Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Uni Bull

Bateria universala cu totul fara necesitate de intretinere cu protectia brevetata impotriva scurgerii electrolitului si cu tehnologia pe baza de calciu pur - a 5-a generatie

Cu mai bine de 20 de ani in urma societatea Banner, cu bateriile Uni Bull, a stabilit criterii in constructia de baterii in asa fel incat sa se reduca numarul de tipuri de baterii de rezerva. Bateriile Uni Bull cu tehnologia bazata pe calciu pur este cu totul fara necesitate de intretinere. Forma electrozilor a fost optimizata cu ajutorul calculatorului, sectiunea marita a conductorilor si cele mai moderne separatoare asigura exploatarea performantei la maxim - energie importanta in plus. Dar cel mai util lucre este: bateria Uni Bull se potriveste perfect pentru mai mult de 900 de modele de autoturisme.

Membrana de siguranta gore accusafe patentata impotriva scurgerii electrolitului

Accusafe asigura siguranta absoluta: separatorul-aerosol desparte gazul de particulele acidului. Gazul poate iesi afara prin membrana permeabila Gore. Acidul va fi intors si pastrat in baterie. Coroziunea si ranirea prin acid sunt de domeniul trecutului.

Date si informatii tehnice

- fara necesitate absoluta de intretinere - tehnologie pe baza de calciu pur pentru asigurarea consumului minim de apa.
- pana cu 30% de energie mai multa - in comparatie cu alte baterii curente DIN.
- instalare perfecta - datorita conectarii prin patru poli se potriveste pentru 900 de modele de autoturisme.
- fiabila in cazul temperaturilor extreme - energie maxima in orice clipa.
- protectia sigura impotriva scurgerii electrolitului si securitatea superioara de functionare - a tehnologiei brevetate Accusafe cu o membrana de marca Gore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro