Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Trupa Vunk va invita la un concert electrizant #asasishow

Trupa Vunk nu mai are nevoie de introducere daca ne raportam la contributiile trupei in muzica romaneasca din ultimii ani. Cu atat mai mult cu cat ne apropiem cu pasi repezi de noul concept #asasishow, introdus in show-urile de muzica din Romania. Show-ul electrizant la care ne invita trupa Vunk v-a avea loc la Sala Polivalenta in 3 octombrie 2013 din Bucuresti, incepand cu ora 19.

#asasishow
Cuvintele trupei Vunk sunt exemplificatoare pentru ce vor pregati spectatorilor intr-un concert de 2 ore:

"Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec.

Pe 3 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore,o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Sala Polivalenta va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti.

Dupa ce anul trecut am umplut pana la refuz Sala Polivalenta si nimeni nu a scapat de-acolo fara emotii, dupa ce anul trecut am zburat cu pianul prin sala,acum te chemam sa zbori impreuna cu noi. Cu mintea si cu sufletul. Vor fi si invitati. Dar sunt surpriza, pentru ca si surprizele frumoase aduc fericire. 

Vino sa cream si sa gasim fericirea impreuna! Tu faci parte din formula fericirii!" - Vunk.


Fanilor si iubitorilor de muzica buna romaneasca, li se pregateste un concert incendiar care nu trebuie ratat, #asasishow made by Vunk.


2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult trupa Vank sau Vunk, pentru mine au ramas aceeasi ca la inceput. Am crescut cu muzica lor si imi face bine cand ii vad si astazi ca sunt impreuna chiar daca in timp multe sau schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita tot respectul si admiratia pentru continuitate.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro