Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Recomandat turistilor de toate varstele

In ultimii zeci de ani mobilitatea oamenilor a devenit tot mai mare iar distantele de cateva mii de kilometri se pot parcurge cu ajutorul avionului in cateva ore. Aproape nu mai exista destinatie sau loc de pe glob in care sa nu poti ajunge relativ usor in mai putin de 24 de ore, datorita dezvoltarii si deversificarii zborurilor de avion. In plus se observa o relativa scadere a costurilor unei curse de zbor in comparatie cu anii trecuti si in plus daca iti rezervi un bilet de avion cu cateva saptamani inainte de efectuarea zborului poti primi o oferta de pret foarte scazuta, fata de pretul biletului din momentul zborului putand face economii substantiale.

Traficul aerian s-a marit exponential de la an la an, aeroporturile s-au aglomerat pe masura ce rutele s-au inmultit. Oamenii au inceput sa perceapa calatoria cu avionul ca pe o necesitate, un bun de larg consum si nu doar ca pe un lux. Biletele de avion au fost consecinta normala a acestei dezvoltarii. Sistemele de rezervari - devenite intre timp din ce in ce mai performante si complexe - au fost construite in jurul aceleasi idei: biletele de avion trebuie sa fie cat mai accesibile. Insa, multe bilete inseamna curse pline si cozi din ce in ce mai mari in aeroporturi.

Biletul de avion electronic a devenit o realitate incepand cu 1 iunie 2008, de cand, toate companiile aeriene membre IATA (acronimul de la Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni) au inceput sa emita exclusiv bilete de avion electronice. Mediul electronic de comercializare si plata al biletelor de avion reprezinta un pas inainte fata de bilete clasice de hartie care trebuiau printate si purtate cu grija de pasager pana la ultimul zbor al calatoriei sale.

Bilet de avion electronic
Cel mai util si usor mod de a rezerva si achizitiona bilete de avion, astazi, este utilizand internetul. Cel mai popular si accesibil site de rezervari bilete de avion online este Paravion.ro care pune la dispozitia calatorilor numeroase variante de zbor la doar un click distanta de destinatia preferata. Astfel incat poti rezerva si emite un bilet de avion fara efort, in cel mai scurt timp, controlezi alegerea celei mai bune solutii de zbor, iar rezervarea biletului de avion este absolut gratuita. Biletul de avion este livrat direct in casuta dumneavoastra de posta electronica, imediat dupa confirmarea efectuarii platii, eliminandu-se timpul si distantele parcurse de bilete conventionale de hartie pana la dumneavoastra. Nivelul de siguranta oferit de tehnologiile de pe situl Paravion.ro garanteaza siguranta tranzactiilor efectuate, fara a parasi confortul caminului tau.

Cel mai simplu mod de a rezerva online bilete de avion
Situl Paravion.ro pune la dispozitia clientilor un serviciu de Check-in online prin care iti poti alege locul preferat in avion printr-o procedura extrem de simpla, astfel poti face acest lucru de acasa, relaxat si confortabil, doar trebuie sa iti alegi singur locul in avion si iti tiparesti cartea de imbarcare. Procedura este urmatoarea introduci datele de identificare (numele si prenumele, codul rezervarii sau numarul biletului de avion, in functie de compania aeriana), selectezi cursa cu care vei zbura si alegi locul in avion, apoi imprimi cartea de imbarcare cu care te vei prezenta la aeroport.

Serviciul gratuit Anunta-ma!
In plus situl Paravion.ro mai pune la dispozitia clientilor un alt serviciu extrem de util care-ti aduce economii substantiale in buzunar cum ar fi “Anunta-ma!”. Procedura este la fel de simpla, astfel nu trebuie decat sa introduci punctul de plecare si destinatie, tariful maxim pe care-l poti oferi pentru un bilet de avion, tipul zborului, cat de des vrei sa fii anuntat, datele de plecare si casuta de email, apoi vei fi anuntat de fiecare data cand apare o oferta de pret mai mica sau egala cu pretul oferit de tine. Cu alte cuvinte, planificarea din timp a unei calatorii iti poate aduce economii semnificative pentru a te bucura mai mult la destinatie. Confirm faptul ca printr-un astfel de serviciu, anult trecut, la o calatorie cu avionul Cluj-Napoca – Miami (SUA), am economisit 682 $ o suma frumusica.

www.paravion.ro
Recomand cu caldura si incredere biletele de avion electronice si situl Paravion.ro pentru ca reprezinta libertatea de miscare, usurinta in utilizare, siguranta datelor, accesul rapid si facil la cel mai modern si sigur mijloc de transport: transportul aerian.

Lansez si o invitatie pe aceasta cale pentru un “City break in Cipru” pentru Inamicul Public No. 1, Crintea Valerica cu mesajul “Lasa casa, lasa masa, lasa si nevasta acasa si hai s-o facem, si mai, si mai lata!”

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro