Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alchimia Toamnei un spectacol de muzica si poezie

"Cri, cri, cri toamna gri nu credeam c-o sa mai vii ..." imi suna in totdeauna in minte in fiecare toamna cand se raceste vremea si parca te imbraci prea subtire seara. Dar toamna are si un lucru bun, incepe sezonul pentru vinul fiert, ce poate sa fie mai delicios ca un vin fiert intr-o cana aburinda si ascultand muzica folk in fata unui semineu, cu privirea hipnotizata de jocul flacarilor. Muzica folk este si ramane hrana pentru sufletul oricui, numai fredonand cateva versuri optimismul si buna dispozitie revine. Cu atat mai mult toamna este anotimpul potrivit pentru suflet si simtire, iar in intampinarea celor care tanjesc dupa muzica folk, Marius Matache ne invita sa luam parte la Alchimia Toamnei, creat special pentru publicul iubitor de muzica buna. 

Muzica buna se asculta cu ochii inchisi, intotdeauna se asculta cu sufletul. Prin simplitatea ei, prin alaturarea om/chitara reuseste sa ajunga in adancul fiintei si nici nu-i nevoie sa constientizezi asta de fiecare data. Un om si o chitara, un suflet care se adreseaza sufletelor celor care-l asculta. Niste versuri, care intotdeauna spun ceva. Niste versuri care te pun pe ganduri. Care-ti aduc aminte de lucruri bune si frumoase, si care in final te aduc mai aproape de tine insuti. Daca simti la fel si iubesti muzica folk nu poti rata Alchimia Toamnei. 

Alchimia Toamnei
Un concert folk de zile mari intitulat Alchimia Toamnei v-a avea loc in 28 octombrie incepand cu ora 19.30 la Teatrul Excelsior, strada Academiei, numarul 28, Bucuresti. Alchimia toamnei este un spectacol de muzica si poezie. Este un spectacol de circa 90 de minute, in care Marius Matache va canta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta isi va lansa cea mai recenta carte, intitulata Amalgam, urmand sa insereze calupuri de poezii intre piesele primului. Nu este exclusa nici prezenta unor invitati speciali. 

Recomand spectacolul tuturor oamenilor iubitori de muzica frumoasa, o muzica folk si o poezie optimista care-ti ajunge direct la suflet. Abia astept sa vad un spectacol de zile mari si sa ma bucur de atmosfera si de o seara minunata. Nu uitati ca biletele se pot cumpara de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesand Bilete.ro. In plus Spectacolul de muzica si poezie - Alchimia toamnei - este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro