Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Atentie invata banii sa se intoarca la tine cu ADUNA.ro !

Sfarsitul fiecarui an este un moment prielnic pentru bilanturi. Fiecare isi face bilantul pentru anul care a trecut si implicit isi face planuri pentru anul care urmeaza. Cei cu implicare directa in fenomenul de comert electronic au realizat un bilant general pentru piata online din Romania. Rezultatele bilantului comertului electronic din Romania sunt pozitive si imbucuratoare. Per ansamblu piata a crescut si trendul este bun iar viitorul promitator. Piata online din Romania a cuprins in 2013 peste 10 milioane de internauti, la fel se observa o crestere a numarului de magazine online in jurul cifrei de 4500 la nivelul tarii, fata de 3500 cat erau in 2012. Daca in general cumparatorii online din Romania au varste curpinse intre 25-35 de ani, se observa o crestere substantiala procentului de cumparatori cu varste intre 45-55 de ani si a interesului in crestere a acestora pentru cumparaturile online. 

Parteneriatul castigator
Daca s-a deschis apetitul romanilor pentru cumparaturile online este bine ca ei sa beneficieze in plus de pe urma placerii de a cumpara online. Desi fiecare magazin online, din cand in cand, face cate o campanie de reduceri si promotii, este putin probabil ca sa le prinzi pe toate sau pe cele mai atractive daca nu-ti vinde sau trimite “un prieten” cate un pont despre ele. Oricat de mult timp liber avem la dispozitie tot nu reusim sa urmarim toate promotiile si ofertele magazinelor online din Romania. Este extraordinar ca exista initiativa in online-ul romanesc care sa reuneasca cele mai bune magazine, cele mai atractive promotii, cu cele mai mari reduceri de pret, toate la un singur loc pe portalul ADUNA.ro. In plus portalul ADUNA.ro implementeaza un sistem unic de cashback prin care in urma oricarei achizitii efectuate online din magazinele partenere aflate pe platforma primesti o parte din suma platita inapoi. Banii pentru cashback vin din comisioanele pe care magazinele partenere il ofera portalului ADUNA.ro care il imparte pe urma cu fiecare cumparator online care a utilizat reteaua. Prin sistemul implementat pe portalul ADUNA.ro toata lumea are de castigat, magazinele isi cresc vanzarile, clientii primesc bani inapoi si echipa ADUNA.ro ramane cu un buget care sa le ofere posibilitatea de a dezvolta noi functionalitati si parteneriate.

Log in, cumperi si aduni bani
Imi aduc aminte ca prima comanda online am facut-o in urma cu mai bine de 6 ani in urma si de atunci tot am cochetat cumparand online diverse produse. Socul cel mai mare l-am avut acum 2 ani cand am vrut sa achizitionez un laptop. Am gasit un laptop bun ca si configuratie dar si ca pret online in magazinul Altex. Am facut comanda online si spre surprinderea mea exista modelul ales in magazinul din localitate aflat la cativa pasi de domiciuliu. N-am mai avut rabdare sa-l primesc acasa asa m-am hotarat sa merg sa-l iau direct din magazin dupa ce in urma comenzii a fost retinut din stoc. Ajung intr-un suflet la magazin, cer unui baiat de pe raion sa-mi arate modelul ales si mergem impreuna la raft unde era sa fac infarct cand am vazut pretul. Pe site era 2399 lei iar la raft era 2749 de lei, exact cu 350 lei mai scump. Imi venea sa urlu de disperare pentru ca logic nu aveam atatia bani la mine si in plus mi s-a urcat tot sangele la cap cand am vazut diferenta de pret. Am inceput sa-i explic omului ca am facut comanda online si acolo era alt pret iar aici e mult mai mare, a discutat cu casiera si in final mi-au zis sa ma linistesc ca pretul la care-mi da laptopul este cel mai mic aflat pe site. Surprins de intorsatura am intrebat dar de unde este asa mare diferenta de pret pentru acelasi model de laptop intre site si magazinul fizic. Sincer nu am primit niciun raspuns concret, mi-au zis ceva evaziv ca asta este politica Altex de a pune preturi mai mici in online. Sunt sigur ca diferentele de pret apar din cauza faptului ca un magazin online implica mult mai putine costuri decat unul fizic si normal este ca un magazin fizic sa-si scoata cheltuielie din vanzari iar cum altfel o pot face daca nu din politica de preturi.

Cupoane si vouchere de reducere
Dupa acest incident am privit cu alti ochi cumparaturile online, am capatat incredere in preturile mai mici din online si am devenit adeptul cumparaturilor online. Poate daca nu treceam printr-o experienta atat de edificatoare, ramaneam indiferent fata de online si cumparam cum se nimerea, dar de atunci, prima data ma uit in online si doar in cazul in care nu gasesc produsul intr-un magazin pe net, imi indrept cautarile in magazinele fizice. Acum de cand am descoperit portalul ADUNA.ro pot spune cu mana pe inima ca am gasit propriul meu mall online, fiindca portalul include marea majoritate de magazine din care imi faceam cumparaturile frecvent. Chiar daca nu gasesti magazinul tau preferat in portalul ADUNA.ro poti trimite o cerere echipei ADUNA.ro si acestia vor face tot posibilul ca sa-l aduca mai aproape de tine si sa beneficiezi de cashback de fiecare data cand cumperi online.

Compari oferte si preturi
Ca sa beneficiezi de cashback trebuie sa te conectezi in primul rand la portalul ADUNA.ro, apoi iti faci cumparaturile online pornind de la linkurile oferite de portal spre magazinele online preferate si beneficiezi de cashback. In plus poti face comparatii de preturi intre magazinele partenere ADUNA.ro si sa alegi varianta cea mai convenabila pentru tine. Dupa ce ai finalizat comanda online indiferent de metoda de plata aleasa primesti cashback inapoi. Poti aduna cashback pe langa cumparaturile facute in magazinele partenere si din voucherele, cupoanele sau codurile de reducere colective active de pe portal. In plus prin recomandare mai poti aduna cashback, portalul Aduna.ro iti pune la dispozitie o serie de instrumente de recomandare, toate doar in beneficiul tau.

Recomanzi si aduni cashback
Plata cashback se face saptamanal in fiecare zi de joi dupa o cerere de retragere facuta in prealabil de catre utilizator. Exista doua modalitati de plata direct prin trasfer bancar sau prin PayPal. In plus, portalul ADUNA.ro a incheiat un parteneriat cu Fundatia Mihai Nesu prin care 5% din veniturile generate de utilizatorii ADUNA.ro sunt donate pentru programele fundatiei.

Sponsorul tau online
Ca totul sa fie perfect si sa incepi cu dreptul un parteneriat cu platforma online ADUNA.ro, acestia au initiat o campanie prin care fiecare utilizator care se inscrie pe platforma pana pe data de 3 februarie 2014 primeste automat in cont suma de 10 lei. Apreciez faptul ca ADUNA.ro a pus pe primul plan beneficiile utilizatorilor si au implementat sistemul de cashback, unul dintre cele mai revolutionare prin care o parte din bani se reintorc la tine, in urma cumparaturilor online de care poti beneficia ca sa faci alte cumparaturi. Ce poate sa fie mai placut si relaxant, decat sa cumperi online din confortul caminului tau si in plus sa te bucuri de cashback la fiecare comanda online. Recomand tuturor utilizatorilor de internet care fac cumparaturi online sistemul cashback implementat de ADUNA.ro ca fiind cea mai eficienta si buna solutie pentru a cumparaturile tale online.

Articol scris pentru Blogal Initiative.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro