Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

A venit sticla eco Tupperware

Am primit de curand o sticla eco Tupperware, de care sunt extrem de incantat, sincer nici nu ma gandeam ca produsul primit o sa fie bine primit de mine, mai ales ca eram sceptic la inceput, mai ales cand am auzit prima data de produsele Tupperware. Sticla eco a venit impreuna cu o gramada de cataloage care mi-au luminat cunostintele si largit orizontul cu privire la compania si produsele Tupperware. Consider ca au facut-o intr-un mod foarte profesionist, nici nu m-as fi gandit ca au asa vechime pe piata, iar produsele lor sunt atat de cunoscute si utilizate de atata lume. 

Astfel din cataloage am aflat ca Tupperware este compania care isi propune sa economiseasca resursele planetei inlocuind pet-urile, atat sticlele cat si caserolele din plastic de unica folosinta cu sticle eco reutilizabile din plastic pur, medical si cu vase din plastic garantate pe viata. Este o companie multinationala, avand peste 60 ani de experienta, leader in vanzarile directe. Produsele sunt destinate pastrarii, prepararii, congelarii, transportului si servirii alimentelor.In plus compania Tupperware este cunoscuta si apreciata in 140 de tari de peste 100 milioane de clienti in fiecare an. 

Sticle eco Tupperware
Acum sa trecem la lucruri serioase, am de gand sa supun micuta sticluta la teste dure ca sa ma conving daca descrierea si atributiile ei sunt conforme cu realitatea. Astfel am cateva zile in care sa testez sticla pentru urmatoarele: 

Sticlele eco sunt solutia perfecta pentru a pastra apa si orice alt lichid rece necarbogazificat. 

Sticla are inertie termica si va pastra pentru o perioada mai indelungata temeperatura. 

Sticlele pot fi folosite pentru a pastra lichide in frigider, dar si pentru a le lua la picnic, la serviciu sau la scoala. 

Multumita formei, se potrivesc perfect pe usa de la frigider. 

Sticlele sunt transparente si puteti vedea continutul si cantitatea acestuia. 

Capacul etans nu lasa ca lichidul sa se scurga. 

Urechiusa de pe marginea capacului face ca sticlele sa fie usor de deschis. 

Sticlele sunt foarte stabile pe suprafetele plane. 

Multumita designului, puteti prinde si tine bine sticlele atunci cand turnati. 

Refolosibile si ecologice. 

Tineti aproape in curund urmeaza rezultatele testarilor. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro