Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!

Daca un extraterestru ar ateriza, pentru prima data, in Romania in anii ’80, apoi ar reveni in anii ’90, si ar reveni si astazi cred ca ar putea trage o concluzie definitorie pentru romani, o caracteristica generala care se poate observa cu ochiul liber, si anume statul la coada. Daca in comunism statul la coada era ceva generalizat, se statea pentru orice la coada, de la un kg de zahar la un litru de ulei sau o franzela pe cartela, astazi cozile le intalnim cel mai frecvent in institutiile de stat sau la casele de marcat din magazine. Parca ne este un “dat” de la divinitate sa stam la coada, sau mai bine zis sa pierdem timp cu statul la coada. Cred ca nu o data s-a intamplat ca din cauza statului la coada sa pierdem timp mai mult decat am alocat acestei activitati si sa intarziem in alta parte. Poate ca asa-s eu, nu am rabdare in general, dar parca uneori te cam saturi sa tot stai la coada indiferent din ce cauze, iar cu timpul incepi sa detesti de-a dreptul orice activitate care implica statul la coada. Speranta exista iar cu ajutorul tehnologiei moderne in viitor sper sa reusim sa eliminam statul la coada din orice motive.

Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!
Chiar daca destul de timid, astfel s-a implementat pentru plata impozitelor si taxelor locale prin Sistemul National Electronic de Plata Online cu cardul bancar, www.ghiseul.ro, care permite plata electronica a impozitelor si taxelor aferente bugetului local direct pe internet. Acesta este un sistem care va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare.

Daca punem in balanta avantajele platii cu cardul pe internet cu statul la coada, aceasta inclina cu siguranta spre avantaje care sunt in primul rand confort, rapiditate, independenta geografica si temporala (astfel ai posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor locale oricand si oriunde te-ai afla), apoi siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet, dar si posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a unitatii administrativ teritoriale pe raza careia se situeaza proprietatea. In plus se poate efectua plata amenzilor, atat la jumatate din minim, in termenul de 48 de ore, cat si ulterior. Atentie la efectuarea platilor cu cardul prin ghiseul.ro nu se percepe comision.

Scapa de cozi
Ca urmare a implementarii acestui sistem, Primaria Sectorului 3, cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, a dezvoltat campania "Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat", pentru a sustine inrolarea contribuabililor in sistemul www.ghiseul.ro, care permite plata electronica a impozitelor si taxelor aferente bugetului sectorului 3 direct pe internet. De mentionat campania de promovare a acestei modalitati de plata are loc in perioada 01.08.2013 - 31.12.2013. Iar in plus persoanele care isi activeaza contul pe ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei vor fi inscrise automat in concurs pentru castigarea premiilor constand in 5 Smartphone Galaxy S4 mini si marele premiu 1 tableta Samsung XE500T1C - AO1ROZ2760, premiile sunt in valoare totala de 15.827 lei. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti conform Regulamentului de participare disponibil in mod gratuit pe www.ditl3.ro.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 18 ani, care isi ridica datele de acces (utilizator si parola) pentru www.ghiseul.ro de la sediile DITL Sector 3, pe care le utilizeaza pentru a intra pe site si a-si schimba parola in perioada 01.08 - 31.12.2013.



Ca sa intri in posesia datelor de acces pe site, pasii sunt usori si simpli de facut. In primul rand descarci de pe situl institutiei de aici o cerere pe care o completezi si o semnezi. Cu cererea completata si semnata trebuie mers la sediile DITL Sector 3 din str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, str. Sfanta Vineri nr. 32 si str. Campia Libertatii nr. 36, atentie sa nu uitati de actul de indentitate. Apoi un functionar al primariei emite pe loc datele de acces pe situl ghiseul.ro, respectiv user si parola. Urmeaza pasul final accesarea sitului si schimbarea parolei, actiune care se finalizeaza cu activarea contului pe situl ghiseul.ro si reprezinta inscrierea automata pentru tragerea la sorti a premiilor de mai sus.

Cred ca este cea mai simpla modalitate de a plati taxele si impozitele prin intermediul ghiseul.ro, pe langa faptul ca economisesti timp si scapi de nervii si stresul statului la coada, poti sa o faci oricand ai chef si timp la dispozitie, chiar nu esti legat de un program de lucru pe care-l are un functionar public. In plus platile online prin ghiseul.ro sunt securizate si poti avea incredere deplina in ele si sunt efectiv fara niciun comision. Nu trebuie decat sa-ti imaginezi ce ai putea face in timpul efectiv ce-l ai in plus evitand statul la coada. Gata cu statul la coada ca heringul in conserva, acum poti sa-ti platesti taxele si impozitele online pe ghiseul.ro, daca esti din Sectorul 3 si poti castiga prin tragere la sorti premii frumoase. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro