Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

15 ani de la primul iaurt Danone fabricat in Romania

Timpul zboara oricat vrem sa-l tinem in loc. Nici nu poti sa constientizezi cat de mult timp a trecut de la un eveniment pana cand nu ai in fata o aniversare. Asa se face ca pe 15 mai 2014 s-au implinit 15 ani de cand s-a produs in fabrica Danone din Bucuresti primul iaurt Danone. Primele iaurturi Danone au fost produse la Bucuresti, pe data de 15 mai 1999, sub brandurile Natural si Delicios. Un an mai tarziu compania devenea lider de piata in categoria lactatelor proaspete, in Romania 

Statistici Danone
Cu o expertiza internationala de aproape 100 de ani in producerea de iaurturi, lider mondial pe categoria de lactate proaspete, Grupul Danone a demarat investitia in Romania, in 1996, prin achizitia fostei unitati Miorita Fundeni, care nu mai functiona la acel moment. Fabrica din Bucuresti a fost apoi reabilitata si echipata cu linii moderne de fabricatie, integrate intr-un sistem automat de programare, operare si control al proceselor de fabricatie. Investitia initiala a fost de 18 milioane dolari. 

Primele iaurturi Danone
In ultimii 15 ani Danone a fost locomotiva dezvoltarii categoriei de lactate proaspete in Romania, prin informare si educatie, dar si lansarea de noi game de produse cu valoare adaugata pentru consumator, asa cum sunt: Cremosso, un iaurt foarte cremos si consistent, pe piata din anul 2000, Activia, cu bacterii probiotice, din anul 2001, iaurtul Danonino pentru copii, cu calciu si vitamina D, din 2007 sau Oikos, iaurt satios bogat in proteine, in 2013. 

Compania se mandreste cu echipa pe care a construit-o de la zero in Romania si care astazi numara peste 500 de persoane. Peste un sfert dintre angajatii firmei din 1999 lucreaza inca in companie, in echipa de productie, laborator, vanzari, financiar, mentenanta, soferi pe cisternele de lapte sau manageri proveniti din aceste departamente operative. 

Danone.ro
Remarcabil este faptul ca o data cu aniversarea de 15 ani, Danone investeste in continuare, astfel au lansat noul site Danone.ro. Una dintre sectiunile cele mai importante a noului site Danone.ro, din punctul de vedere al clientului este “Calitatea Danone” dar si “Sanatate din interior”, un mare punct in plus pentru credibilitatea producatorului, unde poti gasi informatii utile despre ce trebuie sa eviti si ce trebuie sa urmaresti pentru a achizitiona si consuma diverse produse in deplina siguranta. In concluzie noul look al sitului Danone este spectaculos prin timpul foarte scurt de incarcare si reactie la milisecunda, iar orientarea catre social media este exceptionala nu am mai intalnit pe nici un alt site de prezentare o abordare asemanatoare. In ansamblu imi place mult noul look al sitului Danone, il consider profesionist executat, neaglomerat oferind o interfata prietenoasa, placuta la utilizare.

Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro