Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Complet acoperit cu tigla metalica Metigla

In copilarie crestem cu povesti, care mai de care mai frumoase, in care casutele iau diferite forme si lasa loc imaginatiei sa zburde in voie. Forma casutelor din povesti ne raman intiparite in minte mult timp si de cele mai multe ori ne bombardam parintii cu intrebari de ce nu avem si noi o casa asemanatoare cu una din poveste si trebuie sa stam la bloc. Dupa ce invatam sa citim ajungem sa lecturam romane de aventura si calatorii, care ne duc prin diferite civilizatii si culturi de pe glob, unde intalnim diferite structuri arhitectonice care ne v-or influenta si ele in viitor. Pasesti in viata adulta si faci ce faci ca visul unei case din povesti sa-l transpui in realitate, cauti sa te inspiri din filme, carti si imagini. Incepe totul de la o idee pe care o pui pe hartie si incet capata contur o casa care sa satisfaca cat mai mult dorintele si imaginile adunate pana atunci.

O casa ca-n povesti
Achizitionezi o parcela intr-un loc frumos la munte, inconjurat de natura salbatica, aer curat, multa verdeata si apa cristalina de izvor, apoi incerci sa integrezi casuta in spatiul gasit ca sa fie totul perfect. Ai facut proiectul de care esti foarte mandru, ai terenul, mai ai nevoie de materiale si o echipa de specialisti in constructii ca sa demarezi proiectul. La realizarea proiectului o mare atentie am acordat acoperisului, in primul rand pentru utilitate, fiind o zona de munte trebuia un pic cu cadere mai accentuata si apoi trebuia sa se integreze si din punct de vedere estetic. Din cauza marimii acoperisului, dar mai ales pentru durabilitate am ales sistemul de acoperis Metigla de la Coilprofil, fiind singurul sistem care a putut indeplini toate exigentele ce le aveam in privinta acoperisului atat din punct de vedere al utilitatii dar si a esteticii.

Acoperis casa
Tigla metalica Metigla este rezistenta, usoara, disponibila intr-o gama larga de culori, se monteaza usor, este garantata 10 ani si are o durata medie de viata de 50 de ani. In plus are decupaj dupa contur ceea ce ii confera un aspect placut si face imbinarile intre placi sa fie aproape invizibile. Rezistenta si durabilitatea sunt cartile de vizita ale tiglei Metigla, care se obtine prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc de cel putin 275g/mp, prin urmare tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune. 

Desen casa
Coilprofil pune la dispozitia clientilor o gama variata de tigla metalica care din punct de vedere tehnic, are caracteristici necesare unei imbinari perfecte si usoare. Rulourile de tabla plana sunt profilate pe un utilaj ultramodern, transformate in tigla metalica si taiate la dimensiuni standard sau speciale, cu lungimi de pana la maxim 8m. Tigla Metigla este disponibila in 20 de culori, 13 lucuioase si 7 mate, astfel simulatorul de culori iti da posibilitatea sa poti armoniza culoarea tamplariei si a peretilor cu nuanta acoperisului. Am reusit sa aleg o culoare verde mat care sa se potriveasca perfect atat cu constructia in sine dar mai ales cu natura inconjuratoare si cu padurea de conifere din apropiere.

Acoperis Metigla
Un acoperis destul de mare si complex cum l-am imaginat in proiect are nevoie de piese de finisaj necesare pentru asigurarea conditiilor estetice si functionale ale acoperisului. Piesele de finisaj Coilprofil sunt usor de instalat si intretinut, in plus se armonizeaza excelent cu tigla metalica Metigla, rezultand un ansamblu rezistent si armonios. Durabilitatea, adaptabilitatea si usurinta de instalare a pieselor de finisaj iti permit sa realizezi un sistem complet si flexibil. Estetica si perfectiunea unui acoperis este data si de accesoriile utilizate, iar in cazul nostru Coilprofil ofera diferite tipuri de suruburi autofiletante pentru structuri din lemn sau otel, profile translucide in acelasi profil ca si cel al tablei, profile de etansare, banda de etansare, vopsea de retusare, diferite tipuri de izolatie si folie anticondens etc. In plus toate produsele comercializate de Coilprofil sunt acoperite de o garantie 10 ani.
Structura materialului
Estetic acoperisul trebuie sa fie perfect si nu as putea pune un sistem de burlane care sa nu se integreze cu acoperisul si sa nu fie de calitate buna. Mai am vie in minte imaginea tiganilor care confectionau jgheaburi si burlane la case si dupa ceva vreme toate rugineau sau se gaureau de la vreme, chiar nu as fi putut lasa treaba asta pe mana lor. Prin urmare am optat pentru un sistem Metidro de jgheaburi si burlane produs tot de Coilprofil. Am ales acest sistem pentru ca piesele Metidro sunt realizate la dimensiuni foarte precise pentru a se imbina perfect, fiind cat se poate de etans. Cu o garantie de minim 15 ani de la producator, Metidro este un sistem suplu, elegant, care completeaza frumos acoperisul casei, pentru un intreg armonios iar instalarea este simpla si se poate realiza urmarind pasii prezentati in ghidul de montaj. Chiar daca ai un acoperis mare si complicat, indiferent de cum ti-ai conceput casa, Metidro are o solutie care sa ti se potriveasca. Am fost placut surprins sa gasesc acelasi cod de culoare pentru sistemul Metidro ca si acoperisul, iar cu ajutorul caluculatorului pentru sistemul de drenaj mi-am putut face o imagine si calcula exact necesarul de piese.

Sistem burlane si jgheaburi Metidro
Satisfacut de pretul si calitatea oferita de Coilprofil pentru acoperis tigla metalica, am cautat un distribuitor tigla metalica Metigla in apropierea parcelei pe care urma sa demarez constructia. Apoi ca sa ma asigur ca am facut masuratorile corecte si am ales accesoriile potrivite am apelat la consiliere tehnica din partea echipei Coilprofil. Ca totul sa fie perfect cu ocazia aniversarii a 10 ani de Metigla, toti clientii vor primi o reducere substantiala de 20%. 

Concurs aniversar 10 ani Metigla
In plus cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate in perioada 20 Septembrie 2013 - 20 Noiembrie 2013 se va desfasura un concurs cu tombola la care vor putea participa clientii care au achizitonat cel putin 150mp de tigla metalica Metigla. Astfel la fiecare comanda facturata care contine cel putin 150mp de tigla metalica, veti primi un CUPON de inscriere la concurs. Cuponul are 2 parti (albastra si rosie). Partea albastra trebuie completata si trimisa la sediul din Ceptura, Prahova, cod 107126. Partea rosie trebuie pastrata de client in vederea validarii cuponului castigator. Extragerea va avea loc la data de 2 decembrie 2013.

Daca pana acum am fost acoperit de vecinul de deasupra, in viitorul apropiat o sa fiu acoperit de acoperisul Metigla de culoare verde mat cu o durata de viata de 50 de ani.


6 comentarii:

  1. frumos articol, dar mai frumoase schitele casutei din povesti . Succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Vali, pai m-am gandit destul de mult pana am ajuns la proiectul final si m-am lasat influentat de povesti :)

      Ștergere
  2. Cata dreptate ai Iuliu... Cand eram mica imi doream sa locuiesc intr-o casuta ca una din cele descrise in povesti sau chiar intr-un castel si sa fiu printesa.... Anii au trecut si mi-am dat seama ca o ZGRIPTUROAICA nu ar avea cum sa devina printesa :))) Tare articolul, bafta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dana pentru aprecieri, sa nu spui niciodata...niciodata inca ai timp sa-ti realizezi casuta ta din povesti trebuie doar sa vrei si sa crezi in vise :)

      Ștergere
  3. Tigla metalica reprezinta o alegerea foarte buna. Foarte frumos este proectul prezentat in plan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este aproape gata proiectul mai trebuie sa ma ocup de finisarea interioara

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro