Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Peugeot 208 e-HDi

Cu greu mai poate fi recunoscut noul Peugeot 208 ca urmas al lui 207. Nu doar designul este diferit ci si conceptul tehnic este 100% schimbat, ("Cu designul lui 208, vrem sa atragem din nou femeile" - Pierre Authier, designer 208).

Detalii si informatii tehnice

- scaunele fata sunt bine profilate dar sezutul este putin cam scurt iar okansa de bord este putin mai neobisnuita.
- spatarele subtiri ale scaunelor fata au creat un spatiu suplimentar de 5 cm pentru genunchii pasagerilor din spate, dar trapa panoramica reduce putin spatiul la cap.
- mai agil - cura de slabire a imbunatatit substantial agilitatea masinii, nici VW Polo nu este mai placut la conducere.
- alegerea ideala diesel - daca spui Peugeot, spui diesel, sistemul Start-Stop functioneaza superb iar motorul este supereconomic.
- volumul portbagajului variaza intre 285-1076 litri, bancheta din spate se rabateaza usor.
- insertii lucioase - la unele niveluri de echipare, pe usi, pe consola centrala si pe plansa de bord vor fi disponibile insertii lucioase.
- cutia de viteze cu 6 trepte este precisa si timoneria este lejera, la modelul de 68 cp se va opta pentru o cutie de viteze robotizata.
- indicatoare la inaltime - ideea este inovatoare, dar cand volanul este ridicat la maximum o parte din turometru sau vitezometru poate fi obturat.
- volanul mai mic - volanul are doar 35 cm in diametru, fiind mai mic chiar decat cel de Ferrari, standard sau optional, in functie de echipare se ofera volanul multifunctional.
- sistem multimeadia - cu ajutorul monitorului cu touchscreen se poate controla direct sistemul de audio, computerul de bord si Bluetooth, acesta va fi standard sau optional in functie de versiune dar va costa putin extra, tot extra va fi disponibil si sistemul de navigatie si internet, controlat tot cu ajutorul touchscreen.
- iesire USB - de la un anumit nivel de echipare in sus, sistemul audio va avea iesire USB, iar daca se comanda si sistemul de navigatie, se o fera si o a doua iesire USB.

Idee interesanta ergonomie perfectibila - Peugeot a ridicat tabloul cu indicatoare cu doar 2 cm si le-a pozitionat putin mai in spate mai aproape de parbriz. Soferul conduce prin intermediul unui volan cu diametrul mai mic.In practica insa indicatoarele sunt perfect vizibile doar cand volanul nu este ridicat la maximum.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro