pe cat de periculoase sunt pentru sanatatea noastra, pe atat de dificil sunt de diagnosticat fara analize si controale medicale de specialitate. Glandele endocrine joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii noastre. Dezechilibrul hormonal influenteaza negativ starea noastra de sanatate, atunci cand valorile productiei de hormoni nu sunt echilibrate pot cauza diverse afectiuni. Functionarea normala a glandelor endocrine si productia echilibrata de hormoni sunt influentate de diversi factori cum sunt: alimentatia, stilul de viata, activitatile fizice, stresul, emotiile si varsta.

Pachet endocrinologie
Mesajele hormonale trebuie descifrate si pot fi interpretate in functie de simptomele dezechilibrului hormonal pentru fiecare glanda endocrina in parte. Simptomele dezechilibrului hormonal al hipofizei se manifesta prin anovulatie sau lipsa ovulatiei, amenoree sau lipsa menstruatiei, galactoree sau lactatie falsa in lipsa sarcinii, sterilitate, chisturi ovariene, noduli la san si noduli tiroidieni. In general dereglarile hormonale ale hipofizei afecteaza femeile si trebuie avuta mare grija la simptome, in cazul acesta un consult medical de specialitate trebuie facut de urgenta. Tot femeile prezinta dereglari hormonale ale ovarelor daca prezinta simptome de tulburari ale ciclului menstrual, sindromul ovarului polichistic, infertilitate si obezitate.

Excesul de hormoni tiroidieni prezinta urmatoarele simptome: reducerea sau disparitia sangerarii menstruale, scaderea libidoului, tranzit intestinal accelerat, sete, prurit, gusa, tegumente calde, catifelate, transpiratii abundente, tremur fin al extremitatilor, eritem palmar, caderea parului, hiperactivitate, insomnie, disconfort la caldura, palpitatii, oboseala, lipsa de aer la efort, scadere ponderala cu pofta de mancare la tineri. In schimb, productia scazuta de hormoni tiroidieni prezinta simptome de genul: tulburari de memorie si ale sistemului imunitar, astenie, intoleranta la frig, dureri musculare sau articulare, voce ragusita, acumulari de lichide in pleura sau pericard, oboseala, crestere in greutate, depresie, senzatie de frig, maini si picioare reci, piele uscata, tulburari menstruale, insomnie, constipatie sau caderea parului, In cazul in care prezinti simptomele excesului de hormoni tiroidieni sau a productiei scazute de hormoni tiroidieni trebuie urgent sa faci un control medical de specialitate la Hilmi Medical Center.

Dotari tehnice de ultima generatie
Dereglarile hormonale ale glandelor suprarenale prezinta in general urmatoarele simptome: tensiune arteriala mica, tendinte de ingrasare si incapacitate de a slabi, libido slab, dureri de cap, palpitatii la inima, scaderea capacitatii de a gestiona stresul, hipoglicemie, piele uscata, caderea parului, nervozitate oboseala, pofta exagerata pentru dulciuri si alimente sarate, rezistenta scazuta la infectii, dificultati de concentrare, digestie slaba, sindrom premenstrual accentuat si sensibilitate la frig. De fiecare data cand observam ceva ciudat in evolutia sanatatii noastre este recomandat sa facem un control medical de specialitate.

Mare atentie trebuie sa acordam dereglarilor hormonale ale pancreasului daca sesizam ca avem simptome de aversiune fata de paine, grasimi si carne, greata, secretie exagerata de saliva, dureri abdominale cu scaune abundente, scadere in greutate, senzatie de foame, stare de neliniste, tulburari neuro-psihice, tremuraturi si transpiratii abundente. La fel trebuie sa fim deosebit de atenti in cazul tulburarilor hormonale ale hipotalamusului daca observam ca apar insomnii, deregalrea controlului termic al organismului, disfunctii ale sistemului imunitar, boli neurologice, psihiatrice sau (neuro)endocrine, obezitate, tulburari de memorie si de concentrare sau alterarea mecanismului setei. 

www.hilmi.ro
La o analiza empirica a simptomelor dereglarilor hormonale observam ca in majoritatea cazurilor simptomele sunt asemanatoare din aceasta cauza este dificil sa faci o diagnosticare concreta fara un control si analize medicale de specialitate. Daca prezinti simptomele dereglarilor hormonale mergi de urgenta la Hilmi Medical Center si opteaza pentru un pachet endocrinologie care include o examinare endocrinologie, ecografie glanda tiroida + Doppler si un buletin ecografic. Specialistii endocrinologi din clinica Hilmi Medical Center ofera cele mai competente sfaturi medicale, efectueaza analize de laborator specifice si investigatii radiologice multiple pentru acuratetea diagnosticului si prescriu tratamentnte eficiente in cazul dereglarilor hormonale. Recomand sa apelezi cu incredere la pachetele si serviciile oferite de Hilmi Medical Center care acopera o arie larga de discipline medicale in cadrul carora lucreaza o echipa de medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile in Hilmi Medical Center.

Asorteaza-te cu bijuterii unicat intr-o seara de primavara

Femeile iubesc bijuteriile, le asorteaza cu diferite tinute si le poarta zilnic. Cred ca nu exista o femeie pe planeta, oricat de saraca si sa nu poarte cel putin o bijuterie. In general sunt atent la detalii, urmaresc gesturile oamenilor cu care vin in contact, observ tinuta, bijuteriile si atitudinea oamenilor. De multe ori stau si analizez ce observ zilnic la persoanele cu care intru in contact in diverse situatii. Am observat o caracteristica generala la femeile care lucreaza la ghiseu in relatiile cu publicul, indiferent de tinuta aleasa poarta aceleasi bijuterii. De cate ori mergi sa platesti facturile la ghiseu, doamnele de acolo au tot timpul aceleasi bijuterii de luna trecuta, aceleasi inele pe aceleasi degete de la mana, nimic schimbat sau modificat. In cazul acesta stai si te gandesti, oare sunt atat de scumpe bijuteriile respective, de nu le lasa inima sa le mai schimbe cu altele? Oare nu-si permit alte bijuterii ca sa mai diversifice accesorizarea tinutei? Sau din motive religioase ori traditionale, care mie efectiv imi scapa, poarta mereu aceleasi bijuterii? Oricat m-am straduit, o explicatie logica nu am gasit acestui tip de comportament al femeilor de la ghiseu. Inteleg sa porti verigheta tot timpul pe degetul inelar, pentru ca asa este traditia, dar totusi cerceii, lantisoarele, celelalte inele sau alte tipuri de bijuterii poti sa le mai schimbi cu altele, sa le asortezi in functie de tinuta aleasa. 

Set colier si cercei granat si aur 9K 600SN
Sunt sigur ca multe femei care poarta tot timpul bijuterii valoroase din aur, argint sau alte metale si pietre pretioase ar putea sa diversifice bijuteriile. Mi se pare cam plictisitor sa porti tot timpul aceleasi bijuterii. In opinia mea, cred ca poti sa achizitionezi bijuterii fabuloase la preturi acceptabile, care sa nu-ti afecteze bugetul si sa te bucuri de faptul ca poti purta in fiecare zi alte bijuterii. Regal Gold un magazin online de bijuterii create in Israel, mi se pare locul perfect de unde poti cumpara bijuterii unicat, realizate manual la cele mai bune preturi. Bijuteriile Regal Gold au un aspect modern, design proaspat si trezesc un spirit nou, exact cum natura se reinnoieste in fiecare primavara. 

Inel din argint - stiva de inele 92ST1 opal
Daca pasesti virtual in magazinul online de bijuterii Regal Gold, cu siguranta nu vei iesi cu mana goala, trebuie doar sa intri in lumea feerica a bijuteriilor create in Israel. Poti achizitiona bijuterii spectaculoase si in acelasi timp valoroase cum este acest set colier si cercei granat si aur 9K 600SN deosebit, aflat la o reducere substantiala de -25%. Setul este realizat manual si reprezinta o alegere perfecta pentru doamnele si doamnisoarele indiferent de varsta. Setul se recomanda drept un cadou luxuriant care sa bucure sufletul destinatarei si va ramane o fidela expresie a celor mai frumaose sentimente. Designul acestui set de bijuterii celebreaza frumusetea, feminitatea si iubirea, femeia romantica, visatoare si senzuala urmand a-si reflecta personalitatea in aceste pretioase accesorii made by Israel. 

Cercei argint cuart fumuriu E7439
O bijuterie exceptionala din magazinul online Regal Gold este acest inel din argint - stiva de inele 92ST1 opal, realizat din trei inele, doua goldfilled si unul cu opal. Elegant si sofisticat, inelul pune in evidenta mana purtatoarei. Un inel unic prin design, in pas cu tendintele actuale ale modei, ideal pentru a desavarsi o tinuta perfecta, plina de culoare si stralucire. Cerceii sunt nelipsiti din tinuta zilnica. In magazinul online Regal Gold poti descoperi o pereche de cercei argint cuart fumuriu E7439 cu montura dantelata in forma ovala, realizati manual. Acestia sunt cu adevarat o pereche de cercei decorati cu cuart fumuriu, cu un design clasic si unicat, ce radiaza frumusete si rafinament. Culoarea fumurie a cuartului este asociata cu rafinamentul, provocarea si misterul. Cerceii by Israel reprezinta un cadou cu adevarat distins pentru doamne si domnisoare elegante.. 

Bratara de argint masiva B1713 cu granat
La un pret accesibil poti achizitiona din magazinul online de bijuterii Regal Gold o bratara de argint masiva B1713 cu granat. O bratara masiva din argint este o bratara extravaganta, opulenta si stralucitoare. Poti indrazni sa atragi toate privile purtand aceasta bratara masiva? Bratara lucrata manual de mesteri artizani din Israel, imbina formele intr-un mod cu totul aparte, vorbind despre frumusete nemarginita. Modelele antice inserate in argint reprezinta simbolul perfectiuni bijutierilor artizani si totodata o bijuterie eleganta pentru o femeie puternica. 

www.regalgold.ro
Ramai efectiv fascinat de stralucirea, splendoarea si calitatea bijuteriilor din magazinul online Regal Gold. Daca doresti sa achizitionezi sau sa oferi cadou o bijuterie de exceptie, plina de emotie, ce ofera clipe magice de fericire celei care o va purta, intra in lumea virtuala a bijuteriilor by Israel, unde raportul calitate/pret este foarte bun. Regal Gold este magazinul tau online cu bijuterii unicat, realizate manual, importate din Israel. 

melimeloparis.ro