Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alege British Gallery si mizeaza pe stilul si eticheta britanica in 2014

Istoria a fost si este favorabila insulelor britanice carora le-a oferit un loc aparte in istoria civilizatiilor. Despre cultura engleza, despre poporul englez si monarhia engleza s-au scris multe articole si se vor scrie in continuare. De cand esti mic intri in contact cu stilul englez prin intermediul romanelor de aventura, prin intermediul romanelor politiste, prin teatrul englez sau prin orele de engleza pe care le ai in programa scolara. Trebuie sa recunosc, cu mana pe inima, ca am fost fascinat de cultura engleza inca din frageda copilarie si oarecum in adancul sufletului mi-a ramas impregnata o dragoste pentru tot ce este englezesc. Simt emotie de fiecare data cand tin in mana un produs englezesc sau vad ceva englezesc chiar daca este un film, o carte sau o emisiune TV, ori doar drapelul britanic. 

Interesant si bine primit este faptul ca o echipa intreprinzatoare s-au gandit sa aduca in Romania stilul si eticheta britanica prin intermediul British Gallery un Home and Gift concept-store cu produse englezesti autentice. Magazinele British Gallery respecta stilul si eticheta locuintelor englezesti, exact cum vezi in filme sau documentare, ori citesti intr-o carte o descriere a interiorului unei case sau castel englezesc. In magazinele British Gallery vei gasi branduri cu o istorie in spate care au fost apreciate de Casa Regala Britanica si de fiecare englez in parte cum sunt: cosmeticele Yardley, ceaiurile si cafeaua Taylors of Harrogate, portelanuri Wedgwood si Portmerion, seturi de tacamuri Arthur Price of England, canapele si fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii si perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Sanderson. 

Lavanda englezeasca
De departe cel mai reprezentativ brand este Yardley London cu o traditie de peste 242 de ani, prima aroma “English Lavender”, fiind lansata in 1770, iar de-atunci peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce in ce mai apreciate pentru calitatea si rafinamentul lor. Pe langa asocierea cu regalitatea britanica, brand-ul a tinut cont in permanenta de ultimele tendinte din moda si design. Cu siguranta domnisoarele si doamnele de la noi ar aprecia o nota clasica si distinsa al unui parfum Yardley de lavanda. Lavanda englezeasca, semnatura internationala si definitorie a parfumurilor Yardley este o aroma clasica, eleganta, ce combina frunze de lavanda, neroli si salvie, cu note subtile de ulei de lavanda si geranium, accentuate cu note profunde de boabe de tonka si lemn de santal. Este cadoul perfect pentru femeia de langa tine pe care o iubesti, o apreciezi si o respecti ca un adevarat gentleman de moda veche. As dori sa le fac fericite pe toate femeile din lume daruindu-le tuturor parfumul gradinilor englezesti in plina iarna. 

English Breakfast
Prin intermediul British Gallery poti savura cel mai bun ceai englezesc, acel ceai pentru care englezii au facut sacrificii, au dus razboaie, au descoperit si colonizat lumea. Un ceai English Breakfast de la Taylors of Harrogate este intotdeauna alegerea perfecta indiferent de momentul zilei. Acesta este un ceai clasic si este rezultatul unui amestec special de ceaiuri cultivate in doua dintre cele mai renumite regiuni cultivatoare de ceai din lume: India si Africa. Avand un gust bogat si reconfortant si o culoare stralucitoare iti readuce zambetul pe buze, te incarca cu energie si optimism de la prima ceasca. 

Biscuiti englezesti
Ceaiul merge foarte bine cu biscutii englezesti, inventati de englezi un popor de navigatori din nevoie. Desi gasim peste tot in magazine biscuiti, o sa te indragostesti de biscuitii englezesti, de biscuitii shortbread cu continut ridicat de unt si cu gust de caramel de care nu te mai saturi niciodata. 

Globul Pamantesc
Fiecare dintre noi avem relatii sau vrem sa inchegam prietenii cu oameni puternici si de caracter. Orice barbat puternic apreciaza un cadou de efect, mai ales un glob pamantesc creat intr-un stil stiintific cu legaturi in mitologia greaca, ce-l reprezinta pe Atlas care tine universul pe umeri, universul renascentist, asa cum era imaginat de oamenii vremii. Globul pamantesc de la Galeriile Britanice este o replica a unui model produs in sec. XVIII din bronz si nichel. 

Yacht englezesc clasic
Chiar daca nu am crescut si trait la malul marii si niciodata n-am navigat cu un yacht mie mi-ar placea sa-mi ofer sau sa primesc o macheta a unui yacht englezesc clasic. Sunt indragostit de veliere si iubesc sa citesc carti de aventura sau sa urmaresc filme ori documentare in care apar veliere clasice englezesti. O bijuterie de arta in miniatura este perfecta pentru a reda optimismul si dorinta de a trai intens si liber. Macheta unui yacht clasic englezesc este un cadou de legenda pentru spirite libere si cutezatoare. 

Eu m-am lasat sedus de stilul si eticheta britanica aduse in Romania prin intermediul British Gallery, asa ca va invit sa vizitati in Bucuresti, magazinul British Gallery care poate fi gasit pe strada Paris, la numarul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1, iar in Ploiesti in Piata Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter. Sper sa gasim cat de curand magazine British Gallery si in restul oraselor mari din tara. Nu uitati produsele Yardley se gasesc doar in farmaciile Centrofarm si pe situl British Gallery, sau in magazinele British Gallery din Bucuresti si Ploiesti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro