Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Initiativa Cora pentru o planeta mai putin poluata si mai curata

Pamantul este o planeta cu resurse limitate iar omul ca specie ar trebui sa constientizeze asta si sa ia masuri eficiente in privinta asta pentru a stopa risipa enorma mai ales din tarile civilizate. Un rol important in educarea populatiei spre un consum mai rational si o risipa mai mica, pe langa invatamant si institutiile statale il au si formatorii de opinie. Printre formatorii de opinie consider ca se incadreaza si hypermarketurile care prin activitatile de comert engros si cu amanuntul ofera populatiei o gama variata de servicii. 

Statistic in Romania peste un sfert din populatie sunt utilizatori de internet si au acces la o conexiune de internet zilnic prin intermediul furnizorilor de internet sau furnizorilor de telefonie mobila care ofera acces la internert pe smartphonuri. O alta stisitica din Romania arata ca marea majoritate dintre romani folosesc una sau mai multe adrese de email sau situri de socializare. Initiativa hypermarketului Cora de a se focaliza pe mediul online este de apreciat si trebuie sustinuta, si nu in ultimul rand promovata ca sa fie un exemplu si pentru celelalte lanturi de magazine, mai mari sau mai mici. 

Hypermarket Cora

Promovarea online este o modalitate eficienta si necesita resurse mult mai reduse decat o promovare offline directa, iar hypermarketul Cora a sesizat acest lucru acceptand inovatiile din mediul online si a investit timp, bani si resurse intr-un nou site. Sustin promovarea online si cred ca-s de acord cu mine majoritatea utilizatorilor de internet, care asemeni mie sunt suprasaturati de promovarea hypermarketurilor prin ziare si reviste proprii in care anunta promotiile si noutatile din oferta. Sunt sigur ca acum 30-40 de ani sau chiar 20 de ani in urma, cand internetul nu exista sau era intr-o faza incipienta de functionare, modul de promovare prin reviste, flyere si ziare proprii era eficient, fiind una dintre singurele modalitati ca ofertele unui magazin sa ajunga in casele oamenilor. Dar in zilele noastre nu mai vad la fel de eficienta o astfel de promovare in care se cheltuie enorm de multi bani si se consuma tone de hartie, implicit se taie tone de masa verde pentru un efect mult diminuat. Cati dintre noi nu s-au saturat de zecile de reviste promo ale magazinelor care sunt aruncate in cutiile postale sau sacarile de bloc, ori efectiv peste poarta la cei care locuiesc la casa. Marile orase sunt pline de reviste promo aruncate la cosul de gunoi asta intr-un caz fericit, dar sunt cazuri in care efectiv sunt aruncate cu indiferenta pe jos din lipsa de civilizatie. Este mai rau decat dupa alegeri cand peste tot unde se putea afisa, sunt puse afise electorale si nimeni nu le curata, la o adiere mai puternica de vant sunt imprastiate peste tot si noi romanii pasim nepasatori prin mizerie. Dar alegerile sunt din 4 in 4 ani si in timp afisele sunt adunate, iar care nu sunt, natura isi face treaba dezintegrandu-le, insa cu revistele promo ale magazinelor este mai grav pentru ca sunt editate, cele mai multe, saptamanal in cantitati industriale. Nu ar fi nici o problema daca si romanii din spirit civic ar aduna revistele promo si le-ar duce la centrele de colectare maculatura pentru reciclare, dar cred ca majoritatea ajung la gropile de gunoi ale oraselor, un fapt inadmisibil, pentru ca cercul vicios continua si saptamanal sunt taiate in continuare tone de masa verde pentru a realimenta cu hartie productia publicitara a magazinelor. 

Avem nevoie de Planeta Pamant si de resursele ei, nu numai noi ci si generatiile viitoare, carora trebuie sa le lasam mostenire o planeta mai putin poluata. Din prisma acestui fapt recomand sa sustinem initiativele online ale magazinelor si abonarea la newsletter, renuntand astfel la revistele promo livrate saptamanal. Imaginati-va ca intr-o revista promo spatiul destinat ofertelor este limitat, unele dintre oferte expirand intre timp sau produsele puse in oferta epuizandu-se din stoc, dar in online puteti avea acces si vizualiza toate ofertele in timp real. De asemenea ofertele si promotiile hypermarketului Cora pot fi vizualizate si pe pagina de facebook a magazinului, unde zilnic utilizatorii de facebook sunt tinuti la curent cu promotiile, concursurile si ofertele Cora. Pe langa pagina de facebook noul site Cora ofera si un forum clientilor unde pot dezbate impresii si pot pune intrebari cu privire la promotii si produsele comercializate in hypermarketul Cora. 

Cora, bucuria cumparaturilor!

Aspectul dinamic al noului site Cora ofera clientilor o experienta deosebit de buna si agreabila in vizionarea cataloagelor intr-un mod simplu si neaglomerat. O alta modalitate de fidelizare a clientilor este oferita de Cora prin organizarea unei tombole saptamanale, putand participa orice persoana care a facut cumparaturi in magazin si s-a inscris la tombola cu numarul bonului fiscal. 

Recomand cu caldura noul site Cora, unde intotdeauna gasesti informatia care te intereseaza si poti face orice achizitie in cunostinta de cauza. Printr-o interfata umana si usor de utilizat a sitului, cu un look fresh si sectiunile principale imbunatatite cu un aspect dinamic, prin gama larga de produse si servicii oferite, Cora doreste sa fie cu adevarat cea mai buna solutie pentru tine sau pentru afacerea ta. Sustine si tu initiativele online ale hypermaketului Cora pentru o planeta mai putin poluata si mai curata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro