Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

30 Seconds of Fame by Byron

Trupa Byron lanseaza cel de-al patrulea album de studio, „30 Seconds of Fame/30 de Secunde de Faima” albumul 30 Seconds of Fame. 

Lansarea oficiala va avea loc sambata, pe 16 martie 2013, de la ora 20:00, la Palatul Copiilor din Bucuresti, eveniment urmat de un turneu national de promovare. Albumul contine 13 piese noi si va fi disponibil in premiera in doua variante distincte - „30 Seconds of Fame”, cu versuri in limba engleza si „30 de secunde de faima”, cu versuri in limba romana. Pentru colectionari, va mai fi disponibila si o editie strict limitata, realizata manual de catre 6fingers, claparul si graficianul formatiei, ce va contine ambele discuri. 

Trupa Byron

Albumul a fost inregistrat in studioul Real Sound & Vision din Bucuresti, avandu-l ca producator pe Victor Panfilov, iar invitatii speciali care se regasesc pe album sunt violonistul Alexander Balanescu, vocalista Luiza Zan si trompetistul Petre Ionutescu (activ in formatia Blazzaj). In plus, pe una dintre piese apare cantand o portiune de cor insusi publicul Byron, inregistrat live in timpul unui concert. 

Prima data in viata cand am gustat faima a fost dupa o competitie de juniori la inot, dupa ce am reusit o clasare pe podium am gustat si simtit din plin secundele de faima, fiind aplaudat de cele cateva zeci de persoane din public. Totul era coplesitor mai ales emotia care ma stapanea nestiind cum sa reactionez in asemenea situatii. Am fost cel mai fericit copil mai ales cu premiile primite si anume o diploma, o medalie cu un snor tricolor, o mica cupa si o punga cu dulciuri. 

Albumul „30 Seconds of Fame/30 de secunde de faima” va fi lansat pe 16 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti (Bulevardul Tineretului, nr. 8-10). Evenimentul va incepe de la ora 20:00 iar pretul unui bilet de intrare este de 48 de lei. 

Un eveniment realizat cu sprijinul Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti

Bucuresti, 16 martie, ora 20:00, Palatul Copiilor 

Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor 

Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor 

Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National 

Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro