Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Hai la Start Me Up scoala de vara pentru tineri antreprenori

Esti tanar si ai idei de afaceri? Vrei sa devii antreprenor si sa ai un start perfect in afaceri? Pentru a primi raspunsuri la intrebari inscrie-te la Start Me Up, scoala de antreprenoriat pentru tinerii care doresc sa porneasca la drum pe cont propriu.

Recomand tuturor tinerilor care doresc sa devina antreprenori Start Me Up pentru ca odata identificata oportunitatea de afaceri este necesar ca ea sa fie evaluata in mod corespunzator. Nevoia evaluarii oportunitatilor se impune din doua motive. Primul motiv cuprinde evaluarea corecta si obiectiva a oportunitatilor reduce probabilitatea ca decizia de a intra in afaceri sa se reduca doar la intuitie. Deseori, intreprinzatorii de succes au o intuitie deosebita in evaluarea sanselor de reusita in afaceri, insa intuitia nu este o caracteristica universala proprie tuturor intreprinzatorilor. Uneori intreprinzatorii pot avea o viziune fixista asupra potentialului produselor oferite, ei vazand doar obiectivul urmarit, nu si piedicile, dificultatile in realizarea acestuia. 

Start Me Up!
Al doilea motiv cuprinde posibilitatea de a oferi eventualilor investitori a unei evaluari bine documentate a afacerii. Investitorii sunt foarte atenti si rigurosi cand investesc in afaceri si nu vor lua in considerare afacerile care nu au pregatita documentatia necesara care sa evalueze afacerea. Investitorii aleg doar cateva afaceri potentiale in care doresc sa investeasca. Evaluand oportunitatea, intreprinzatorul trebuie sa argumenteze si sa confirme asteptarile favorabile ale investitorilor si sa infirme indoielile cu privire la reusita afacerii. 

In plus recomand sa aplici pentru Start Me Up, pentru ca in primul rand ai acces la o echipa de profesionisti in antreprenoriat care-ti vor sta la dispozitie si iti vor impartasi din cunostintele lor. Vei fi parte activa la un brainstorming pentru a descoperi cele mai fiabile idei de afaceri. Vei fi ajutat sa-ti definesti piata si sa elaborezi cea mai buna strategie de marketing si publicitate pentru afacerea ta viitoare. Vei fi ajutat sa descoperi surse alternative de finantare pentru afacerea ta proprie si nu in ultimul rand vei invata cum sa-ti faci un protofoliu sau sa-ti vinzi ideile cel mai profitabil.

In perioada 21-27 iulie la Predeal are loc Akcees Start Me Up, o scoala de vara pentru tineri antreprenori, care o recomand cu caldura ca fiind locul perfect unde inveti sa pui pe picioare o afacere.


4 comentarii:

  1. Felicitari, Iuliu, pentru participarea si la aceasta campanie, imi place ca ai scris acum despre evenimentul care urmeaza sa se desfasoare luna asta, nu despre cel care s-a terminat. Scurt si la obiect. Imi place articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol. Imi place idea de o scoala pentru antreprenori. Pacat ca nu sunt inca antreprenor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru aprecieri. Niciodata nu-i prea tarziu :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro