Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Noul sistem de operare Digital Drive Style pentru Mercedes Benz

Concernul Mercedes a semnat un contract de colaborare cu Google, dar posesorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android trebuie sa mai astepte putin. In prima faza, noua aplicatie cu nume sugestiv Digital Drive Style va functiona doar pentru posesorii de iPhone, pentru alte tipuri de smartphone-uri, aplicatia va fi disponibila ulterior. Conexiunea intre iPhone si masina se realizeaza printr-un cablu si nu prin inductie ca si la Audi A3. Cablul nu e doar pentru alimentare ci si pentru a transmite semnal video si internet radio. 

Ce se intampla daca nu ai iPhone? Aplicatia Digital Drive Style poate si actionata si de la contoller-ul sistemului multimedia al masinii sau de pe volanul multifunctional. Si nu exista nici un pericol ca aplicatia sa devina depasita. Aceasta poate fi updatata oricand cu ultima versiune. In principiu controller-ul si monitorul centralei Comand sunt aceleasi ca la orice alt Mercedes, dar sistemul de operare este total diferit. Doar display-ul cu rama cromata pare de sine statator.

Noua aplicatie Digital Drive Style poate fi descarcata gratuit de pe Apple iTunes Store si ofera urmatoarele facilitati:

- internet radio personalizat de la AUPEO! Personal Radio.
- software de navigatie de la Garmin cu informatii in timp real despre trafic, harta 3D si cauta on-line a punctelor de interes. Operational chiar si in combinatie cu sistemul de baza Audio 20.
- un intuitiv sistem Car Finder, care memoreaza pozitia masinii si te ghideaza catre ea cu sistemul de navigatie in modul pieton.
- posibilitatea de a posta direct pe Facebook si Twitter, poze, texte, filme.
- posibilitatea de a folosi asistentul inteligent Siri prin interfata masinii. Mercedes este primul producator care utilizeaza Siri, un sistem care recunoaste vocea naturala fara a folosi doar comenzi predefinite si uneori Siri chiar pune intrebari aditionale pentru a putea rezolva o cerinta anume. Aplicatia va fi disponibila din toamna 2012 si pe B, C si E-Class. Meniul aplicatiei Digital Drive Style cuprinde trei teme: Social, Media si Places. De exemplu tema Social include ultimele noutati de pe retelele sociale.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro