Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce gen de stiri urmaresti sau te intereseaza?

In fiecare zi suntem bombardati de stiri atat in mass-media cat si in online. De multe ori stai si te gandesti oare chiar ai nevoie de toate stirile care-ti sunt servite zi de zi sau este mai utila o selectie? In opinia mea o selectie ar trebui facuta, iar jurnalistii ar trebui sa se axeze mai mult pe stiri de reala valoare pentru cititori. Sunt sigur ca stirile senzationale sau de can-can aduc multi cititori din curiozitate dar sa fim seriosi cui ii pasa ce o facut unul si altul, cine cu cine s-a mai cuplat, ce lenjerie intima a purtat vedeta X sau Y la nu stiu ce party. La fel si cu stirile din politica, la un moment dat te saturi sa auzi ce a mai declarat politicianul X sau Y la nu stiu ce dezbatere sau intrunire. Hai sa fim seriosi, mai degraba te-ar interesa ce legi si ce hotarari au votat sau aprobat politicienii, despre care de multe ori afli doar cand intra in vigoare si deja nu se mai pot modifica sau opinia publica nu mai poate face presiuni pentru a fi schimbate sau reeditate legile proaste. Cred ca pentru orice cititor sunt mult mai importante stirile esentiale despre situatii si lucruri care ii schimba sau ii afecteaza viata de zi cu zi decat stirile despre declaratiile sau aparitiile publice a vedetei X sau Y.

www.mondonews.ro
Un site de stiri online ar trebui sa vina in ajutorul cititorului cu informatii relevante din toate domeniile de activitate. De exemplu, pornim de la premisa ca “Sunt un imigrant!” - “Lucrez in strainatate, adun bani ca sa pot cumpara un imobil acasa”. Sunt oare singur? Mii, chiar milioane de cetateni romani depun eforturi sustinute in strainatate manati de visul unui camin in fata ochilor. Evident, din munca cinstita, neavand parinti fost securisti sau politicieni “moderni” sansa sa achizitionezi o casa de pe urma economiilor facute din venitul lunar, in Romania, este o utopie. Insa, multi vom reveni in tara si vom investi banii castigati in alte tari unde munca se si plateste, in ceva o locuinta o afacere sau terenuri. Imigrantii din pacate nu mai triesc acasa, si probabil rar viziteaza meleagurile “bastinase” in “procesul acumularii de capital”. Tocmai pentru categoria aceasta de oameni www.mondonews.ro vine in ajutor cu stiri de ultima ora de pe piata imobiliara, relatand fapte, statistici si facand comparatii valoroase in vederea investitiilor in imobiliare. “Ce preturi au acum apartamentele in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj si Brasov – adreseaza intrebarea autorul articolului”, vad titlul articolului, o intrebare, la care caut si eu raspuns, de curiozitate incep sa citesc informatiile noi. Articolul are un link catre alt „studiu de caz”, care ma ajuta sa-mi largesc viziunea asupra intregii piete imobiliare din Romania. Consider ca articolul mi-a fost de un real folos ca sa inteleg cum sta si cum evolueaza piata imobiliarelor din Romania chiar daca sunt departe de tara.

In plus Mondonews ofera si exemple concrete despre proprietatile, scoase la licitatie in urma executarilor silite. Acest fapt este intrigant, pentru ca de multe ori uitam, sa apelam la astfel de licitatii, unde achizitionarea unui imobil este la un pret inferior fata de pretul pietei. Multi dintre noi, preferam sa luam un apartament mai ieftin, chiar fara mobila si nerenovat de proprietarul precedent, insa pretul de achizitie sa fie cat mai mica. Toata lumea are gusturi diferite, desi multi proprietari se mandresc cu renovarile lor la cumparator, de multe ori, vizitand un astfel de imobil „innoit” de multe ori trebuie sa aduni toate cunsotintele tale actoricesti ca sa ascunzi sentimentele provocate de mobila sau amenajarile facute de unii. Imi amintesc clar, cand de multa vreme, parintii mei cautau un apartament. La o vizita, am fost intampinati de niste proprietari care cu pieptul scos in fata, impreganti pana la oase de mandrie ne-au aratat mobila de bucatarie de un rosu deschis, care imediat ne-a dus cu ideea la un chilot din care a iesit culoarea. Nici nu ne-am putut reveni dupa socul din bucatarie, deja eram impinsi pentru a vizita baia mare, care era „impodobita” cu gresie si faianta in culoare albastra care in viziunea proprietarilor era un albastru placut si profund. Dupa impresia noastra era o culoare care numai uitandu-te la ea, simteai ca iti scartaie dintii, si chiar daca era cald aveai impresia ca e rece inauntru, si sa nu mai vorbim de „decoratiunile” din jurul cadei. Decorurile afisau berze sau gaste. Spun „sau”, pentru ca nici pana in momentul de fata nu pot sa decid ce anume erau. Animalele de altfel erau foarte simpatice aici parca erau calcate de buldozere cu ciocul era atat de rosu, pe alocuri culaorea se scurgea, de pareau niste „gaste-vampir”, efectiv aveai impresia ca le curgea sangele din saracile animalute ... sau poate au muscat tocmai din mobila din bucatarie. Cine stie? Proprietarii insa nu puteau sa se „descotoroseasca” de ranjetul superior, si noi abia puteam sa ne revenim dupa traumele avute. La final ne-au propus, ca desigur contra cost, ne vor lasa si mobila! Asta da noroc, pe capul nostru! Dupa experienta traita anii trecuti impreuna cu parintii mei, eu decid sa raman informat, prefer sa aleg Mondonews. O sa atac piata imobiliara la momentul oportun si poate dobandesc acumulez idei valoroase pe parcurs. O sa caut si o sa achizitionez un apartament, care nu este renovat, poate optez pentru unul din executari silite: Apartamente executate silit, la vanzare in Bucuresti, Cluj, Constanta, Cluj, Timis si Brasov si mai degraba banii ce imi raman o sa-i investesc in amenajari interioare, dupa gustul meu fara sa-mi fie frica, ca o barza deghizata in gasca (sau invers) imi va sari la gat in timpul unei bai nevinovate.

Oricum privim lucrurile, avem nevoie de stiri relevante, de informatii utile si orice stire despre situatii sau legi care ne afecteaza toti viata de zi cu zi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro