Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alege British Gallery si mizeaza pe stilul si eticheta britanica in 2014

Istoria a fost si este favorabila insulelor britanice carora le-a oferit un loc aparte in istoria civilizatiilor. Despre cultura engleza, despre poporul englez si monarhia engleza s-au scris multe articole si se vor scrie in continuare. De cand esti mic intri in contact cu stilul englez prin intermediul romanelor de aventura, prin intermediul romanelor politiste, prin teatrul englez sau prin orele de engleza pe care le ai in programa scolara. Trebuie sa recunosc, cu mana pe inima, ca am fost fascinat de cultura engleza inca din frageda copilarie si oarecum in adancul sufletului mi-a ramas impregnata o dragoste pentru tot ce este englezesc. Simt emotie de fiecare data cand tin in mana un produs englezesc sau vad ceva englezesc chiar daca este un film, o carte sau o emisiune TV, ori doar drapelul britanic. 

Interesant si bine primit este faptul ca o echipa intreprinzatoare s-au gandit sa aduca in Romania stilul si eticheta britanica prin intermediul British Gallery un Home and Gift concept-store cu produse englezesti autentice. Magazinele British Gallery respecta stilul si eticheta locuintelor englezesti, exact cum vezi in filme sau documentare, ori citesti intr-o carte o descriere a interiorului unei case sau castel englezesc. In magazinele British Gallery vei gasi branduri cu o istorie in spate care au fost apreciate de Casa Regala Britanica si de fiecare englez in parte cum sunt: cosmeticele Yardley, ceaiurile si cafeaua Taylors of Harrogate, portelanuri Wedgwood si Portmerion, seturi de tacamuri Arthur Price of England, canapele si fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii si perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. 

Lavanda englezeasca
De departe cel mai reprezentativ brand este Yardley London cu o traditie de peste 242 de ani, prima aroma “English Lavender”, fiind lansata in 1770, iar de-atunci peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce in ce mai apreciate pentru calitatea si rafinamentul lor. Pe langa asocierea cu regalitatea britanica, brand-ul a tinut cont in permanenta de ultimele tendinte din moda si design. Cu siguranta domnisoarele si doamnele de la noi ar aprecia o nota clasica si distinsa al unui parfum Yardley de lavanda. Lavanda englezeasca, semnatura internationala si definitorie a parfumurilor Yardley este o aroma clasica, eleganta, ce combina frunze de lavanda, neroli si salvie, cu note subtile de ulei de lavanda si geranium, accentuate cu note profunde de boabe de tonka si lemn de santal. Este cadoul perfect pentru femeia de langa tine pe care o iubesti, o apreciezi si o respecti ca un adevarat gentleman de moda veche. As dori sa le fac fericite pe toate femeile din lume daruindu-le tuturor parfumul gradinilor englezesti in plina iarna. 

English Breakfast
Prin intermediul British Gallery poti savura cel mai bun ceai englezesc, acel ceai pentru care englezii au facut sacrificii, au dus razboaie, au descoperit si colonizat lumea. Un ceai English Breakfast de la Taylors of Harrogate este intotdeauna alegerea perfecta indiferent de momentul zilei. Acesta este un ceai clasic si este rezultatul unui amestec special de ceaiuri cultivate in doua dintre cele mai renumite regiuni cultivatoare de ceai din lume: India si Africa. Avand un gust bogat si reconfortant si o culoare stralucitoare iti readuce zambetul pe buze, te incarca cu energie si optimism de la prima ceasca. 

Biscuiti englezesti
Ceaiul merge foarte bine cu biscutii englezesti, inventati de englezi un popor de navigatori din nevoie. Desi gasim peste tot in magazine biscuiti, o sa te indragostesti de biscuitii englezesti, de biscuitii shortbread cu continut ridicat de unt si cu gust de caramel de care nu te mai saturi niciodata. 

Globul Pamantesc
Fiecare dintre noi avem relatii sau vrem sa inchegam prietenii cu oameni puternici si de caracter. Orice barbat puternic apreciaza un cadou de efect, mai ales un glob pamantesc creat intr-un stil stiintific cu legaturi in mitologia greaca, ce-l reprezinta pe Atlas care tine universul pe umeri, universul renascentist, asa cum era imaginat de oamenii vremii. Globul pamantesc de la Galeriile Britanice este o replica a unui model produs in sec. XVIII din bronz si nichel. 

Yacht englezesc clasic
Chiar daca nu am crescut si trait la malul marii si niciodata n-am navigat cu un yacht mie mi-ar placea sa-mi ofer sau sa primesc o macheta a unui yacht englezesc clasic. Sunt indragostit de veliere si iubesc sa citesc carti de aventura sau sa urmaresc filme ori documentare in care apar veliere clasice englezesti. O bijuterie de arta in miniatura este perfecta pentru a reda optimismul si dorinta de a trai intens si liber. Macheta unui yacht clasic englezesc este un cadou de legenda pentru spirite libere si cutezatoare. 

Eu m-am lasat sedus de stilul si eticheta britanica aduse in Romania prin intermediul British Gallery, asa ca va invit sa vizitati in Bucuresti, magazinul British Gallery care poate fi gasit pe strada Paris, la numarul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1, iar in Ploiesti in Piata Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter. Sper sa gasim cat de curand magazine British Gallery si in restul oraselor mari din tara. Nu uitati produsele Yardley se gasesc doar in farmaciile Centrofarm si pe situl British Gallery, sau in magazinele British Gallery din Bucuresti si Ploiesti.



Reducerea poluarii mediului inconjurator

Poluarea mediului inconjurator consta in acele actiuni care pot produce modificari ale echilibrului ecologic sau sa dauneze sanitatii, linistii si starii de confort ale oamenilor, ori sa provoace pagube economiei nationale, prin modificarea calitatii factorilor naturali sau creati prin activitati umane. Transporturile reprezinta unul din factorii de poluare a mediului inconjurtor. 

Efectul transporturilor asupra mediului poate fi micsorat prin cele trei componente ale poluarii mediului: zgomotul, poluarea aerului si poluarea apelor.
- zgomotul: reducerea acestuia se poate face prin masuri de antifonare a surselor de zgomot cum ar fi perfectionarea sistemului de propulsie pentru diminuarea zgomotului. Efectele zgomotului avand o amploare scazuta, uneori se accepta un nivel ridicat al zgomotului pentru a scadea gradul de poluare a aerului (din punct de vedere al zgomotului un autobuz poate fi echivalat cu 10-12 autoturisme, aceasta echivalare depinde de tipul de autobuz precum si de tipul autoturismelor, dar in acelasi timp pentru a putea transporta toti calatorii din autobuz este necesar un numar de 20 de autoturisme, poluarea aerului creste de aproximativ 10 ori in acest caz.
- poluarea aerului: este produsa in principal de gazele arse esapate de catre motoarele termice. Pentru diminuarea poluarii aerului se poate actiona pe doua directii: reducerea toxicitatii gazelor esapate de motoarele clasice sau prin folosirea de noi carburanti care prin natura proceselor chimice dau nastere la gaze nenocive (este cazul motoarelor cu hidrogen si a celor care folosesc energia solara) sau cu nocivitate redusa (eliminarea benzinei cu plumb, ce continea tetraetil de plumb).
- poluarea apelor: poate fi produsa de nave, prin deversarea apelor folosite ca balast si in general a resturilor menajere, uleiurilor uzate, etc. O problema deosebita o constituie pericolul poluarii apelor oceanelor si marilor de catre navele petroliere. Navele petroliere reprezinta cel mai mare pericol de poluare datorita cantitatilor mari de apa care trebuie incarcate in tancurile petroliere pentru a asigura echilibrul navei atunci cand acestea se deplaseaza fara incarcatura si datorita posibilitatii scurgerilor masive de hidrocarburi in caz de accidente. Pentru eliminarea acestori factori de poluare, au fost emise reglementari care prevad ca apele folosite ca balast sa fie deversate numai in porturi in statii speciale de epurare iar noile tipuri de petroliere sunt prevazute cu compartimente speciale pentru balast care sa fie izolate de cele pentru transportul hidrocarburilor.

Un simplu "Multumesc" mult prea tarziu

Viata este trecatoare iar in urma raman doar amintirile, acele amintiri placute pe care nimic in lume nu le poate sterge din memorie. Acum ca vin sarbatorile de iarna, spiritul Craciunului ne invaluie si ne face sa devenim mai buni si mai atenti cu sentimentele celor din jur, in special a familiei. Am descoperit campania Bradul Multumirii organizara de KanalD prin care poti spune un simplu “Multumesc” unei persoane care ti-a schimbat cursul vietii. Am stat si m-am gandit oare cui i-as putea spune un simplu “Multumesc”, oare cine este persoana din viata mea care a avut grija sa-mi schimbe cursul vietii, tot gandindu-ma am nimerit de un site de fotografie. Urmarind imaginile una dupa alta am ajuns la cateva fotografii vintage, iar intre ele am descoperit una care-mi parea extrem de cunoscuta.

Bradul Multumirii
Intantaneu am fost coplesit de amintiri placute si m-am lasat prada involuntar, reveriei. Primul impact vizual cu fotografia in detaliu a fost coplesitor, nu-mi venea sa cred ce asemanare exista intre imaginea acelei femei din poza veche si o persoana foarte familiara mie. Era ea, Maria sau “mama” cum ii spuneam cand eram mic, ascunsa pana acum, undeva in memorie, in amintire, care odata cu trecerea in nefiinta si cu stresul zilnic al vietii noastre, a ramas in acel colt, uitata parca, ca o simpla amintire. Emotia era prea mare, cu repeziciunea unei furtuni, imaginile au inceput sa se deruleze ca intr-un torent involburat, acele seri cand stateam amandoi si ne uitam printre fotografiile ei vechi din tinerete, erau cateva, ingalbenite de vreme, le tinea intr-un plic peste care anii au trecut mult mai repede decat ar fi dorit. Fiecare fotografie avea povestea ei, crampeie din vremuri despre care eu nu auzisem decat din povestile pe care mi le zicea ca sa ma adoarma, despre razboi, greutati si vremuri tulburi, despre o viata pe care eu nu o intelegeam. Cladiri, strazi si figuri pe care eu nu le-am cunoscut niciodata, despre un centru vechi care a disparut sub buldozerele partidului comunist iar in locul lor au aparut blocuri reci si cenusii, despre inundatii si cutremure care au adus groaza si deznadejde in oameni, toate acestea au prins viata, erau animate in gandurile unui adult. 

Simturile parca s-au trezit si ele, sa completeze tabloul, retraiam cu intensitate acele dimineti cand ma trezeam, nu deschideam bine ochii si o auzeam cum trebaluieste prin bucatarie, cred ca era locul unde se simtea cel mai bine, o bucatarie mare cu masa in mijloc, intotdeauna simteam ca pregateste ceva bun cu pasiune si dragoste, exact ca la mama acasa. Inca mai tin minte ca nu era zi in care sa nu gateasca, iar toamna sa nu pregateasca muraturi, sau conserve pentru iarna, acele muraturi pe care le iubeam si al caror gust nu l-am mai regasit niciodata. In zilele ploioase stateam in capatul coridorului amandoi si-mi punea un scaunel pe care sa ma urc ca sa pot ajunge la pervaz si sa pot privi pe geam. Stateam acolo fiecare cu cate-o cana de ceai sau lapte fierbinte si priveam stropii si ploaia, iar din cand in cand vedeam cate un trecator grabit sau trecea cate-o masina. Tot acolo iarna stateam si-l asteptam pe Mos Craciun pana se facea tarziu si eram rapus de oboseala, intotdeauna venea in toiul noptii si nu reuseam sa-l intalnesc. 

Primavara cand infloreau pomii, mergeam in gradina, stateam pe patura sub visinii infloriti, imi spunea povesti si poezii, urmaream albinele si pasarelele, iar cand ma imbolnaveam avea grija de mine si intotdeauna ma imbratisa cand durerea sau temperatura erau insuportabile si-mi spunea povestioare hazlii sa imi distraga atentia si sa ma simt mai bine. Era o femeie puternica si cu bun simt, niciodata nu am vazut-o suparata sau nervoasa, tot timpul era plina de viata cu zambetul pe buze, de la ea intotdeauna am auzit doar vorbe frumoase. In jurul ei intotdeauna era o atmosfera placuta, plina de dragoste si liniste, desi de multe ori imi spunea ca o necajesc sunt convins ca o zicea doar ca sa-mi mai tempereze putin energia si zburdalnicia. Timpul s-a scurs ireversibil iar acum cu regretul in suflet si un gust amar, mi-am imaginat cat s-ar fi bucurat daca i-as fi putut spune un simplu “Multumesc” pentru tot ce a facut pentru mine.

Daca ai cuiva sa-i spui un simplu “Multumesc” fa-o acum, pana nu-i prea tarziu, prin intermediul aplicatiei Bradul Multumirii!


Biela

Biela este piesa din cadrul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si serveste la transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit.
- piciorul bielei, in care se monteaza boltul pistonului. Pentru reducerea uzurilor, intre piciorul bielei si boltul pistonului se monteaza o bucse din material antifrictiune (bronz sau otel moale). Jocul boltului in piciorul bielei la montaj trebuie sa fie intre 0,003-0,005 mm, astfel incat jocul la cald pe timpul functionarii sa evite griparea si in acelasi timp sa se evite rotirea boltului atat in piciorul bielei cat si in umerii pistonului. Ungerea imbinarii se face fie sub presiune prin intermediul unui canal practicat in corpul bielei prin care vine uleiul din zona fusurilor manetoane ale arborelui cotit, fie prin barbotaj, situatie in care la partea superioara piciorul bielei are prevazut un orificiu pentru captarea uleiului.
- corpul bielei reprezinta partea centrala care face legatura intre piston si arborele cotit. Pentru a se obtine o masa inertiala cat mai redusa, combinata cu o rigiditate ridicata impusa de solicitarile mari la care este supusa biela, corpul bielei are profil dublu T.
-capul bielei, in care se monteaza arborele cotit. Pentru asigurarea unui regim de ungere hidrodinamic, o buna evacuare a caldurii si o miscare fara joc a bielei, jocul radial dintre maneton si cuzinetul din capul bielei trebuie sa aiba valori cuprinse intre (0,0005-0,0015)dM. Capul bielei este sectionat, capacul fiind separat de partea superioara a capului dupa un plan situat la 900, la 450 si mai rar la 300 sau 600 fata de planul de incastrare. Sectionarea dupa un plan oblic se executa cand dimensiunea capului in planul de oscilatie, nu permite trecerea bielei prin cilindru, la montaj.

Asamblarea bielei cu arborele cotit se face prin intermediul cuzinetilor. Acestia sunt piese semicilindrice din banda subtire de otel cu grosimea (0,03-0,05)dM care are la interior aplicat unul sau doua straturi de material antifrictiune (cuzineti bimetalici, respectiv trimetalici). In vederea mentinerii libere a canalelor de ungere din zona fusurilor manetoane, cuzinetii se impiedica contra rotirii cu stifturi sau cu proeminente exterioare. Stratul antifrictiune are in compozitie o faza moale, antigripanta din metale moi, cu punct de topire scazut (Sn, Pb) si o faza dura care suporta apasarea transmisa de fus, formata din compusi de Sn, Pb, Cu, Al sau Sb. Grosimea minima a stratului de material antifrictiune este limitata la 0,15-0,25 mm. Cei mai utilizati cuzineti sunt cei pe baza de staniu (babbit), de plumb si de aluminiu, ultimii capatand o raspandire tot mai mare deoarece au rezistenta inalta la oboseala, suporta presiuni specifice mari si au cost redus.

Datorita solicitarilor ridicate la care este supusa biela: rigiditate superioara, masa si dimensiuni reduse, aceasta se confectioneaza prin forjare din otel carbon de calitate, otel aliat, duraluminiu sau fonta cu grafit nodular. Pentru evitarea aparitiei concentratorilor de tensiuni corpul bielei se lustruieste, iar pentru cresterea rezistentei la oboseala se ecruiseaza prin bombardare cu alice. Suruburile de prindere a capacului bielei se confectioneaza din oteluri aliate pentru imbunatatire cu rezistenta mare la rupere (70-80 daN/mm2).

Biela este solicitata de forta de presiune a gazelor la compresiune si flambaj, iar de inertia grupului piston la intindere si compresiune. Pentru evitarea unor deformatii periculoase, de regula se utilizeaza biele scurte.

Cardurile Piraeus Bank iti aduc acum mai multa bucurie la cumparaturi

Cardul de credit este un instrument bancar dedicat in special cumparaturilor, prin care banca cu care clientul a incheiat un contract ofera o suma pana la un plafon limita care poate sa fie utilizata de catre client dupa cum doreste. In general titularul cardului de credit are obligatia de a rambursa la scadenta o suma minima care reprezinta un procent din suma folosita cat si dobanda aferenta, conform cu conditiile prevazute in contractul cu banca.

De ani buni folosesc cardurile bancare, desi initial am fost destul de sceptic cu privire la utilitatea lor. Chiar de multe ori la inceputuri, simteam ca ma incomodeaza cardurile, obligandu-ma intr-un fel sau altul sa merg la bancomat ca sa-mi scot salariul cel putin de 2-3 ori pe luna. Initial nu am prea facut plati cu cardul pentru cumparaturi sau alte plati pentru taxe, impozite ori cheltuieli de consum lunare. De vreo 6 ani utilizez carduri de credit a caror utilitate o gasesc pe zi ce trece tot mai mare. In primul rand ai la dispozitie o suma pentru cheltuieli de ocazie sau cheltuieli curente. Cu alte cuvinte este intrumentul bancar care te scoate dintr-un impas financiar in primul rand, sau iti ofera un plus de bani pentru diferite cheltuieli. Bine inteles este important ca utilizarea lui sa fie facuta cu buna stiinta ca sa nu ai surprize in viitor.

Am inceput sa folosesc platile cu cardul mai mult fortat de imprejurari. Viata m-a dus in tari slave, a caror limba nu am reusit sa o invat. Era destul de dificil si anevoios ca sa-ti faci cele mai elementare cumparaturi. In primul rand am pierdut multi bani la schimbul valutar, pe urma era dificil ca sa socotesc de fiecare data preturile si sa urmaresc sa primesc restul corect. Ca sa scap de neplacerile intampinate la cumparaturi am inceput sa folosesc ca si modalitate de plata cardul. Parca din senin totul a devenit mult mai simplu si usor de facut. Nici macar nu mai trebuia sa comunic cu casierii sau vanzatorii, pur si simplu intindeam cardul, asteptam sa bag pinul ca sa se initieze tranzactia, primeam bonul fiscal si totul era rezolvat. 

Nu mai aveam probleme cu platile de cand foloseam regulat cardul ca modalitate de plata a consumului, a combustibilului si a cumparaturilor curente. Totusi in timp am sesizat ca existau comisioane destul de mari la tranzactiile efectuate cu cardul. Mai in gluma, mai in serios am inceput sa caut o instrument bancar care sa fie mai avantajos pentru mine iar comisioanele sa tinda spre 0 sau sa nu existe deloc la retragerea banilor din bancomat si la platile pentru cumparaturile efectuate.

Carduri Piraeus Bank
O caracteristica a democratiei romanesti din ultimii 20 de ani este aparitia si inmultirea bancilor private care incearca sa cuprinda piata financiara si se lupta pentru o pozitie cat mai buna oferind clientilor avantaje care mai de care mai atragatoare. Totusi cele mai mari avantaje ce le primesti la cardurile de credit le-am gasit la Piraeus Bank. Pe langa faptul ca primesti inapoi 3%, maxim 300 RON pe luna, din valoarea cumparaturilor tale efectuate oriunde in lume daca le achiti cu unul din cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact in perioada promotiei, cardurile de credit Piraeus Bank ofera multe alte beneficii. 

Avantajele cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact sunt zero comision de retragere la orice bancomat din tara sau sau din strainatate, acesta a cantarit greu in balanta cand am facut alegerea. Zero comision pentru cumparaturile efectuate la milioane de comercianti in intreaga lume, un alt avantaj care atarna greu in balanta mai ales ca acum fac cele mai multe cumparaturi doar cu cardul. Zero dobanda pentru cumparaturile la comercianti achitate integral in cadrul perioadei de gratie de pana la 60 zile, avantaj extrem de bun mai ales ca ai la dispozitie 2 luni de gratie in care poti restitui banii cheltuiti din credit fara dobanda. Zero dobanda pentru cumparaturi in rate la comerciantii parteneri ai bancii, este un avantaj bun daca ai avea o lista cu comerciantii parteneri ai bancii ca sa poti sa-i vanezi si sa-ti faci cumparaturi in rate de la ei. Zero taxa de emitere a cardului, asta chiar este o surpriza placuta niciodata nu mi-am facut un card fara o mica taxa de emitere undeva intre 5-10 lei la alte banci. Prin urmare am ramas surprins sa constat ca Piraeus Bank a eliminat aceasta taxa chiar daca este mica, a eliminat-o si asta este un lucru foarte bun. 

Datorita tehnologiei cip si a serviciului de alerte prin SMS si email ofera o siguranta sporita a tranzactiilor. In plus ai flexibilitate atunci cand rambursezi pentru ca minimul de plata este numai 3% din creditul utilizat, oricum ai socoti 3% este o suma pe care ti-o poti permite oricand sa o restitui. Apoi poti sa-ti alegi PIN-ul direct la bancomatul Piraeus Bank, astfel incat poti trece peste o perioada de stres in care trebuie sa memorezi un PIN nou, iti poti seta tu singur pinul pe care-l ai deja memorat si il utilizezi cel mai mult. Ca sa nu mai vorbim ca beneficiezi de asigurare in caz de evenimente neplacute (pierdere involuntara a locului de munca, invaliditate totala temporara pentru persoanele fizice autorizate, deces din imbolnavire sau accident), situatii pe care nu le poti prevedea dinainte dar pentru care este bine sa beneficiezi de asigurare pentru orice eventualitate. Limita maxima de creditare este de 4 venituri nete lunare.

Promotia la cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact oferite de Piraeus Bank tine pana in data de 31 ianuarie 2014. Oricine is comanda un card de credit in perioada promotiei intra automat la tragerea la sorti pentru un smartphone Nokia Lumnia 925. Cu siguranta cu un card de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact de la Piraeus Bank in buzunar toate cumparaturile le vei face cu mult mai multa bucurie, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna cand nu trebuie sa-ti lipseasca nimic de pe masa.



Patul drumului

Patul drumului este suprafata amenajata a terasamentelor pe care se asaza structura rutiera. Straturile structurii rutiere prezinta caracteristici fizico-mecanice si de portanta diferite, in functie de materialele din care sunt realizate, tehnologia de executie folosita si de rolul pe care il indeplinesc in alcatuirea ansamblului. Aceste proprietati ale straturilor rutiere trebuie sa sporeasca de la straturile inferioare spre cele superioare, cele ale imbracamintei fiind cele mai performante.

Referitor la modul de alcatuire si de executie a straturilor rutiere, se retin urma­toarele principii structurale:
- principiul structural al compactarii presupune ca materialul din care este alcatuit stratul rutier are o granulozitate care sa permita realizarea, printr-o compactare adecvata, a unei densitati maxime, obtinandu-se astfel o capacitate portanta cat mai ridicata.
- principiul structural al macadamului se refera la realizarea stratului rutier prin asternerea in reprize a unor sorturi monogranulare din piatra sparta, de dimensiuni din ce in ce mai mici, fiecare repriza de asternere fiind urmata de o compactare corespunzatoare, pana in momentul in care granulele sortului asternut nu mai patrund in stratul format, ci se sfarama sub rulourile compactorului.
- principiul structural al betonului se refera la realizarea stratului rutier din agregate naturale legate intre ele cu un liant care prin intarire permite obtinerea unui material cu rezistente mecanice mari.
- principiul structural al pavajelor se refera la realizarea stratului rutier din materiale pietroase fasonate, de diverse forme si dimensiuni, asezate pe un strat suport corespunzator, astfel incat acestea sa formeze un ansamblu uniform si stabil.

Grosimile straturilor rutiere se determina prin calcule care au la baza metode de dimensionare specifice fiecarei categorii de structura rutiera.



INNEX, revolutie la indemana tuturor

Dezvoltarea tehnologica din ultima perioada mai ales din ultima decada, ne ajuta sa economisim timp, sa economisim energie, sa ne usuram treburile casnice, ca sa ne putem bucura de tot confortul dorit. Daca in urma cu cativa ani, treburile casnice erau apanajul femeilor, ma refer la gatit, curatenie, spalatul vaselor si hainelor, astazi putem vorbi deschis ca orice barbat cu ajutorul noilor electrocasnice se poate descurca la fel de bine in gospodarie. Astfel ajutat de noile electrocasnice orice barbat poate face fata cu brio provocarii casnice. Din proprie experienta am ajuns la concluzia ca un aparat electrocasnic trebuie inlocuit o data la cinci ani, pentru a beneficia de eficienta maxima in utilizarea lui. 

INNEX, revolutie la indemana tuturor
Pana nu de mult aveam o oroare cand trebuia spre exemplu sa spal haine si preferam sa le duc la o spalatorie specializata. Dar criza economica, timpul mare ce-l pierdeam in trafic pana la spalatorie si costurile care se adunau lunar in plus, m-au determinat ca sa ma reorientez si sa caut o masina de spalat haine moderna, care sa-mi rezolve problema spalatului hainelor si sa fie cat mai simplu de utilizat. Am fost influentat in alegerea masinii de spalat de UEFA Champions League, unde urmaresc meciurile cu interes, si am ramas surprins ca Indesit este sponsor oficial al celor mai titrate cluburi de fotbal din Europa. Noul model de masina de spalat Innex de la Indesit reprezinta solutia ideala de time management. Noua masina de spalat Innex are la baza tehnologia Turbo, astfel prin intermediul unui singur buton inovativ, printr-o singura apasare si doua secunde porneste masina si incepe rapid ciclul de spalare Bumbac si Sintetice economisind astfel timp.

INNEX eficienta si performanta
Designul masinii de spalat Innex este frumos si functional, fiind prevazuta cu un panou automat de navigare usor de utilizat. In plus Innex are cea mai mare usa de pe piata facand incarcarea si descarcarea masinii mult mai usoara. Special pentru o utilizare cat mai usoara au fost introduse cicluri de spalare rapida astfel pentru a selecta timpul necesar pentru spalare ai nevoie doar de o simpla apasare si doua secunde ca masina sa porneasca. Cel mai scurt ciclu este cel de 9 minute care este si cel mai rapid ciclu de reimprospatare din piata. Ciclul de 30 minute este un ciclu de spalare la 30°C pentru tesaturi mixte. Iar ciclul de o ora este un ciclu de spalare rapid la 60°C pentru o excelenta combinatie intre timp si rezultatele spalarii.

INNEX cea mai mare usa de pe piata
Noua masina de spalat Innex de la Indesit utilizeaza numai cantitatea de apa necesara spalarii. Masina este prevazuta cu un sistem cu senzor care optimizeaza consumul de apa pe toata durata procesului de spalare. Salvand apa inseamna de asemenea salvarea energiei si economie. Masina de spalat Innex are o gama mare de optiuni pentru indepartarea petele de orice fle de pe articolele de imbracaminte. Ciclurile de spalare au fost eficientizate pentru a optimiza eliminarea totala a diferitelor tipuri de pete. Ciclurile de spalare sunt prevazute cu optiuni Mancare pentru eliminarea petelor de mancare precum: sos, dressing si vin.

Cicluri rapide de spalare
Optiuni Lucru pentru eliminarea petelor precum uleiuri mecanice si tus. Dar si optiuni Aer liber pentru eliminarea petelor specifice precum iarba, noroi sau pamant. In plus gasim ciclul indepartare mirosuri pentru a elimina toate mirosurile persistente de pe haine care se realizeaza datorita unei noi miscari a cuvei si o continua alimentare cu apa proaspata.

Panou automat de navigare
Ca sa nu mai ai batai de cap ciclul auto a fost special proiectat pentru a curata partile interne ale masinii de spalat rufe. Curata urmele de sapun, murdaria, si bacteriile care pot cauza mirosuri neplacute si ofera siguranta spalarii hainelor intr-un mediu curat. Mai mult, asigura o durata de viata mai mare aparatului electrocasnic, fara a fi necesara o intretinere constanta. Noua masina de spalat Innex de la Indesit are 4 cicluri Sport pentru spalarea rapida a articolelor sportive, inclusiv un ciclu pentru spalarea incaltamitei sport. Bazandu-se pe doua concepte, Delegare si Incredere, Innex garanteaza cel mai bun sistem de curatare de pe piata si cea mai usoara tehnologie de utilizare, salvand timp si energie. 



Recomand noua gama de masini de spalat Innex de la Indesit cu certitudinea ca vin impreuna cu cele mai inovative programe de spalare, sunt mult mai eficiente atat ca time management cat si ca eficienta energetica. Noile masini de spalat Innex fac parte din clasa energetica A+, au minim 1200 rpm la centrifugare si o capacitate mare de incarcare.


melimeloparis.ro