Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cursa Bloggerilor la Bob - asigurata de Groupama

Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi 2014, ne-a bagat pe toti in febra probelor sportive olimpice. Groupama sustine atat sportul olimpic cat si bloggerii organizand in paralel o competitie de bob pentru bloggeri sub egida Cursa bloggerilor la bob – asigurata de Groupama. Ca in orice competitie serioasa, cursa bloggerilor la bob genereaza emotie, pariuri, cote si te tine cu sufletul la gura pana la finish. Exact ca la Olimpiada de la Sochi, s-au calificat in finala de bob asigurata de Groupama, trei bloggeri cu calitati si aptitudini in blogging de exceptie. 

Reprezentanta bloggeritelor si a fashionistelor in competitia de bob este Ana Morodan, care prin intermediul blogului anamorodan.ro cu titlul High Street Cardigans imparte cu toate iubitoarele frumosului si a modei cele mai imteresante povesti despre stil si moda intr-o lume in continua schimbare.

Cursa Bloggerilor la Bob - asigurata de Groupama
Un competitor indarjit si bine antrenat in ale tehnologiei si a bloggingului, care s-a calificat in actul final la intrecerea de bob este Radu Dumitru, un pasionat de gadget si tehnologie care te invita prin intermediul blogului nwradu.ro sa afli cele mai noi si interesante aparitii in materie de gadget si tehnologie, dar iti ofera si cele mai profesioniste review-uri de produse electronice.

Favoritul cursei de bob este Cristi China-Birta, un chinez ca tot romanul. Morosan la origine si mare maestru de ispravi 2.0, antrenat in de toate si pregatit sufleteste ca sa faca fata oricarei competitii mai ales in cea de bob. Om determinat si incapatanat ofera-i orice challange interesant, el o sa se bage si chiar o sa faca o figura frumoasa. Prin intermediul blogului chinezu.eu aduce in actualitatea zilnica articole si dezbateri interesante care te tin la curent cu tot ce misca in online sau offline.

Startul in intrecerea de bob asigurata de Groupama s-a dat pe data de 7 februarie si se termina pe 25 februarie ora 23.59, cand aflam castigatorul. Competitia este in plina desfasurare iar rezultatele se pot schimba de la o ora la alta. Intra si tu in competitie si sustine-ti bloggerul favorit in Cursa bloggerilor la bob – asigurata de Groupama, iar daca va castiga poti primi pe blogul lui un voucher in valoare de 250 euro, cu care poti achizitiona echipamanete sportive. Urmareste cursa pana la finish si sustine-ti favoritul intrand in aplicatia de pe facebook dedicata Cursei bloggerilor la bob. Momentan favoritul cursei este Chinezu care are un avans substantial in fata celorlalti competitori, dar se pot intampla surprize daca fashionistele se mobilizeaza sau fanii tehnologiei isi fac timp intre doua aplicatii sa isi sustina favoritul. Cat priveste pe favorit Kooperativa 2.0 este ferma pe pozitii si asteapta sa sarbatoreasca victoria Chinezului.

Articol scris pentru Blogal Initiative.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro