Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Slabitul si detoxifierea organismului eficient si sanatos

De-a lungul secolelor, diferite civilizatii au folosit plantele si a rocilor in scopul vindecarii. Cunoasterea progresiva si recunoasterea valorii ecologice au transformat aceste plante si roci intr-un solid suport al medicinei traditionale. Ca rezultat, in prezent se cunosc mult mai bine proprietatile medicinale ale plantelor si efectele rocilor, fiind descifrate secretele principiilor lor active, astfel cunoscandu-se mult mai precis actiunea lor. 

Ca urmare a informatiilor despre potentialul terapeutic existent in lumea plantelor si rocilor, cercetarea si obtinerea noilor preparate s-a dezvoltat in sensul selectarii sistematizate a ingredientelor in laboratoare. Acesta este momentul nasterii unei noi directii in care prepararea si validarea formulelor bazate pe diferite extracte din plante in combinatie cu diferite roci este făcuta de specialisti capabili sa satisfaca cerintele celor care utilizeaza suplimentele alimentare ca mijloc profilactic si de mentinere a sanatatii. 

Este importanta cunoasterea substantelor biologic active continute in plante si roci, pentru a se aprecia valoarea terapeutica si modul de preparare sau extragere a acestor principii astfel incat planta si efectul substanetelor continute de roci sa fie cat mai eficienta. 

Ceai Verde

Suplimentele naturale pe baza de plante combinate cu roci, aduc o serie de argumente pentru sustinerea lor prin folosirea efectelor plantelor si a diferitelor roci din cele mai vechi timpuri astfel au trecut proba timpului si credibilitatii. Datorita vechimii utilizarii lor se cunosc atat efectele terapeutice cat si efectele secundare si chiar cele toxice. Cu atat mai mult cu cat produsele de origine vegetala si naturala sunt mai bine tolerate de organismul uman fenomenele secundare si reactiile adverse fiind mult mai rar semnalate decat pentru produsele obtinute prin sinteza. Ele sunt indicate in tratamentul bolilor cronice deci pe o perioada lunga de timp si datorita actiunii lor mai slabe si mai putin toxice se preteaza unui astfel de tratament. Cu atat mai mult actiunea multor produse vegetale (mai ales sub forma de ceaiuri, extracte) este complexa, datorita compozitiei chimice si se adreseaza mai multor organe sau sisteme. 

Utilizarea suplimentelor alimentare in procesul curativ, presupune cunoasterea principiilor active din fiecare produs, a actiunilor farmaco-dinamice, a afectiunilor in care plantele pot avea efect adjuvant. Suplimentele alimentare sunt surse importante de nutrienti (vitamine si minerale) sau alte substante cu efect nutritional sau fiziologic, separate sau in combinatie, comercializate sub forma de doza, cum ar fi: capsule, pastile, tablete, pilule si alte forme similare, pachete de pulbere, fiole cu lichid, sticle cu picurator si alte forme asemanatoare de preparate lichide sau pulberi destinate consumului in cantitati mici, masurabile. 

Scopul suplimentelor alimentare este sa completeze dieta normala, de detoxifiere si slabit. Produsele denumite generic naturale sunt bazate pe plante si roci cu efect curativ. Alimentatia moderna, invadata de fast-food si produse ultraprocesate nu mai poate asigura toate substantele necesare organismului, in cantitati optime, iar premisa unor carente este asigurata. Suplimentele nutritive compenseaza acest neajuns si asigura organismului substantele de care acesta are nevoie dar pe care nu le primeste din hrana. 

In timp ce imbunatatirea obiceiurilor alimentare si revizuirea stilului de viata sunt in atentia multor studii, programe de cercetare si promotii de prevenire a bolilor, tot mai multi medici si nutriţionisti recunosc importanta suplimentelor nutritive si rolul lor in promovarea sanatatii. 

Zeopur

De aceasta data va supun atentiei suplimentul alimetar Zeopur, o noua stea pe scena produselor de detoxifiere si slabit din Romania care aduce ca noutate o combinatie unica de ingrediente: Zeolit si extract de Ceai Verde decofeinizat. Zeolitul este o roca vulcanica folosita inca din antichitate de vracii din cele doua Americi pentru proprietatile sale de detoxifiere fiind supranumit "buretele naturii", care absoarbe din organism, metale grele, radicali liberi si toata gama de toxine ce ajung prin hrana si respiratie in corp. Extractul de ceai verde completeaza activitatea de detoxifiere, sa mineralizeze inapoi organismul si sa completeze excretia, nu in ultimul rand reduce glicemia, normalizeaza tensiunea arteriala, blocheaza alergiile si intareste organismul. Cu extractul de Ceai Verde din Zeopur, vei stimula metabolismul organismului, ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii. 

Fara indoiala, suplimentele nutritive au efecte benefice atunci cand sunt administrate in mod corect, insa multi specialisti sustin mai degraba corectarea deficienţelor din alimentatie decat compensarea lor prin administrarea suplimentelor nutritive, insa stim cu totii cat este de anevoios sa facem asta de aceea a aparut Zeopur sa compenseze si sa va redea sanatatea si silueta de care aveti nevoie. 

Zeolit

In conditiile in care dieta zilnica respecta principiile unei alimentatii sanatoase este suficient de diversificata, fara excese si fara carente, cu un raport optim intre toate componentele sale si corespunzatoare din punct de vedere caloric, suplimentele nutritive nu mai au aceleasi beneficii. 

Insa aceasta situatie este ideala, in zilele noastre sunt aproape imposibil de evitat deficientele nutritionale. Stilul de viata supra-incarcat, atentia tot mai mare acordata aspectului fizic, preferinta snack-ului sau fast foodului in locul unei mese preparate, toate acestea pun in umbra alimentatia corecta si consolideaza parerile celor care considera ca suplimentele nutritive sunt necesare. Zeopur este alegerea perfecta, este 100% natural, este un detoxifiant puternic, un ajutor excelent la arderea grasimilor si scaderea glicemiei, dar si un excelent antiviral, antioxidant si imunomodulator. Curata ficatul, vezica biliara si rinichii, elibereaza colonul de toxine fiind unul dintre cele mai expuse organe din organism, depozitarul dejectiilor pe care le atragem in noi prin mancare, lichide si respiratie. Are un rol important in prevenirea cancerului, prin calitatea Zeolitului de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen si reduce riscul de atac cerebral, lupta impotriva cariilor si a gingivitei, stimuleaza imunitatea. Unul dintre rolurile importante ale suplimentului Zeopur este ca poate elimina metalele grele din organism cum ar fi plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, platina, etc. care ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor si are rezultate foarte bune impotriva ulcerului gastric, ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Doar cei care au avut vreodata un atac de guta pot aprecia efectul benefic al suplimentului Zeopur care s-a dovedit a fi un bun adjuvant in durerile de guta, curatand organismul de uree si ajutand la eliminerea ei prin scaun. Elimina pesticidele intrate in organism prin intermediul alimentelor, substante chimice care scad imunitatea si cresc riscul de producere a tumorilor. 

www.zeopur.ro

Suplimentele nutritive sunt produse concepute sa umple golurile din nutritia zilnica, motiv pentru care contin o serie de substante cu un rol biologic foarte important cum sunt vitamine, minerale, proteine, aminoacizi, acizi grasi, probiotice etc. Mai multe studii efectuate pentru a stabili calitatile, eficienta si siguranta suplimentelor nutritive au fost reunite intr-un material vast ce subliniaza beneficiile acestor produse. Recomand Zeopur care este un supliment alimentar avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare cu inregistrarea nr. 5968/21.09.2012, fiind admis in toate testarile prealabile importului, obtinand astfel Avizul de Notificare de la Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti. Zeopur si Plantina sunt marci inregistrate ale Iconica SRL


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro