Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sa vorbim despre fericire la Conferinta pentru Fericire

Prima Conferinta despre Fericire din sud-estul Europei v-a avea loc in Bucuresti, in perioada 5-6 octombrie 2013. Conferinta porneste de la premisa ca foarte multi oameni isi planifica sa fie fericiti peste 10 ani sau cu vreo ocazie care sa le schimbe viata, apoi exploreaza fericirea dincolo de concept. Fericirea o sa fie disecata, analizata, demitizata, practicata si, in sfarsit, integrata alaturi de experti care au schimbat si imbogatit vietile a milioane de oameni.

Conferinta despre Fericire
Nu stiu altii cum sunt insa pe mine banii ma fac cel mai fericit om de pe pamant. De fiecare data simt ca ma umple fericirea cand vad contul din banca ca se umple cu bani. Desigur ca un revers al medaliei cand contul din banca se goleste intervine o stare de deprimare din care pot iesi doar cand apar din nou bani in cont. Probabil nu sunt singurul care simte o fericire aparte cand ai bani si iti poti permite sa achizitionezi orice iti doresti, fara sa te gandesti prea mult la bani si la pretul produselor.Desi este un proverb care spune ca “banii n-aduc fericirea”, la mine acest proverb nu se aplica deloc, banii chiar ma fac fericit si imi ridica moralul, aduc bucurie in viata, iar rutina zilnica o vad cu alti ochi cand dispun de bani la discretie.

Alte situatii care aduc valuri imense de fericire si satisfactie sunt atunci cand imi indeplinesc anumite targete propuse sau ma autodepasesc in anumite situatii, sau chiar castig competitii si intreceri diverse la care iau parte, in care ma implic cu determinare. Succesul intr-adevar este un motor al fericirii, un succes intr-un anumit domeniu pe langa fericire te duce pe cele mai inalte culmi ale extazului, care nu pot fi descrise in cuvinte. Pacat ca exista si reversul medaliei si fericirea nu este vesnica, chiar daca spre exemplu este propovaduita de cartile sfinte si de religii, care vorbesc despre o fericire vesnica conditionata de anumite comportamente in viata terestra, totusi cred ca aceasta este doar o utopie.

Asociatia Initiativa pentru Fericire
De ce ar trebui sa mergem la Conferinta despre Fericire? Eu cred ca un argument bun este faptul ca poti afla cele mai recente descoperiri in studiul fericirii de la psihologi, activisti sau economisti. Apoi ai ocazia sa experimentezi si sa practici in timpul atelierelor de lucru, ce acopera peste 70% din timpul total al conferintei. Poti socializa si cunoaste oameni ca tine pasionati de propria dezvoltare si educatie, dar poti sta de vorba si cu oameni cheie, la nivel mondial, in domeniul starii de bine.

Pe scurt recomand tuturor sa participe la prima Conferinta despre Fericire din sud-estul Europei in Bucuresti.

\

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro